✕
8 kapper

3 fra Gina Tricot

3 fra Gina TricotBlenda party dress 299 kr   Pernilla party jumpsuit 399 kr   Mi party dress 299 kr

Jeg har så travlt pt og samtidigt sover jeg vildt dårligt (og bonus: vågnede op med ondt i halsen og snottet næse i morges), så det er en noget brugt blogger i har her pt. Sjovt nok har jeg vildt meget lyst til at shoppe pt – ved ikke lige hvad den er af? 😉 Men jeg har været forbi arbejdet for nylig og der kom lidt nyt med hjem. Jeg har luret på disse 3 ting inde på hjemmesiden og 2 af dem bor nu hos mig. Kan i gætte hvilke? Jeg er seriøst helt forelsket i den ene ting. Det er længe siden, at jeg har købt noget der sad SÅ godt. Jeg overveje endda at købe en extra, hvis den anden en dag nu skulle gå i stykker eller blive slidt op. Jeg GLÆDER mig til at vise den ordentligt (høre lige Hr. Kæreste om vi ikke tage billede en af de næste par dage.. men han er mindst lige så slidt og travl som mig… nok egentlig mere endnu).

Og så har jeg en lille video planlagt til jer. Håber at skyde den inden weekenden og jeg glæder mig meget. Håber i synes ideen er god 🙂 Jeg vil også gerne snart lave en almindelig videoblog snart, så som jeg skrev igår må i meget gerne komme med ideer, hvis i har.

I just bought 2 out of these 3 things from Gina Tricot. I’m especially in love with one of the items. Can you guess which 2 it is?

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Danmarks-Automaten.com

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 kapper