Outfit of the day #163

Outfit of the day #163
Outfit of the day #163
LOVE dress HERASOS wedges – La Chance bracelet – Gina Tricot bracelet

Jeg har lige et par outfits fra Kap Verde endnu, så jeg håber de kan varme lidt hjemme hos jer. Det er jo ikke ligefrem 27 grader herhjemme i øjeblikket 😉 Outfittet her fra den dag hvor Danmark spillede EM finalen. Som jeg vist har nævnt før, så siger håndbold mig ikke det helt store (og jeg spillede det endda i flere år som teenager… højre bak, wuhu!), men Hr. Kæreste går desværre op i det. Derfor gik jeg med til at vi gik ned på en bar i selve Santa Maria by og så kampen. Baren er nemlig ejet af en dansker, så der var pyntet om med danske flag og stedet var proppet med danske turister. Det var en ret sjov oplevelse og Hr. Kæreste var glad 😉

Kjolen er fra LOVE fra sidste år – jeg har bare ikke haft mulighed for at vise jer den endnu. Den krydser virkelig fint på ryggen, ved ikke lige hvorfor jeg ikke tænkte på at tage billeder af det også. Koden GIFT10 giver forresten £10 rabat på LOVE lige nu. Gælder for køb over £40 og er t.o.m d. 13. februar.
Jeg har en del Kap Verde billeder endnu. Skal jeg lave endnu et “Kap Verde Mix” eller har I fået nok? :)

Another outfit from Cape Verde on the day where we went out to find a bar that showed the European final in male handball because Denmark was playing. And we won! :)  The dress is from LOVE and the discount code GIFT10 takes off £10 on every order over £40. It’s valid until February 13th.

Skriv en kommentar

  1. Jeg stemmer for et Kap Verde mix. Jeg synes, det kun er rart med nogle solrige billeder, når vejret udenfor her i DK er så ‘trist’ 😉

  2. Rigtig fin kjole! Den tror jeg at jeg snupper i en sort. Jeg var lige inde på Love’s hjemmeside og kan se at de har gratis fragt til DK for tiden. Derudover fandt jeg også en kode på 10 % på nettet: LOVE10.

    Men jeg kan ikke finde ud af hvilken størrelse jeg skal tage den i. Jeg er normalt 36/S i toppe og 38/M i bukser/nederdele – skal jeg så tage S/M eller M/L? Jeg kan huske du har skrevet at de er lidt små i størrelsen :)

Skriv kommentar