Asos rabatkode & Bordeux jeans

Valg: Mine anbefalinger

Så er vi nået til døgnet, hvor vi skal til stemmeurnerne og være med til at bestemme hvilken kurs Danmark skal ha’ de næste 4 år. Jeg har jo aldrig lagt skjult på, at jeg er socialdemokrat og derfor ryger min stemme også på rød blok. Jeg lover, at poste et billede af mit kryds på FB-siden, når jeg har stemt. Jeg har altid stemt personligt, da personlige stemmer betyder næsten lige så meget. Denne gang går min stemme til Pernille Rosenkrantz-Theil som jeg synes er mere end fantastisk. Det er umuligt at finde en kandidat (eller parti) man er 100% enig med (med mindre man selv stiller op). Og jeg er heller ikke enig med Pernille i alt… men hun er uden tvivl den kandidat der kommer tættest på de 100%. Og udover det så synes jeg hun er en skøn kvinde. Nu har jeg haft fornøjelsen af at se en del til hende de sidste par uger (og har endda været ude og shoppe med hende et par gange) og jeg er dybt imponeret. I kan stemme på Pernille, hvis i bor på Fyn.

Lige som til sidste kommunalvalg, så kommer jeg med mine anbefalinger, hvis i skulle ha’ lyst til at stemme socialdemokratisk. Grundet tidspres og en rasende feber lige nu, så har jeg ikke knyttet særlig mange kommentarer til hver enkelt kandidat, men henviser istedet til deres hjemmesider og facebook-sider. Fælles for de fleste af mine anbefalinger er, at de alle er forholdsvis unge kandidater, da Christiansborg godt kunne trænge til et skud ungt blod. Hvis der er nogen af jer der har tænkt jer at stemme på en af disse kandidater, så smid endelig en kommentar – det kunne være sjovt at høre 🙂

Her er mine anbefalinger, hvis i har lyst til at stemme personligt på en socialdemokrat (jeg har skrevet hvor de hver især er opstillet):

Valg: Mine anbefalinger
Pernille Rosenkrantz-Theil
Opstillet på Fyn
Behøver vist ikke skrive så meget mere om hende, da jeg vist fik uddybet det fint i den øverste stykke tekst i dette indlæg.

Besøg Pernilles hjemmeside HER og følg hende på facebook HER.

Valg: Mine anbefalinger
Michael Vindfeldt
Opstillet i København
Kender Michael fra min tid i DSU og har altid synes utrolig godt om ham. Han har virkelig arbejdet hårdt i denne valgkamp og hvis jeg boede i KBH, så ville min stemme i morgen nok gå til ham.

Besøg Michaels hjemmeside HER og følg ham på facebook HER

Valg: Mine anbefalinger
Kaare Dybvad
Opstillet på Sjælland
Som det eneste sted i DK vil jeg på Sjælland anbefale 2 kandidater – Kaare her og Rasmus som er lige hernede under. Kaare har altid brændt utrolig meget for hele det socialdemokratiske projekt og hans entusiasme har aldrig været sværd at få øje på.
2
Besøg Kaares hjemmeside HER og følg ham på facebook HER.

Valg: Mine anbefalinger
Rasmus Horn Langhoff
Opstillet på Sjælland
Radsmus kender jeg også igennem DSU, og har altid synes han var både rar og flittig. Rasmus er iøvrigt kærester med Anne Sina som er under ham her på listen.

Besøg Rasmus’ hjemmeside HER

Valg: Mine anbefalinger
Anne Sina
Opstillet i Sydjylland
Anne er en utrolig hårdarbejdere, flittig og helt igennem sød pige. Hvis jeg boede i sydjylland fik hun ubetinget min stemme.

Besøg Annes hjemmeside HER

Valg: Mine anbefalinger
Ane Halsboe-Larsen
Opstillet i Nordjylland
Sej, seriøs og BLOGLÆSENDE kandidat som i et splitsekund ville 100% få min stemme, hvis jeg boede i nordjylland.

Besøge Anes hjemmeside HER og følg hende på facebook HER

My recommendations for the national election here in Denmark today. All are Socialdemocrats!

57 kommentarer

  • Godt valg! Jeg håber på rød sejr!

    Milana / modeverden.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine

    Hej Jeanett
    Det er så fedt at du er så åben omkring politik, et sted hvor mange andre lukker i som en østers. Skønt med en blogger, der ikke er bange for at vise, hvem personen bag bloggeren er.
    Derudover tak for en skøn og inspirerende blog. Hav en skøn dag.
    – Kathrine

    Ps. Hvis hun havde stillet op i kbh, så havde hun sgu også fået min stemme.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mange tak Kathrine – det er jeg glad for at du synes. Det kan jo være et lidt sprængfarligt emne, men eftersom politik fylder en del i mit liv (med Hr. Kæreste som politiker), så ville jeg føle jeg løg overfor jer, hvis jeg ikke var ærglig omkring mit politiske ståsted.
      Tusind tak – og rigtig god dag til dig også 🙂 Du må anbefale Pernille til dine evt fynske venner 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kat

    Jeg stemmer uden den mindste tvivl i mit sind på Enhedslisten! Når det er sagt, så er Pernille Rosenkrantz-Theil en fantastisk politiker og et utroligt sympatisk menneske, som uden tvivl ville få min stemme, hvis jeg stemte A. Hun har også været meget synlig i valgkampen, vi har i hvert fald haft glæde af hende flere gange ude på SDU.

    /En af dine Nettopiger fra Benediktsgade. (:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Yay, Netto! Shit du må ha’ set mig mange gange ligne lort 😉
      Og tak for roserne til Pernille. Synes virkelig også hun er helt fantastisk og har gjort det så godt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Haha, Jeanett, det skal du slet ikke tænke på! Jeg synes faktisk, du er endnu kønnere i levende live end på dine billeder! Nogle mennesker har bare en særlig vibe om deres person.

      Og ja, vi kan kun krydse fingre for aftenens resultat! Du må i hvert fald have en rigtig god aften ligegyldigt om den ender på sofaen eller med kæresten til fest! (Han kan iøvrigt også se kvæstet ud, må jeg lige indrømme. :P)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åhhh hvor er du sød! Det hjælper lidt på selvtilliden, når man som i dag sidder og føler sig ret usexet fyldt med snot 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tim Vermund

      Hov hov.. Hvorfor skal jeg nu blandes ind i det her;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hahaha skat… 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kat

      Haha, Tim! Du læser tøse-blogs. Enough said! 😀

      Jeg synes virkelig, I er så søde!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Haha ja han smugkigger lidt på min engang imellem 😉 Åhhh tak <3 hvor er du sød!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg stemmer også personligt og faktisk også på en ung kvinde.. Synes også Christiansborg trænger til noget nyt frisk blod..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brigitte

    Og til østjyderne kan jeg anbefale Maja Panduro fra S – hun har fuldstændig styr på sagerne og kan på en saglig måde sætte en hel flok borgerlige på plads.
    Selv stemmer jeg på liste Ø, men nu gælder det bare om at få en ny regering – GODT VALG

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Godt valg Jeanett – Vi er jo helt enige her!
    Jeg har været nede og sætte mit kryds på Pernille, avra det var godt!
    Jeg håber at Danmark står op til en rød regering imorgen!
    Tak for gode oplevelser igennem valgkampen!

    – Lise Emilia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak og i lige måde Lise! Måske ses vi i aften – Tim plager i hvert fald om at jeg skal med, så nu må vi se om det lykkedes for ham 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Super fedt du er så åben omkring det. som en anden siger, så er det fedt at man kan se hvad personen bag bloggen tænker og ikke lukker i som andre.
    Hvis jeg kunne var min stemme muligvis også gået til Pernille. Synes altid hun har været mega sej!
    Er førstegangsvælger, og har virkelig været i tvivl, men det skal ikke være en hemmelighed at min stemme går til de Radikale, da deres politik tiltaler mig mest.
    men Props til dig for åbenhed og en god blog! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak Ida – det gør mig glad, at der er flere af jer der synes det er dejligt at jeg melder klart ud. Og de radikale er bestemt også cool – er selv helt vild med Margrethe Vestager.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

    Siden jeg så Pernille første gang til en forlæsning på den sociale højskole, har jeg nærmest kun ventet på at kunne stemme på hende. Hun var utroligt inspirerende! 🙂
    Jeg er dog desværre i den situation at jeg er nødsaget til at brevstemme, så muligheden for at stemme personligt var der ikke for mig.

