Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

27 kommentarer

 1. Rigtig fine billeder og rigtig fin kjole!
  Men! Jeg er virkelig ærgelig over, at love kun laver deres kjoler i så små størrelser. Når den du har på er den største størrelse, kan jeg hurtigt se at jeg ikke ville kunne passe noget derfra – ikke vildt mangfoldigt?

  Kisses J.

  • missjeanett

   Jeg er helt enig… både underligt med kun 2 størrelser og samtidigt også når de er ret små i det. Det måtte de godt lave om!

 2. ej hvor sjovt! jeg kunne tydelig se forskel på dine billeder. jeg troede du havde redigeret dem?!!
  det ser virklig virklig flot ud!

  • missjeanett

   Nope, det er kameraet! Jeg har faktisk stortset ikke gjort noget ved dem end gjort dem mindre i størrelsen. Så det er all kameraet 😀 Og tak!

 3. Jeg kunne tydeligt se det! Allerede ved første billede tænkte jeg, at det var nogle flotte billeder. Også bare settingen med svensk landidyl og pæn pige (dame? kvinde? Quinde?) i pæn kjole er med til at gøre billederne rigtig gode.

  • missjeanett

   Åhh tak Michelle <3 Er glad for at du kan se forskel på billederne. Og ja, jeg blev helt vild med location ved den lille vej – bare jeg lige kunne tage den med hjem i baghaven og altid ha' den til at tage outfitbilleder på 😉

 4. Er helt vild med det nederste billed! Du ser så fantastisk ud!

  • missjeanett

   Åhh mange, mange tak Marie 😀

 5. Du ser fantastisk ud! Lækre billeder og lækkert outfit!

  • missjeanett

   Åhh tusind tak Milana :)

 6. Annemette

  Det er virkelig ikke for at være led, men er du gravid? Ser ret meget sådan ud på de første to billeder, men det kan ligeså godt være vinden, som tager i kjolen…..! Og nej, jeg synes altså ikke du er tyk, du har en rigtig flot krop :)

  • missjeanett

   Ville du tage det som noget positivt hvis nogen spurgte dig om du var gravid, når du ikke var?
   Nej, det er jeg ikke. Og jeg lavede et indlæg få dage før med billeder af mojitos jeg sad og drak i sommerhus. Det ville jeg nok ikke gøre hvis jeg var gravid.

 7. De røde læber er SÅ fine til dig :O)

  <3
  Pia Sabine

 8. Luna

  Hej!

  Du ser fremragende ud og det samme gør settingen og billederne i det hele taget :-)

  Er det nogle fototips du evt. vil dele med os??
  Mit Kamera skriger efter at blive brugt ordentligt…

  God dag herfra

  • missjeanett

   Åhh tak! Se evt det jeg svarede til en af de andre kommentarer! :)

 9. Som de andre også har sagt, så er det nogle super fine billeder! Og et rigtig smukt lys der er på det nederste billede :)

  • missjeanett

   Åhh tak Stine 😀

 10. Du må da lige give et tip videre til indstillingen på kameraet, til at få billederne til at være så fine :) Super gode billeder, jeg er helt vild med dybden :)

  • missjeanett

   Uh det er lidt svært at forklare, da det ikke bare er en enkelt knap der skal rykkes lidt på. Men har været inde i “A” funktionen og pille ved lys der kommer ind i linsen, når man tager billeder. Jeg har et Nikon kamera :)

   Og mange tak :)

 11. katrine

  Bliver lige nødt til at spørge dig nu. Syntes ikke det har set sådan ud på andre billeder, men på disse ligner det at du evt. kunne være gravid. Og misforstå mig ikke, det er ikke et forsøg på at ydmyge, nedgøre eller noget i den stil – kun af ren og skær nysgerrighed..

  • missjeanett

   Det er jeg ikke… det er lyset der falder sådan på kjolen. Og hvis jeg var og ikke havde fortalt jer det, så var det nok med vilje 😉 Jeg har lige for 2 dage siden postet at jeg sad i sommerhus i Sverige og drak mojitos. Hænger det samme med at være gravid?

   Men jeg må indrømme at jeg synes det er flabet at spørge om. Hvordan ville du ha’ det hvis nogen spurgte dig om du var gravid, når du ikke var? Ville du tage det som noget positivt?
   Sorry hvis jeg virker sur, men synes virkelig det er et spørgsmål man bare ikke stiller.

  • Julie JT

   Wauw.. Det var virkelig taktløst!
   Det er ikke for at synge kanon for Jeanett, men jeg er meget enig i at det ikke er et spørgsmål man stiller – lige meget med hvilken hensigt!

 12. Nanna

  Har du nogle tips til rød læbestift? ELSKER ELSKER ELSKER selv rød læbestift, men nej hvor bliver min hurtig grim, den løber sådan lidt ud i mundvigene du ved. SÅ grimt! Og din ser ud til at side helt perfekt!! :-)