Fløibanen i Bergen

Bergen Mix

Bergen Mix
Smukke omgivelser set oppe fra Fløibanen

Bergen Mix
Megans søde hund Jax

Bergen Mix
Den røde Johannes Kirke og avisen Bergens Tidende i downtown Bergen

Bergen Mix
Et af mine ynglings billeder fra ferien. Sød fyr og SKØN udsigt!

Bergen Mix
Andre, Jax, Hr. Kæreste og Megan oppe ved Fløibanen

Bergen Mix
Fine lysekroner og loft i Logen til pindemadder og bobler med Bergens borgmesterBergen Mix
Virkelig lækker sandwich med super friske rejer. Åhh det var godt… (altså lige pånær prisen: 80 kroner)Bergen Mix
Elsker simpelthen hvordan det ligner at husene er bygget direkte ind i bjerget

 

I får lige et sidste mix af billeder fra turen til Bergen. Jeg havde som sagt nogle timer hver dag som skulle slås ihjel alene, men de var faktisk hyggelige nok og gik oftest med bare at gå rundt i Bergen og “opdage” alene. Et par af dagene var vi også sammen med amerikanske Megan og hendes norske kæreste Andre, som bor lige udenfor Bergen. Jeg mødte Megan første gang, da vi var i NYC i juli – og inden havde jeg skrevet sammen med hende over vores blogs et godt stykke tid. Det er altså hyggeligt som man møder folk på denne måde. Og så er hun super sød – kæmpe bonus 😉 Glæder mig til at hun og hendes kæreste en dag kommer på besøg her i DK. Hendes blog finder i HER.

De sidste par aftener var jeg med til lidt officielle ting sammen med Hr. Kæreste. Vi var bla i en loge, hvor vi hilste personligt på Bergens borgmester og drak vin og spiste en masse lækre pindemadder. Sidste aften var der noget fest-halløj med virkelig lækker mad, underholdning og bobler. Iøvrigt, bare så det lige er helt klart: jeg har betalt for mig selv på denne tur. Jeg har selv booket flybillet osv (var bare heldig at der faktisk var en billet tilbage på samme fly). Bare så der ikke hersker nogen tvivl om det. Jeg gad bare ikke at sidde hjemme nu hvor Hr. Kæreste skulle afsted og samtidigt tog jeg det som en super mulighed for at se Megan.

Last mix of my pictures from my trip to Bergen, Norway.

9 kommentarer

  • Anne Katrine

    Det ser virkelig, virkelig smukt ud på billederne 🙂 men at nogen har råd til at bo der permanent, går ud over min forstand. Bliver helt dårlig bare ved tanken om hvor dyr en agurk er (;

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Selve nordmændenes lønningerne er også det højere… jeg fik spurgt mig frem og de har en del mere udbetalt hver måned. Ikke fordi skatten er lavere (den er stortset det samme som i DK), men de har bare højere lønningerne.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Der er godt nok flot 🙂 Har aldrig været i netop Bergen, men Norge er generelt et flot land. Glæder mig til jeg skal dertil om en uges tid.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Mht. mad-priserne, så er det for det første, det som Jeanett nævner med lønningerne, men også at andre ting til gengæld er billigere. Huse (og husleje), biler, brændstof og transport er som oftest en god del billigere end herhjemme, og det giver jo også flere penge til andre ting.
    Men det er helt crazy med maden, og jeg får lige dårlig samvittighed hver gang jeg besøger mine venner deroppe, og spiser hos dem. Man føler, at man decideret æder penge.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, tøj fx var ikke så voldsomt meget dyrere. En top i Vero Moda til 200 kr kostede måske 300 kr der. Så tøj, sko osv var ikke lige så grotesk. Det er helt sikkert mest alt det man indtager der er voldsomt dyrt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ih, der ser dejligt ud. Jeg må “nøjes” med Sverige i 4 dage i næste uge 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] EDIT: Nu har jeg været afsted og I kan læse mit indlæg om Fløibanen HER og om en god fiskerestaurant HER. Og så er der lidt billeder fra byen i indlægget HER […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fløibanen i Bergen