    Jeg syntes Johanne Schmidt-Nielsen har været en seriøs powerwoman de seneste par uger, og hvis ikke det var fordi hun desværre ikke er socialdemokrat, ja så var min stemme gået til hende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ej, hvor ærgeligt at du ikke vidste det – men du kan godt stemme personligt selvom du brevstemmer. Du skal bare selv skrive navnet. Men du må stemme på hende til næste valg så 😉 Og Johanne er bestemt en sej kvinde! Hun har været virkelig skarp her under valgkampen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg håber altså (modsat mange af jer) på blå sejr! 🙂 For mig, er der ingen logik i rød bloks politik, sorry to say it .. Men vi har jo alle forskellige meninger 🙂

    // Katrine

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er også helt okay Katrine – der er plads til både røde og blå vælgere på min blog 🙂 Men selve indlægget er nu ikke et oplæg til debat om rød vs blå blok, men i stedet anbefalinger hvis man alligevel har tænkt sig at stemme rødt/socialdemokratisk. Synes ikke vi skal begynde at slå hinanden oven i hovedet, da jeg gerne vil have at både røde og blå vælgere stadig føler sig velkommen på min blog 🙂 Men tusind tak for din kommentar og god valgdag!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har også stemt Socialdemokraterne. Det skyldes vist en god blanding af at min far er er meget passioneret socialdemokrat og at deres politik passer rigtig godt til mine holdninger. Som studerende og fremtidig offentlig ansat så er der vist ikke helt råd til at stemme blåt 😉

    Hav en god valgdag og god bedring 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er stadig i tvivl, om min stemme skal gå til R eller S :/ Men det skal nok blive afgjort i stemmeboksen 🙂 Godt valg og lad os håbe, de røde vinder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • S! Og gerne Pernille… hun er så fantastisk 😉 Men begge dele er fine valg 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • For et par dage siden havde TV2 besøg af en psykolog, der talte om, hvordan tvivlere kan blive påvirket i sidste øjeblik 🙂 Det samme skete for mig haha.. Der lå en lille brochure fra S, så nu vil jeg tilkendegive, at jeg s
      tilkendegive, at jeg stemte på Pernille 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sådan Hanar!!! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja og nu blev hun jo stemt ind i folketinget, så det er skide godt! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det regner vi med. Men 100% ved vi det først når de personlige stemmer er talt op senere i dag 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bella

    Jeg synes det er fedt at du tør skrive om politik! Stort set alle andre bloggere er jo meget bange for at få en politisk debat på deres blog og det forstår jeg altså ikke rigtig. Politik betyder vildt meget for mig, så jeg ville simpelthen ikke kunne holde kæft hvis jeg havde en blog. Så fedt at du tør og lad os krydse fingre for en ny regering på trods af et jeg er længere ude til venstre end dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er du ikke 18 Emma? Det troede jeg faktisk at du var 🙂 Og ja, jeg er helt enig i det med at stemme personligt. Det burde flere gøre!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har for første gang i mit liv skiftet blok. Har altid stemt R, men det blev LA denne gang. Men uanset hvad man stemmer, så er det vigtigste selvfølgelig 1) at man stemmer! og 2) at man husker, at alle der stiller op, gør det, fordi de grundlæggende vil andre det godt. Så kan vi så være uenige om, hvad “godt” er, og om politikken virker efter hensigten osv. Som dig har jeg jo også en kæreste i politik, og jeg bliver så træt af folk, der til fest vil fortælle mig, hvad han EGENTLIG mener, og hvilket menneskesyn han EGENTLIG har, som om jeg ikke havde kendt ham i 9 år. Altså!

    Under alle omstændigheder ønsker jeg dig en god valgdag og et brag af en fest i aften 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hehe ja… og jeg oplever tit, at folk prøver at oplære mig i hvordan man skal være “politikerfrue” – aka holde sin kæft. Og jeg svarer altid pænt, at jeg aldrig nogensinde kommer til at give afkald på min ret til at udtrykke min mening selvom min kæreste er i politik. Jeg er ikke ham og han er ikke mig. Vi kan sagtens have forskellige holdninger selvom vi er kærester – og det har vi også på nogle enkelt områder. Men grundlæggende er vi ideologisk ret enige.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernielle er så sej – elsker hende i mads og monopolet. Selvom jeg ikke er enig med hende i alt, har hun nogle seje synspunkter OG hun forstår at tale lige ud af posen og få svesken på disken 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • HELT enig… det er så forfriskende at hun kalder en spade for en spade. Der er ikke så meget pis med hende.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Først, props fordi du taler så åbent om politik, jeg er træt af at det er sværere at stå frem og sige hvad man tror på, end det er at tale om sex i ædru tilstand.

