Outfit of the day #140

Bergen tips?

Bergen tips?Bergen tips?
(Picture from kariannesverden.blogspot.com)

Mange af jer gættede det til sidst – det er Bergen jeg skal til som min næste rejsedestination! Det skulle være en rigtig smuk by, men samtidigt er det den by i Europa, hvor det regner mest om året. Ikke så fedt hehe. Det er i slutningen af september, så det er faktisk allerede i næste måned og det er 4 dage. Grunden til jeg lige skal til Bergen er, at Hr. Kæreste skal derop pga hans arbejde i Odense Byråd og jeg har fået lov til at komme med (dog på egen regning! Har selv betalt min flybillet osv). Han skal være til møder om dagen, hvor jeg derfor er lidt on my own. Eller ikke helt… kan i huske, at jeg før har nævnt Megan? Jeg mødtes jo med hende, da vi var i NYC og hun er den sødeste pige (og hendes hund Jax er for cute!). Og det mega underlige tilfælde er, at hun lige er flyttet til Norge, fordi hendes kæreste er norsk. Og gæt hvor hun er flyttet hen? Jep, Bergen! Så regner bestemt med at hænge lidt ud med hende imens jeg er der. Dog vil jeg utrolig gerne høre fra jer, hvis i har nogle fede Bergen tips. Hvad skal jeg sørge for at se på de 4 dage? Nogen af jer der ved hvordan man kommer op og får den der vilde udsigt ud over byen? Jeg regner ikke rigtig med at shoppe… både fordi jeg er broke, men også fordi at Norge er en del dyre end DK. I må også meget gerne skrive tips til steder at spise, hvis i har sådan nogen.

EDIT: Nu har jeg været afsted og I kan læse mit indlæg om Fløibanen HER og om en god fiskerestaurant HER. Og så er der lidt billeder fra byen i indlægget HER

A lot of you guessed it right – the next place I’m going to is Bergen in Norway! I’m going there next month and I’ve heard it’s a beautiful city! Do any of you have some great tips or ideas for what I should see while I’m in Bergen? I’m there for 4 days.

12 kommentarer

  • Man kan tage fløibanen op til en udsigtspost hvor man kan se hele Bergen. Rigtig smukt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak! Kan du huske hvad den koster og hvor man går det fra?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Marlene nu i Norge

      Hvis din tur ikke er aflyst, så koster det ca 70 for en retur med Fløibanen og den afgår fra centrum og et must see:)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er den ikke, så tusind tak for dit tip! Det skal jeg helt sikkert 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristina

    Glæd dig til indflyvningen – det er så smukt! 🙂 jeg har en veninde, der bor deroppe, så har været der en del gange, men jeg er simpelthen dårlig til at huske navne på steder. Der er en masse små gader, så det er bare med at gå rundt der.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tip 1: Hang out with Megan
    Tip 2: Grab a drink with Megan
    Tip 3: Shop with Megan (even though Megan is poor and unemployed at the current moment…so she’ll probably watch YOU shop)
    Tip 4: Maybe spend some time with Tim (he’ll probably be busy hanging out with Jax and doing that work stuff)
    Tip 5: Hang out with Megan more

    🙂 sounds like a good plan to me!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

    Der er et fjeld, der hedder Ulriken, hvor man kan komme op med lift. Det er mange år siden jeg var der, men det var bestemt en oplevelse. Vi var så heldige at solen skinnede hele ugen, så jeg husker det som en meget smuk oplevelse.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jeanett 🙂

    Faldt lige over dette på Politikens hjemmeside:

    4. Bergen

    Pingvinen er en vidunderlig lille restaurant med kun en håndfuld borde plus et par enkelte stole ved baren. Al den lækre, ægte norske mad er lavet frisk fra bunden. Meget anbefalelsesværdig og til at betale.

    Anbefalet af Tore Andre Sundgot, air steward, SAS.

    Pingvinen Vaskerelven 14 Tel: +47 55 60 46 46 http://www.pingvinen.no

    Lyder meget godt synes jeg 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #140