Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

8 kommentarer

 1. Er egentlig altid gået udenom orange og gule lakke, fordi jeg troede, man kom til at se sådan lidt blegfiset ud, men det er da ikke tilfældet! Den er fin – skal måske se nærmere på sådan en, når sommeren nærmer sig. :)

  • missjeanett

   Sådan har jeg også haft det, men så prøvede jeg denne og synes farven er helt fin! :)

 2. fedt billed!
  jeg havde engang en gul neglelak som barn, men min storebror, drillede mig med den og sagde det lignede nikotin negle, og siden har jeg holdt mig fra den slags farver. men det ser jo skide godt ud. kunne godt være jeg skulle forsøge mig igen hehe..

  • missjeanett

   Jeg synes helt sikkert at du skulle kaste dig ud i det igen! Jeg synes det fungerer til sommer sæsonen :)

   • ja, jeg tror også jeg prøver. det ser sku godt ud. min søster havde det sidste sommer, men det var først sidst på sommeren jeg egentlig havde vænnet mig til farven, men kan mærke at jeg bliver mere og mere lun på farven

    • missjeanett

     Kender jeg godt det der med at vænne sig lidt til det først. Men gul bliver også ret hot til sommer, så der kan du sagtens kaste dig ud i det :)

 3. mig:-)

  Hvilket hotel boede du på?:-)