    Politisk er jeg dog vældig uenig med dig, og det er jo det dejlige, at det har man lov at være. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

    Nu stemte jeg Radikalt, men Kaare Dybvad er ultimativt cool og virkelig hårdtarbejdende. Jeg var i praktik i en uge på Christiansborg i 8. klasse, og brugte en del tid med ham, fordi “min” politiker havde meget travlt. Jeg overvejede længe at stemme A og på ham, men endte med Radikalt, som sagt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, han er virkelig sej og seriøs med sit kandidatur. Håber også for ham at han kommer ind 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sofie

      Jep, og så er han enormt åben og meget, meget reel. Generelt var jeg rigtig glad for at være i praktisk hos A-gruppen i folketinget dengang. Var i praktik hos Magnus Heunicke, som er fra samme by som mig, og var med til alle mulige skøre ting, og alle jeg mødte, var så søde, åbne og hjælpsomme. Fik bl.a. lift til toget, hjælp med en matematikafl. osv osv.
      Men ham Kaare var supersød (og meget, meget pæn. Haha. Det var han dengang, og er stadig :D).
      Jeg håber sgu, han kommer ind!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åhh godt at høre at de var søde! Tipper lige Kaare om at han skal gå ind og læse dine søde ord herinde 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chili

    Jeg er selv lidt i tvivl omkring, om jeg skal sætte mit kryds hos S eller SF.
    Derfor vil jeg gerne høre, hvad DU foretrækker ved S fremfor SF, siden du vælger at støtte dem? 😉
    – Chili

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har bare altid været socialdemokrat, så derfor har jeg slet ikke overvejet SF. Og så synes jeg gennem denne valgkamp, at S har været mere klar i deres politik og udmeldinger end SF har. Personligt endte min stemme som den gjorde, fordi jeg ikke kunne lade være med at stemme på Pernille 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Chili

      Tak for svaret. Jeg vil skynde mig i stemmeboksen nu!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Yay, godt arbejde 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

    Jeg stemte på de radikale – Nærmere bestemt Magrethe vestager!
    Jeg synes hun har været dem allesammen overlegen i valgkampen og ville sådan ønske hun stillede op til statsminister! 😀
    Deres økonomiske plan er langt bedre end S+SF, så jeg håber de får en god potion indflydelse i forhandlingerne 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min stemme gik også til Pernille. En fantastisk dygtig dame, som vil bære Danmark i den rette retning 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Hej Jeanett, tillykke med valget! Jeg er netop flyttet fra Aarhus til Odense pga. studie – og har været lidt i tvivl om hvorvidt jeg skulle sætte mit kryds. Da jeg faldt over Pernille R.T, tænkte jeg at det godt kunne være en mulighed. Men efter at have læst lidt om hende, opdagede jeg, at selvom hun stiller op i Odense, så bor hun i København. Synes du ikke det er en smule misvisende at stille op for en by, når man ikke engang gider at bo i den? Jeg er blot nysgerrig efter din mening..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej det synes jeg ikke. Omkring 80% af alle kandidaterne bor ikke hvor de er opstillet. Synes det er vigtigere med dygtige kandidater frem for en lokal der ikke er dygtig. Og for mig var der ingen lokale der sagde mig noget. Desuden skal de jo arbejde i Kbh når de bliver valgt ind – og så forstår jeg godt at de gerne vil bo i samme by som de arbejder – især når de har små børn.
      Det er kun til kommunal valg at kandidaterne har bopælspligt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • det er god stil det det. Tydelighed i blogosfæren –> 😀 jaaaaah!
    TAK for at demonstrere den gennemsigtighed der efter min mening er nødt til at være når man som enkeltperson fungerer som mediator for en virkelighed, det er lige præcis sådan noget her jeg har savnet hos mange af de andre fra BD.

    og så tilykke til dig, mig og resten af DK. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak for rosen Sisse-Sofie. Det er jeg rigtig glad for at du synes – jeg har aldrig overvejet IKKE at sige hvad jeg stemte på, fordi jeg har intet behov for at skjule det (og flere af mine læsere er jo også klar over at min kæreste er byrådspolitiker i Odense, så det ville også være svært for mig at skjule). Men generelt taler jeg ikke så meget politik på bloggen, når der ikke er valg, da jeg er klar over at jeg også har blå-blok læsere og jeg vil gerne have at alle synes om at komme her selvom de ikke er enige med mig politisk. Så politiske emner tager jeg ikke rigtig op her, men alle kan til enhver tid spørge mig om hvem/hvad jeg stemmer på og jeg vil svare 100% ærligt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos rabatkode & Bordeux jeans