3 fra Gina Tricot

Bloggers Delight & Valg

Husk at stemme!! Bloggersdelight.dk from mark pellegrini on Vimeo.

En lille video som mine søde blogger-kollegaer i BD lavede i onsdag. Jeg ville super gerne ha’ deltaget, men jeg kunne simpelthen ikke få det presset ind i mit lidt presset skema i øjeblikket. Jeg brugte istedet aftenen på Lambda i Odense, hvor Pernille var i debat hvor emnet især var homoseksuelle/trans rettigheder. Vildt spændende debat, men jeg var stadig ærgelig over ikke at kunne være med i videoen her sammen med mange af de andre.

Videoen er ikke partipolitisk, men er istedet et opråb (med glimt i øjet 😉 ) til alle om at bruge deres stemme d. 15. september (på torsdag).

A video made by some of the other bloggers in Bloggers Delight. I wish I had been able to attend in Copenhagen, but it wasn’t possible for me that day.

35 kommentarer

 • Anne

  Haha, sikke en fin video! Det ryster mig virkelig, at så mange folk lod være med at stemme sidst. Hvis man absolut ingen har at sætte sin stemme på, må man udtrykke sin frustration ved at stemme blankt. Men helt at blive væk er min min verden en falliterklæring. Jeg er så klar på kamp d. 15. og – ikke for at skabe valg-blog her – er på dit hold! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, me too. Hvis man ikke stemmer, så har man ihvertfald INGEN ret til at brokke sig over ting i samfundet. Og er helt enig med at man istedet så burde gå op og smide en blank stemme.
   Hehe og det er dejligt at høre 😉 Selvom jeg nu har respekt for at folk også har en anden holdning end mig (dog pånær DF-stemmer… det har jeg svært ved at acceptere).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud! Hvor er den fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha – den er sgu’ meget god! Jeg er helt med på den der med at Louis Vuitton bør være fradragsberettiget Hep! 😀
  Men spøg til side, så kan jeg godt lide at den netop kombinerer alvor med sjov. Håber, at den kan være med til at trække flere til valglokalerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin og sjov lille video! Er vild med forslaget om Louboutin til alle kvinder!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da super fedt lavet 😀 Ærgerligt at lige netop du ikke kunne deltage når du nu er så involveret i politik 🙂 Men stadig super fedt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabine

  Den er godt lavet! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor er den fin 🙂 Jeg må så slet ikke stemme nogen steder, hverken i Danmark eller i Frankrig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, hvorfor må du ikke det??

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I Danmark må jeg ikke, fordi jeg er emigreret. Og i Frankrig må jeg ikke, fordi jeg ikke er fransk statsborger. Så jeg bliver nødt til at lade andre bestemme for mig :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Argh pis… er det svært at blive fransk statsborger eller er det fordi du helst vil beholde dit danske statsborgerskab?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan godt være begge dele, men det er ret svært at opnå fransk statsborgerskab. Medmindre man bliver det automatisk, hvis man bliver gift med en franskmænd (hvilket jo er mit tilfælde ;)), men det er jeg ikke helt sikker på. Det må jeg lige have tjekket 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh ja det må du da ha’ tjekket – det kunne være sejt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er det ikke fordi at man mister sin stemmeret, når man rejser ud af Danmark? Men kan man ikke søge om og få lov til at stemme når der er valg?
   Desuden er det en rigtig fin video I har fået lavet her på BD 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg troede faktisk, at man måtte stemme så længe man var dansk statsborger.
   Og tak 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg brevstemmer, fordi jeg skal hjem til Fyn (fra Kbh) på onsdag! Men selvfølgelig skal man stemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mig

  hvor ser tøserme søde ud:) fin video – ja tak til billig sushi!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er så fint at I har lavet en lille valgvideo. Og I gør det på den helt rigtige måde med at kombinere alvor med humor. Stor tommelfinger lige i vejret fra min side af 🙂

  Men husk på at DK heldigvis er et land med en meget høj stemmedeltagelse ifht. mange andre lande. (Men den må gerne blive endnu højere!)

  Som jeg skrev på Kia’s indlæg, så har jeg en veninde, der ikke interesserer sig for politik, men hun stemmer trods alt altid – hun stemmer bare blankt, hvilket er ligeså fint som at stemme på en person/parti.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig – både mht at stemme blank og mht stemmedeltagelsen. Vi har en høj stemmeprocent i forhold til mange andre lande, men det er bare stadigvæk underligt at tænke på at ca. 15% af de stemmeberettiget ikke stemmer. Det kan vi godt gøre bedre! Personligt mener jeg, at deltagelsen altid burde ligge på min. 90%

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Jeanett, jeg har kontaktet dig på bloggens mail om et spørgsmål om valget i forbindelse med en studieopgave. Hvis du har 2 min, må du meget gerne tjekke den – så ville jeg blive så glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise – jeg har desværre først set din mail i dag, så det er vel for sent nu eller hvordan?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • synes også alle bør stemme og synes det er en rigtigt fin ide med denne video… blogverden er jo blevet utrolig magtfuld og mange læser blogs hverdag, hvor imod mange unge har en tildens til at skrue væk når der er valg i tvet, på den måde bliver der vist alvorligheden af at stemme men uden at man for tudet ørene fulde. … denne video er sjov men alvorlig and i love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare fin… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 fra Gina Tricot