H&M Fashion Against AIDS 2012

Outfit of the day #164

Outfit of the day #164Outfit of the day #164Outfit of the day #164
Stine Goya skirt – Gina Tricot top – Forrest & Bob tanktopASOS wedges – Maria Black rings

I får lige en enkelt outfit fra modeugen også. Jeg nåede ikke at tage billede den første dag, men dette var mit outfit om fredagen. Jeg fik søde Emilie til at tage billeder lige efter vi var kommet ud fra Edith & Ellas show på rådhuset. I skal ikke komme og sige, at jeg ikke lider lidt for bloggen og jer engang i mellem – nøøøøøj hvor var det koldt at stå der i -10 grader. Det er vist i øvrigt første gang jeg har fået vist jer et outfit med Stine Goya nederdelen. Jeg er super glad for den og har næppe købt mit sidste Stine Goya item 😉

HUSK at konkurrencen hvor I kan vinde 1000 kr til lækre smykker slutter i aften. Så skynd jer at deltage HER.

An outfit from Copenhagen Fashion Week. I’m wearing my Stine Goya skirt for the first time on the blog.

bloglovin
   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M Fashion Against AIDS 2012