RICE glas og kande

RICE glas og kandeRICE glas og kandeRICE glas og kande

Jeg har faktisk helt glemt, at vise jer hvad jeg fik raget til mig til RICE VIP lagersalg for et par uger siden. De havde, som tak for den uge hvor jeg var i praktik hos dem, givet mig billetter til deres VIP lagersalg (det er dagen før det officielle lagersalg) og et gavekort jeg kunne bruge der. Så jeg tog selvfølgelig afsted og havde især en ting i tankerne, som jeg virkelig håbede ville være der – nemlig den pink kande (som jeg også skrev om i indlægget HER). Og jeg var heldig! Der lå EN pink kande og jeg løb hen og tog den. Jeg har været vild med den siden jeg så den hos RICE i praktikugen, så det var jo perfekt! Jeg fik snuppet meget forskelligt, men det jeg 2. mest glad for at jeg fik med hjem var de fine mintgrønne vandglas, hvor der står “WATER” på.
Det var jo lagersalg, så derfor var tingene billigere end normalt, men hvis I også er blevet vilde med noget af det her, så koster kanden 179 kr HER og glassene 35 kr pr stk HER.

Nu mangler jeg bare de pink vinglas der passer til kanden inden vejret bliver så godt, at vi kan sidde ude og spise. Synes hele sættet er perfekt til have-hygge :) Glassene kan I finde HER.
Der er vist jævnligt lagersalg hos RICE, så hvis I følger bloggen på facebook HER, så skal jeg nok holde jer opdateret derinde om hvornår der er et igen!

I went to a RICE outlet a few weeks ago and I bought these glasses and the pink beauty!

Skriv en kommentar

  • Nej, slet ikke endnu :) Har kun svaret på den del om børn og fremtiden :) Men det kommer løbende… der var RET mange spørgsmål 😉

  • Ja, den er vildt fin! Jeg glæder mig til at den skal pynte på bordet udenfor, når det bliver varmt nok til at spise ude!

 1. