H&M spring 2012 kjole

Yndlings søndagssnack

Yndlings søndagssnackSom jeg lige så stille er ved at blive rask igen (endelig! Det har jo “kun” varet siden i onsdags…), så er min appetit også ved at komme igen. Hr. Kæreste har desperat prøvet at få “rigtig” mad i mig i flere dage, men han har kun haft heldet med sig, når det kom til is, Halls og kolde/varme væsker. Han havde seriøst julelys i øjnene igår, da han så mig fortære en hel tallerken aftensmad.
Derfor burde han nemt kunne lokkes i Netto efter ingredienserne til dette i dag. Det har været en af mine yndlings snacks siden jeg var helt lille. Det er langt fra noget jeg spiser hver dag – der kan faktisk nærmere gå måneder i mellem, men til gengæld kan jeg pludseligt crave det ud af det blå. Og det gør jeg i dag.

Toast med ost, hamburgerryg, tomat og purløg behøver vist ingen opskrift 😉 Og sorry for den dalende kvalitet i mine indlæg de sidste par dage, men når man er syg, så er overskuddet der ikke til at bruger timer på at researche på nettet, tage billeder og redigerer i PhotoShop. Men håber på at få taget billeder af mit nye La Chance armbånd i dag, så I kan få det at se i aften 🙂

One of my favourite snacks: toast, ham, cheese, tomato topped with chives.

bloglovin

4 kommentarer

  • Eij, smukke! Helt ærligt…nu sidder jeg jo og craver ost og tomat og purløg på toast. Altså…..;o)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hehe sorry 😉 Jeg fik det også tidligere i dag… mmm så nice, men simpelt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Også en favorit her… Er så også en sucker for alt med smeltet ost!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M spring 2012 kjole