Og turen går til…

Og turen går til...Og turen går til...Og turen går til...Og turen går til...
Pictures: Startour.dk

… Kap Verde! Det er destinationen for vores rejse i januar måned 🙂 Jeg glæder mig helt ubeskriveligt og det har faktisk længe været en destination som har ligget højt på min rejseliste (oh yeah, sådan en har jeg + et løfte til mig selv om at besøge min. et nyt land om året). Det har landet faktisk siden min far foreslog det for os, da vi for 2-3 år siden kiggede på vinter-destinationer. På det tidspunkt havde vi dog ikke råd og derfor blev det til en afbudsrejse til Gran Canaria i stedet. Men den kommende vinter skal det være og rejsen er derfor nu bestilt. For jer der ikke kender til Kap Verde, så kan jeg fortælle at det er et lille selvstændigt land (dog en gammel portugisisk kolloni) bestående af en masse små øer. Øerne ligger i Atlanterhavet et godt stykke sydpå – nemlig ud for Afrikas vestkyst ca. omkring Gambia. Vi skal bo på øen Sal i byen Santa Maria. Fordi landet er så tæt på ækvator, så er der varmt året rundt. Om vinteren er der ca. 25 grader og om sommeren ca. 30 grader (så det svinger ikke så meget). Det regner mest om sommeren, men sammenlignet med DK regner det nærmest ikke. Strandene er smukke med smukt hvidt sand og turkisblåt vand. Just the way I like it! Vandtemperaturen i januar er iøvrigt ca. 23 grader… perfekt!

Rejsen er booket igennem Star Tour, da det lige med denne destination ikke kunne betale sig at sætte det hele sammen selv. Flybilletterne er simpelthen så dyre, fordi det ikke er et sted folk flyver særlig tit. Så rejsen ville stortset koste det samme om vi bookede selv eller igennem et rejseselskab. Selve hotellet vi har booket ligger nærmest på stranden (i kan skimte havet ude til venstre på billedet med poolen) og der er 400 m til byens centrum. Vi skal bo i vores egen bunglow (se det nederste billede) og hotellet har to pools (en med klor og en med saltvand). Desuden har den ene pool en nedsænket bar, så man kan svømme hen og få sig en drink nede i vandet 😉 Åhhh hvorfor skal jeg ikke afsted i morgen? Nå, nu har jeg ævlet nok… jeg gemmer lidt mere om Kap Verde til når vi kommer lidt tættere på. Glæder i jer til at se billeder derfra? Og er der nogen af jer der har været der? For så må i da meget gerne komme med gode tips! Jeg kender nemlig ingen der har været der før.

Og så skal jeg ha’ købt nyt badetøj og flade sandaler inden afgang. Pønser lidt på en sort stropløs badedragt. Det kunne se chic ud! Fordi bikinier har jeg tusinde af i forvejen…

I just booked a winter holiday to Cap Verde. Please be january already!

Miu Miu perfection

Miu Miu perfection

Jeg tror seriøst lige, at mit hjerte stoppede i et par sekunder. Shit, hvor er de smukke og shit hvor er de bare mig. Hvad jeg ikke ville give for at de boede hos mig! (Bare ikke de 3500 kr de koster… dem har jeg sgu ikke lige nu). Hvis bare jeg havde folk der gav julegaver i den størrelsesorden, så vidste jeg godt hvad der røg på min juleønskeliste. Men der er nu ingen i min familie der giver hinanden gaver for den slags penge. Det er måske også fint nok, fordi jeg har ingen idé om hvilken farve jeg ville vælge. Kun, at jeg nok ikke ville ryge på de orange, men kan ikke vælge imellem de to pink og de blå. De er forresten fra Miu Miu.

Billedet er iøvrigt tyvstjålet fra Ditte

I just saw these Miu Miu heels at Dittes blog. Be… still… my… heart. Shit, they’re amazing! I wish I had that kind of money right now… but I don’t.

Den nye og den gamle: MAC Peachtwist

Den nye og den gamle

Den nye og den gamle

Jeg har gået rundt og nydt det skønne vejr oppe i gågaden i dag og det bragte mig forbi MAC. Min blush fra Bourjois Paris har længe sunget på sidste vers (i kan se hvor lidt der er tilbage af den (til højre)), men jeg har udskudt jagten på en ny blush, da jeg har svært ved at sige farvel til min vanilje duftende franske fornøjelse. Mærket føres desværre ikke længere i DK og selvom jeg sikkert kan finde den på nettet, så kan jeg godt lide at bruge mærker der fås i nærheden fysisk. Just in case, at man smider den i toilettet, taber den på gulvet, smider den væk i byen (osv) og derfor hurtigt skal bruge en ny (hvor mange ikke gider at vente en uge på posten). Jeg indrømmer gerne, at i det øjeblik jeg igen kommer i nærheden af min franske forelskelse, så ryger den med hjem igen, men indtil da må MAC være min rebound. Plusser ved MAC’en er dog, at den er knapt så “hård” og der derved nemmere kommer farve på børsten + den er større så den holder nok lidt længere (men koster også lidt mere… hmm.. så er det nok det samme prismæssigt?). Fordelene ved Bourjois Paris er dog at det er FARVEN, den dufter af vanilje, den har en god størrelse til at have med i tasken og så er der spejl inde i. Det bruger jeg altså meget!

Er der egentlig nogen af jer der har styr på parabener/parfume indhold i hhv MAC og Bourjois Paris (BP laves af Chanel)? Det gad jeg egentlig godt at vide. Især det med parabener.

Den fra MAC (til venste) har farven MAC PEACHTWIST og koster 180 kr og den fra Bourjois Paris (som desværre ikke fås i DK – men i kan vist finde den på ASOS engang imellem) har farven 32 AMRE D’OR og koster vist ca. 90 kr.

My new blush from MAC (colour: MAC PEACHTWIST) and my old (beloved) one from Bourjois Paris (colour: 32 AMBRE D’OR).

Hov…

Hov...

… hvad har jeg nu lavet? 😉 Jeg skal nok fortælle mere om destinationen snarest, men kan afsløre at jeg skal ha’ fundet mig en ny bikini og et par nye sandaler inden afsrejsen midt i januar. Wuhuu jeg glæder mig! Tilgengæld er jeg så voldsomt broke resten af året… men det er lykkeligt glemt, når jeg sidder på de strande jeg har set billeder af…

I did a bad, bad thing… just booked a winter vacation in january. I’m going where I need a bikini 😉

Phunky & Downtown

Phunky & DowntownPhunky & DowntownPhunky & DowntownPhunky & Downtown

For noget tid siden fik jeg et tilbud fra Downtown om, at jeg kunne få lov til at teste, hvor nemt det er at gøre brug af deres tilbud. Derfor er dette indlæg i princippet sponsoreret, men alt hvad jeg skriver, er udtryk for min egen selvstændige holdning. Selve anmeldelsen af restauranten har dog ikke så meget med aftalen med Downtown at gøre – det er bare en service til jer fra mig 🙂

Jeg vidste allerede fra starten, at jeg ville bruge pengene på et tilbud, hvor jeg og Hr. Kæreste kunne komme ud at spise i Odense. Jeg har før prøvet Downtown og sjovt nok er det altid spise/mad-tilbud jeg ender med at købe. Nok fordi vi alle ville ønske vi kunne gå ud og spise noget oftere 😉 Jeg købte derfor et tilbud om 2 retter for 2 personer hos den forholdvis nye vietnamesiske restaurant Phunky i Odense. Jeg fik en sms fra Downtown med mit køb (og jeg fik også en mail) og jeg viste bare tjeneren på Phunky sms’en og derefter fik vi lov til at vælge mad. Det er så nemt! Vi var ude og spise med en masse andre venner – og fordi andre i selskabet ville have forret også, så tilkøbte vi os bare en extra ret og det var intet problem. Iøvrigt har Downtown nu indført, at hvis man ikke når at bruge sine tilbud/værdibeviser i tide inden de udløber, så indsætter de bare pengene på ens Downtown konto og så kan man bruge dem på et andet tilbud i stedet for. Det er smart!

Nå, nu til selve maden (som jeg ikke har fået noget for at skrive om!). Jeg havde før besøget hørt rigtig meget godt om stedet og kendte flere der havde været derinde. Restauranten er, som nævnt, vietnamesisk og det var virkelig lækkert. Jeg fik lotusstilksalat med rejer til forret (billede 1) og Hr. Kæreste fik sommerruller (den friske version af forårsruller) med noget peanut-dressing til at dyppe i (billede 3). Til hovedret fik vi begge en ret bestående af nudler med friske grøntsager, rejer, forårsruller, vietnamesisk “frikadelle”, peanuts og andet godt (billede 4). Til dessert fik vi begge vietnamesisk dybstegt kage med frisk frugt og is. Jeg var SÅ mæt, da vi gik derfra – men på en rar måde, da der er utrolig mange friske grøntsager og krydderurter i stortset alle retterne. Det er faktisk også ret billigt: hovedretterne ligger omkring 100-120 kr og forretter+desserter til omkring 60 kr. Desuden har de et tilbud med 3 valgfrie retter for 189 kr, så her kan alle altså være med! En af de venner vi havde med derind er faktisk fra Vietnam og han gav maden thumbs up – og sagde den var meget autentisk, så det er da en anbefaling der vil noget 😉
Phunky ligger på Vestergade 98 , Odense C. I kan finde deres hjemmeside HER (og anmeldelsen ryger også op under min ODENSE GUIDE i menuen øverst… har i set den er kommet? Men slowly under opbygning 😉 ).

Både Downtown og Phunky får mine anbefalinger!

Sponsoreret indlæg (men stadig et udtryk for min egen holdning)

I’ve visited Odenses new vietnamese restaurant Phunky which was really great!