Billige læderhandsker!

Min Odense Guide

Min Odense GuideMin Odense GuideMin Odense Guide

Uh så mange af jer spørger ofte efter min Odense Guide som jeg jo længe har lovet jer. Hvis I ikke har opdaget det, så kan jeg fortælle at jeg er kommet i gang og der allerede er lidt cafeer og restauranter I kan læse om i guiden. Guiden ligger øverst oppe i menu linjen og hedder helt simpelt bare “Odense Guide”. Hvis I holder musen på navnet, så kommer der en drop-down menu, hvor I kan vælge imellem “Take-away & cafeer” eller “Restauranter”. Der kommer også en senere der hedder “Shopping” og måske også noget kultur/musik, men lige pt fokuserer jeg på madsteder.

I må endelig sige til hvis I ikke kan finde ud af det med menuen 🙂 Og hvis I har gode tips til steder jeg ikke kender i Odense, så sig da endelig til, fordi selvom jeg er indfødt odenseaner, så kender jeg nok ikke hver en krog af Odense 😉 Kan dog godt afsløre, at steder som il gusto, Mammas Deli (ikke restauranten… røv-kedelig mad), Den Gamle Kro, Chinos og Tortilla Flats kommer i guiden… jeg skal bare lige besøge dem igen, så jeg kan få taget billeder.

Håber I kan lide guiden so far! 🙂

I’ve finally got started on my Odense Guide! I’ve added a few restaurants and cafes – I’ll find it in my menu above where it says “Odense Guide”.

 

bloglovin
   

18 kommentarer

 • thanks for doing this because it will TOTALLY come in handy when i come to visit 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ahhh you’re welcome sweety! I sure hope you do 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den grimme ælling synes jeg har virkelig lækker dansk mad. Er vild med deres aftenbuffet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes virkelig det er dårligt 😉 Men dejligt at vi alle sammen er forskellige 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hvad med at nævne nogle parker, kulturelle steder, shoppingsteder, museer, osv? Det jo ikke alle der kun taget til Odense for at spise (og da slet ikke bloggens primære målgruppe, som primært består af unge/studerende går jeg stærkt ud fra) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det har jeg også skrevet i teksten, hvis du kigger nærmere 😉

   “Der kommer også en senere der hedder “Shopping” og måske også noget kultur/musik, men lige pt fokuserer jeg på madsteder.”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • http://www.simoncini.dk/

  Byense bedste without a doubt!

  Ellers der noget Blinkende Lygter over at sidde i skoven på Carls Lund hvis du spørger mig. Og bliver vi I den boldgade er det hyggeligt med gammel dansk mad eller smørrebrød på grønttorvet.

  Af cafér vil jeg klart nævne Olivia og Ulsted også..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Oi oi oi.. Nu så jeg lige et Downtown offer – Brasseriet Klitgaard, det er også værd at nævne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh ja det har jeg hørt meget godt om! Det kunne være man lige skulle snuppe sig sådan et tilbud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det sted kender jeg ikke! Det må prøves 😀

   Hmm… Carls Lund. Jeg hader æggekage 😉 Men Olivia er rigtig godt! Uldsted kender jeg heller ikke?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carlslund behøver bestemt ikke kun være æggekage. De har gammeldawaws retter ad libitum – paneret flæsk, stegt flæsk, hakkebøf osv. De har også gode fiskeretter og bøffer.

   Ulsted laver rigtig lækker mad – bestemt et besøg værd!

   Og, så glemte jeg Tortilla Flats i første omgang..

   Vi har sgu da faktisk rigtig mange gode spisesteder i den her lille by 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh jeg har bare KUN prøvet at få æggekage og troede ligesom at det var det de “kunne”. Jeg hader nemlig æggekage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh goe’ gamle O’ense. Absolut ynglingssteder for mig i min gamle by er Café Biografen og Gertrud. Men dem har du vist tidligere haft med hvis ikke jeg tager fejl 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Getruds har super gode nachos (dog synes jeg Birdies har de bedste) og Café Biografen har gode sandwich… er dog ikke sikker på, at de har nok guldstjerner i bogen til at komme med i guiden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Når du skal på Tortilla Flats igen, så prøv at bestil combinacion 2.. Du vil ikke fortryde det.. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celia Schow

  Åååh, Mammas Deli!! Havde et seriøst misbrug af deres sandwiches, da jeg boede i Odense (boede lige overfor Companys på Vestergade, aaaalt for tæt på min yndlings-Deli!). Tak for at bringe gode minder. 🙂 Skal til Odense i weekenden og må da bare på Mammas Deli! Haha. 🙂 Tak for fed guide. Selvom jeg selv er odenseaner, kender du helt sikkert nogle steder, jeg ikke kender. Har det med at holde mig til “det sikre valg” haha. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe det var så lidt 😉 Ja, deres sandwich er VIRKELIG gode! Jeg er også afhængig 😉 Elsker nr. 10, 11 og 12 – det er altid en af dem jeg ender med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billige læderhandsker!