Konkurrence: Vind en kjole fra LOVE

Konkurrence: Vind en kjole fra LOVE

Så er det blevet konkurrence-tid igen! I kan vinde en valgfri kjole fra LOVE! For at deltage skal I (og BEGGE dele er konkurrence-krav):

1) Følge bloggen på Bloglovin’ HER.
2) Smutte ind på LOVEs webshop, finde den kjole I bedst kan lide og linke til den i en kommentar her på bloggen. Husk at efterlade jeres email (I kan bare gøre det i feltet, hvor man skal udfylde mailadresse – det felt kan nemlig jeg kun se). Og pas på med at linke til jeres egen blog i selve kommentaren (I kan dog godt gøre det der hvor der er et felt til “Hjemmeside/webadresse”), fordi ellers så har kommentaren det med at ryge i mit spamfilter.

Jeg trækker vinderen på onsdag kl. 22.00. Det skal lige siges, at jeg ikke kan garantere at kjolen vinderen får når frem til hverken jul eller nytår – bare så der ikke er nogen af jer der regner med det :)
EDIT: I er rigtig mange der ønsker jer den samme vinrøde kjole som jeg har – og det kan jeg godt forstå (I har god smag 😉 ). Jeg vil bare lige gøre jer opmærksom på, at den er totalt udsolgt (hvis I prøver at vælge størrelser derinde, så kan I se de siger at den er unavailable pt). De har før fået igen af den, men jeg kan ikke garantere de gør igen. Bare så der ikke er en masse af jer der bliver skuffet! Hvis en af jer der har valgt den vinder, så får I bare lov til at vælge en anden kjole hvis den stadig er udsolgt :)
Og en anden ting: Jeg har nok slettet de første 10 kommentarer, fordi der er nogen af jer der ønsker jer andre ting end kjoler. Konkurrencen går KUN på kjoler. Ikke nederdele, strik og buksedragte. Desværre.

Time for another competition! You can win a dress of your choice from LOVE. Competition ends wednesday 10.00 pm CET. All you have to do is:

1) Follow my blog on Bloglovin’ HERE
2) Go to LOVEs webshop, find your favorite dress and link to it in a comment here on this blog entry.

Skriv en kommentar

  • Hehe den er også fin… men den er totalt udsolgt pt, så jeg ved ikke om du kan regne med at vinde den. Men ellers så får du bare lov til at vælge noget andet i stedet for.

  • Super, kan se der er riiiiimlig mange der springer punktet “Følg på bloglovin'” over. Godt du ikke gør, da det er et krav for konkurrence 😉

 1. Hej!

  Rigtig god konkurrence. Jeg ville valge den der flotte petrol bla kjole:
  Love Petrol long sleeve wrap SKU:HU63
  den kunne nemlig bruges pa mange mader. For eksempel med et par skinny jeans for den er rimelig kort ;

  Maiken

 2. Ååååh, bedste konkurrence EVER!!! Elsker kjolerne fra LOVE, jeg er bare så broke at jeg intet får købt for tiden! Jeg kunne smide 10 kjoler op som jeg godt kunne tænke mig. Men jeg er ved at tabe mig og har derfor været ved at lede efter en kjole der kan række over flere str. Og her er denne kjole helt perfekt! Tror vist også selv at du har haft den oppe på siden.
  http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Aubergine-Asymmetrical-Maxi-Dress.html
  Og den er virkelig fin, kan se den sammen med grå strømpebukser, sorte stiletter og en fin habit jakke :)
  Bliver fan på bloglovin MED DET SAMME!!!! 😀

  • Åhh tak Ellen… men jeg ved ikke om du har spottet, at den desværre er udsolgt? I er rigtig mange der har “ønsket” den, men den er desværre gone. Men hvis man vinder og kjolen man har ønsket er udsolgt, så får man bare lov til at vælge en anden 😉

 3. Fed konkurrence!

  Har ladet mig inspirere og denne skønne kjole – http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Aubergine-Tutu-Skirt-Dress.html – vil være perfekt med et par sorte strømpebukser og høje, sorte stiletter til Stor Fest, som festen, der hvert år afholdes på mit gymnasie, så fint kaldes. Og nu da jeg er afgangselev, skal der da gives lidt ekstra gas! (har været iført jeans de forrige gang – bare for at være lidt på tværs ;-))

  Glædelig jul og rigtig godt nytår!

 4. Fantastisk konkurrence! Det er lige hvad jeg har brug for efter to uger med SRP! Jeg kunne godt tænke mig denne kjole:
  http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Mocha-Foil-Asymmetrical-Maxi-Dress.html
  Den går perfekt til alt i mit skab! Og nu har jeg lige tabt mig 10 kg på de sidste to måneder, for at kunne klemme mig ned i en smuk nytårskjole eller til min 18 års til foråret eller .. studentergildet eller.. iih, der er så mange muligheder!

 5. Jeg har som fattig studerende INGEN penge tilbage efter at have købt julegaver til kæresten og familien – så jeg bliver nødt til at tage samme nytårskjole på i år, som sidste år. Jeg ved, at situationen bliver den samme til næste år – så det ville være helt fantastisk at vinde en ny kjole, som jeg kan glæde mig til at trække i næste år! Det ville gøre mig glad hele 2012!

  http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Black-And-Silver-Stripe-Contrast-Dress.html

  Tak for en dejlig blog i øjenhøjde.

  Hilsner fra en med-odenseaner :)

 6. Jeg ville afgjort gerne vinde denne kjole; http://inlovewithfashion.com/products/LOVE-Wine-Silk-Long-Sleeve-Wrap.html

  Jeg har aldrig brudt mig om den slags kjoler, da jeg synes, de var lidt gammeldags, og farven har heller aldrig sagt mig noget. Men jeg er gået hen og blevet helt tosset med farven ! Og endnu mere designet og snittet. Den er så guddommelig, og ville være en værd fest værdig ! Wauw.. Så det er mit bud på en lækker vinderkjole.

  Rigtig glædelig jul!

Skriv kommentar