Outfit of the day #164

I wanna dance with Whitney

Jeg synes simpelthen den ene legende efter den anden forlader denne jord i disse år. Det er fandme trist. Som de fleste af jer nok har opdaget, så døde Whitney Houston i nat dansk tid. Jeg har faktisk et specielt forhold til den kære Whitney… Eller “Wissy Hussi” som 3-årige Jeanett kaldte hende i 1987, da denne sang udkom som single. Jeg husker tydeligt, at min mor var meget vild med denne sang og der gik ikke længe før at jeg hver gang stod og dansede med, når sangen blev sat på derhjemme. Jeg husker også at jeg var vildt betaget af alt den konfetti der er til sidst i sangen, haha! Og så er sangen sgu bare god! Jeg nåede vist også at proklamere at det var min (første) yndlings sang. Min første yndlings sang (fordi der har været mange andre siden, indrømmer jeg gerne) var simpelthen af 80er-smukke Whitney i en fin lilla kjole der lige nu minder mig om den jeg forelskede mig i under modeugen fra Designers Remix (i indlægget HER).

Jeg ved ellers ikke hvad jeg skal sige andet end det er så voldsomt trist – 48 år er jo ingen alder. Mine forældre er kun 2 år ældre end hende. Men sikke et smukt præg hun har sat på musikken i løbet af sit liv. Jeg ved godt, at hun ikke har lavet “I will always love you”, men hendes version er nok den mest kendte og er endt som en af de mest ikoniske kærlighedssange nogensinde. Jeg kunne ikke holde tårene tilbage, da jeg hørte den første gang i “The Bodyguard”. Og jeg kan stadig få kuldegysninger og en klump i halsen af den i dag.

RIP Whitney Houston, I hope life treated you can and I hope you had all you dreamed of

RIP Whitney Houston. You will be missed!

Affiliatelink

bloglovin

3 kommentarer

  • Det er virkelig sørgeligt. Jeg skal være helt ærlig og indrømme, at Michael Jacksons død ikke ramte mig frygtelig hårdt, da jeg ikke var fan, men Whitney… Åh, hvor har jeg drevet naboer til vanvid gennem årene, når jeg har skrålet med på hendes sange. Hun var virkelig med til at levere soundtracket til min barndom.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jeg var nu også ramt over Michael J, da jeg altid har været fan! Men synes det er vildt trist med dem begge to. Begge to kæmpe stjerne man altid vil huske! Jeg kan godt nok også skrålet med på mange Whitney sange i tidernes løb

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Inge Due Larsen

    Ja her går et RIGT mindelabum op, og hvor trist at sådan et dygtigt menneske måtte bukke under i så tidlig en alder.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #164