Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

34 kommentarer

 1. Gry

  Jeg forstår din kærestes plageri: Alle burde feste den aften :) Dog kunne rød bloks flertal godt have været lidt større, synes jeg, hehe.
  Du så godt ud, Jeanett. Håber, festen var god.

  • Ja, det kunne godt have været en større sejr, men en sejr er en sejr 😉 Og tusind tak!

 2. Den kjole er simpelthen så fin! Og så må jeg indrømme, at jeg også sov ekstra godt natten til fredag :)
  Helene fra http://www.minoptik.blogspot.com

 3. Natalie

  Hvor ser du smuk ud :-)

  /Natalie

 4. Hvor er den fed den kjole, det var godt du købte den for du ser helt fantastisk ud :-)

 5. Cecilie

  Super fin kjole, og MEGA nice hår? Klær’ dig utrolig godt med håret sådan der!!:)

  • Åhh mange tak Cecilie! Tror også sagtens det var en frisure jeg kunne finde på igen :)

 6. Jeg ville ikke kunne gætte på at du var syg, utroligt hvad makeup kan. Jeg var også i vældig højt humør torsdag aften.

  Lækker kjole, men ikke i mín størrelse. Selv er jeg vældig glad for asos curve. Kvalitetet er et hak bedre end H&M.

  • Åhh hvor er du sød! Men make-up kan også gøre meget 😉
   Ja, jeg har også en veninde der er super glad for ASOS Curve – de laver faktisk ret fedt tøj og det virker som om de “forstår” den mere curvy kvindes krop ret godt

 7. Nanna

  wow du ser godt ud. lækkert hår og lækker kjole! igen wow

 8. Hvor er du smuk i den :-) Den er jo bare skabt til dig :-)
  Fantastisk at rødblok vandt :-)

 9. Claire

  Bliver lige nød til at smide en kommentar om min reaktion på dette indlæg.

  Min kæreste og jeg sidder med hver vores computer, og jeg tjekker som altid en masse blogs igennem, idet jeg rammer din, udbryder jeg højlydt ‘GUD, hvor er hun bare smuk’, så selv min kæreste bliver forskrækket :) Han spørger hvem det er, og jeg svarer dit navn – som om han så selvfølgelig ved hvem du er … Men sådan er det jo med jer bloggere – vi læsere føler jo at vi kender jer :)
  Med det sagt, vil jeg gerne takke dig for en skøn blog, som jeg nyder at følge med i.

  – Claire

  • Åhhhhhh <3 Hvor er du sød!! Tusind tak! Og jeg kender godt det der med at man føler man kender alle de bloggere man læser – jeg har også før bare kastet om mig med blogger-navne overfor min kæreste der var mindst lige så udforstående haha. Men han er ved at lære det i takt med at han har mødt bla. Katrine K, Mikkel og Christina (Passion).

 10. Sådan må du gerne se ud på vores næste date, pigelil.

 11. Kristina Nielsen

  Synes alle i blogland er røde!
  Jeg sov forfærdeligt natten til fredag.. Men Demokratiet har jo talt.
  Nyd Bergen :)

  • Det tror jeg faktisk også blogland er… altså overvældende røde. Det er mit indtryk. Der findes dog blå bloggere også! Men generelt stemmer unge kvinder jo også mere rødt end de stemmer blåt, så det er egentlig (statistikset) logisk nok :)

   Og tusind tak – det er dejligt med en lille miniferie :)

  • Jeg sov også ganske forfærdeligt natten til fredag, så du er ikke alene :)

   Arh, link var forkert så man bliver sendt et meget underligt sted hen.
   Det går jeg altså ikke lige ind for om man trykker videre eller ej :)

   • Hehe jeg slettede bare den med “blogpot” (haha!) og udgiver kun denne, så det behøver du ikke tænke på 😉 Og det er helt okay at vi ikke er enige – der skal der være plads til både her på bloggen og i Danmark :)

    • Helt enig :)
     Synes det er rart med en god tone. Min facebook har i hvert fald ikke været sådan under valget.

     Haha, ja det var sgu lidt uheldigt, men også meget morsomt 😀

     • Jeg har bare ladet være med at gå ind i nogen diskussioner på FB, da mine venner alligevel godt ved hvad jeg mener og ikke så nemt kan rykkes på. Desuden er mine venner overvældende røde, da en del af dem er fra de politiske kredse vi er kommet i de sidste mange, mange år. Så der er ikke vildt mange at diskutere med 😉

 12. Hanar Hamid

  Kjolen er fandme flot!! Flottere end på hjemmesiden 😉 Makeup er vidunderligt, specielt når man er syg 😀

 13. Kia

  SHIT – EN LÆKKER KÆLLING!

  <3

 14. Maria Johansen

  Hvor ser du bare flot ud! Smuk kjole og lækkert hår! Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvordan du får det til at falde så flot?

  • Mange tak Maria! Det gjorde jeg ved at krølle det lidt med et stort krøllejern :)

 15. Anne Sofie

  Du ser drøngodt ud – jeg er DYBT misundelig på dine stænger! God bedring, hvis du ikke er helt frisk allerede. :)

  – AS

  • Åhh tak Anne Sofie! Hvor er du sød :) Og jeg er stortset rask igen nu – det er dejligt :)