Jeg.vil.have.sne.NU

Mine bolig detaljer #2

Mine bolig detaljer #2 På vores køleskab hænger minder fra vores rejser sammen. Hver gang vi er på ferie et nyt sted, så skal vi have en magnet med hjem. Reglerne er dog: ikke flere magneter fra samme sted og ingen magneter fra Danmark (dvs i USA købte vi kun en magnet fra byerne vi besøgte og ikke også fra staterne). Jeg kunne ikke lige få alle magneterne med på et billede, så de 2-3 stykker der ikke nåede med her må I bare lige forestille jer 😉 Vi har fra alle vores ferier sammen pånær vores aller første til Alicante i Spanien, hvor vi endnu ikke havde startet denne tradition. Så det kræver jo at vi kommer forbi der igen i vores liv.

Mine bolig detaljer #2
Dette er nok min favorit ting på hele Hr. Kærestes kontor: Vores gamle verdenskort som for mange, mange år siden har hængt på en folkeskole somewhere. Igen er det en ting der har historie og det kan jeg vældig godt lide. Det var oprindeligt ideen, at vi ville sætte nåle der hvor vi havde været i verden, men indtil videre har ingen af os kunne få os selv til at gøre det i det fine kort. I kan iøvrigt se kortet hænge som baggrund på et af mine dagens (Mad Men tema) HER.

Mine bolig detaljer #2
Åhhh… mit all-time favourite billede. Jer der har fulgt bloggen i laaaang tid kan nok godt huske det her billede. Det var faktisk min header på et tidspunkt i de gamle blogspot-dage. Det blev taget på vores rejse til Milano, hvor vi var en enkelt dag ved Como Søen. Nok en af de smukkeste views jeg nogensinde har set. Hr. Kæreste og jeg er faktisk ikke på billedet sammen i virkeligheden… vi havde taget et hver af hinanden, men til jul for 2 år siden overraskede han mig med den bedste gave: han havde photoshop’et os sammen, så det lignede vi stod sammen og så havde han fået det lavet til et kæmpe billede som nu hænger og pynter over vores seng i soveværelset. Vi synes begge, at der er noget poetisk over billedet: os sammen på eventyr, der står og kigger ud på den smukke verden.

Så får I en omgang detaljer fra mit hjem igen… denne gang fornemmer I måske et rejse-tema 😉 Men det er også noget der betyder meget for os, så det sætter selvfølgelig også nogle spor på ens hjem. Vi vil helst gerne rejse min 2 gange om året – gerne 3. Det er noget der altid vil blive prioteret fra vores side af, så eventuelle kommende rolling kan godt forberede sig på mange rejser med.

Detailes from my home – this time with a travel-theme 😉

bloglovin

21 kommentarer

 • Smart med det photoshoppede billede, har faktisk i længere tid overvejet at gøre det med nogle af kærestens og mine billeder – det er jo ikke til at få taget så mange billeder sammen 🙂

  http://www.itsmypassions.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det er rigtig svært, når man kun er to afsted på ferie sammen! Og det her var så smart, fordi vi har stået på nøjagtigt samme sted, så han havde bare rykket mig over på billedet og så passede det sammen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Årh, min kæreste og jeg har samme tradition med magneterne:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Guuuud, hvor er de sidste billede smukt! Og sikke da en kreativ gave. Kan godt forstå, det er noget særligt for jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er virkelig noget specielt for os. Og den udsigt var så syg!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor fint! Det er lidt sjovt med alle magneterne… Sådan nogen har jeg altid hadet, men sammen i en flok, så er det sgu egentlig meget cool 🙂 Billedet af jer er virkelig smukt, og jeg kan faktisk godt huske at det engang var din header. Som en lille sidebemærkning – så har jeg faktisk fulgt din blog længe 😉 Jeg stødte vist på den første gang i slutningen af 2009… og det gik siden hen og blev ret vanedannende 😉 Ha ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Louise! Fedt at du har været med så længe!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Gud, hvor sjovt – jeg samler også på magneter og har hele køleskabet plastret til. Folk synes tit, det er en lidt tacky souvenir – jeg elsker dem og synes, det er det bedste minde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   I princippet er de vel også lidt tacky, men jeg elsker det! Vi har også en vennepar der også gør det… de er bare vildt meget foran os, da de har gjort det i rimlig mange år (fyren i forholdet har nemlig gjort det i laaaang tid før de blev kærester). Vi har kun gjort det siden 2007…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Vi har samme tradition med magneterne – dog må vi godt købe fra DK og fra de samme steder. Vi har dog et mål om, at de skal være så grimme så muligt:) Hyggelig tradition, men nu flytter vi i hus, hvor der er skabslåge i stedet for en almindelig køleskabslåge… vi må straks finde en magnettavle:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Haha hvor fedt! Vi vil kun ha’ en fra hvert sted, da det skal repræsentere hvor vi har været sammen. Vi vil helst have at de type-mæssigt er ligesom dem fra Paris, Cypern, New York osv… at de “buler” ud. Vi er ikke så glade for dem med rigtige billeder (fx den fra Boston), men det var desværre den eneste vi kunne finde, da vi var der. Og vi skulle jo ha’ en med hjem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Ej sådan et kort havde vi på min folkeskole.
  Magnet tradition er god. mine forældre har den med kopper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg tror faktisk også det er nøjagtig samme slags kort vi havde på min folkeskole. Kortet er fra 1980, så det giver godt mening 🙂
   Vi har også en ven der har det med kopper! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en god idé med magneterne!
  Er også vild med verdenskortet og det sidste billede – meget kreativ kæreste du har dig 😉

  http://rosesand.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, magneterne er en meget sjov måde at holde styr på hvor man har været 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha…….din skønne kommentar til min konkurrence nåede lige akkurat med inden crashet…. og ja, du kan tro, jeg kan genkende billedet! Det var faktisk dit headerbillede, der fik mig til at undersøge bloggen nærmere, fordi jeg jo selv er så sygeligt rejselysten og derved blev suget helt ind. Og rent faktisk, var du én af de første blogs, jeg begyndte at læse sådan mere ‘fast’…jeg var vild med den header! Men din nuværende er også helt spot on!!

  😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det kunne jeg se – heldigt! 😀 Ej har du læst med SÅ længe? Det vidste jeg slet ikke. Ja, jeg tror også at de første to headers jeg havde var billeder taget på mine ferier… jeg er jo også en rejselysten pige 😉
   Og tak søde… jeg holder spændt øje med hvem der vinder i morgen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt!
  To Odense-damer, der samler på rejsemagneter. Troede kun det var herhjemme vi havde den tackey vane 😉

  Tidligere har jeg samlet på de små “rysteglas”. Altså dem, hvor der står en souvenir/seværdighed indeni og så sne eller glimmer (De har et ord men kan simpelthen ikke huske det)

  De stod i min vindueskarm indtil en fuld veninde ryddede udstillingen – og det føltes håbløst at begynde forfra, så nu er det magneter;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Jeg har ofte ærgret mig over at jeg ikke har købt magneter med hjem til os selv – ligesom MissJeanett har gjort (og også vist frem for laaang tid siden efterhånden), men det vil jeg helt sikkert […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg.vil.have.sne.NU