Mit superhelte alter ego

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.Kjole fra Black Secret. Den står bare J E A N E T T all over den kjole!! Mit hjerte bankede meget hurtigt, da jeg fik øje på den og det var det første jeg løb hen til, da jeg ankom hos 9PR. Kan I ikke lige forestille jer mig i den på stranden på Kap Verde til januar? Det kan jeg! Tjek lige den dybe smukke ryg! Den kommer i butikkerne i januar/februar og kommer til at koste 899 kr.

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.
Super fede, og meget høje sandaler/heels -også fra Black Secret. Fik desværre ikke fat i prisen, men de er også at finde i butikkerne fra januar/februar.

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.
SUPER fed jakke fra Gestuz. Generelt laver Gestuz sååå smukke ting og denne kollektion var ingen undtagelsen. Jeg craver altid et par ting hver sæson fra dem (denne sæson er det – udover min bordeaux kjole som jeg allerede ejer – en blå blazer med palietter all over med spidse skuldre… den er SÅ smuk). Der skulle også komme endnu en smuk lang kjole med print til næste år, men den var der ikke lige igår. Jakken her var tung, da den var besat af en masse metalstykker og kommer til at koste 2499 kr. Den fine lyserøde kjole er fra Ganni og farven var så fin og sart! Begge dele burde også være i butikkerne januar/februar.

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm. Fede stiletter i fed grøn farve fra Billi Bi

Hos 9PR: Gestuz, Black Secret mm.
Hygge hos 9PR med andre bloggere, vin, Vitamin-vand og juice. Og de søde 9PR-piger! De er simpelthen så søde.

Igår var jeg som sagt i KBH til bla. møde, pressedag hos 9PR, smuttede forbi Bloggers Delights kontor og var til Samsøesamsøe lagersalg med Kia. Rigtig skøn og spændende dag! Hos 9PR hang jeg ud med Katrine og Mie imens vi kiggede på lækre ting fra bla. Gestuz, Ganni, Tiger of Sweden, Billi Bi og Black Secret. Mit hjerte bankede helt klart hurtigst, når jeg var i nærheden af Black Secret og Gestuz. Ynglings item var helt sikkert den lyserøde, blomsteret kjole fra Black Secret. Den kjole er som skabt til mig og den ville være så perfekt til vores ferie på Kap Verde i januar (og til resten af foråret og næste sommer). Generelt ville jeg gerne eje meget af det fra Gestuz – de laver så fede blazere og sygt smukt print. Jeg kunne ha’ taget så mange flere billeder, men valgte at fokusere på det jeg virkelig faldt for (+ jeg havde selvfølgelig glemt kameraet herhjemme… så det hele blev foreviget af iPhone, beklager!).

I aften står den jo på superhelte/skurke fødselsdagsfest for Hr. Kæreste. I fødselsdagsgave har han jo fået turen til Kap Verde, som jeg betaler, men da jeg også synes han skulle have en fysisk gave i dag, så fandt jeg en super lækker strik igår til Samsøe Samsøe som han har fået. Han har allerede taget den på nu, så jeg går udfra at den er et hit 😉

Upcoming things from brands like Gestuz, Billi Bi, Black Secret and Ganni. I’m craving all these!

   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit superhelte alter ego