Happy Birthday + Bad Romance

Outfit til sæsonens fester

Outfit til sæsonens festerBlack secret shoes 1199 kr – Louise Eeg bracelet 399 kr – Dr Denim dress 549 kr – Stine A earrings 400 kr – Just Female ring 75 kr – Stine A ring 300 kr – Lukou clutch 290 kr

 Jeg er blevet spurgt om jeg ikke ville sammensætte mit ynglings outfit ud fra alle de fine ting på Miinto.dk. Jeg gik efter et festligt outfit, da jeg synes det ville passe godt til den kommende sæson med julefrokoster osv. Jeg gik selvfølgelig efter en laber kjole (selvfølgelig med trendy draperinger) tilsat lækre, høje heels og en masse lækkert tilbehør. Nu hvor jeg sidder og skriver dette kommer jeg på, at et par lækre strømpebukser nok ville være praktisk, men det tænkte jeg vist ikke lige over da jeg lavede collagen 😉 Et par sorte tætte 100den ville også være fine, da de sammen med de sorte heels vil give kilometer lange stænger. Den røde clutch giver et splash af farve og outfittet vil lige få prikken over i’et, hvis man tilsætter røde læber.

Jeg er selv helt syg med den smukke ring fra Stine A med den lille stjerne. Synes simpelthen at den er SÅ fin, at jeg lige nu sidder og overvejer om den skal klikkes hjem til moi.
I kan også kigge på Miinto.dk og hvis I finder noget som I synes burde være en del af det perfekte julefrokost outfit, så må I gerne linke her på indlægget 🙂

I’ve been asked by Miinto.dk to put together the perfect outfit based on the items on their webshop. This would be perfect for the upcoming christmas parties!

Sponsoreret indlæg

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Birthday + Bad Romance