Absolut Mode fest i aften i Odense!!

Outfit of the day #148

Outfit of the day #148Outfit of the day #148
Gestuz dressGina Tricot blazer – Aldo heels – Friis & Company ring – Vintage ring

Jeg vil gerne lige starte med, at sige tak til alle jer der kom! Jeg havde jo fotograf “på” til selve festen og de billeder skulle jeg gerne få i morgen, så der kommer de på bloggen. Inden festen mødtes jeg med Jane til en drink på W. Hun havde sit gode kamera med, så jeg fik hende til at tage lidt outfit billeder, da det objektiv jeg har ikke er så godt i mørke. Hvis jeg finder lidt luft i budgettet inden jul, så skal jeg altså have et fast objektiv til mit kamera. Det er en af de ting jeg føler min blog “mangler” – bedre billeder. Så enten køber jeg et selv inden jul ellers ryger det øverst på ønskelisten der. Det jeg gerne vil have koster kun 1000 kr, så det burde ikke være helt umuligt at finde penge til.

My outfit from last night before the Absolut Vodka event

   

38 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Absolut Mode fest i aften i Odense!!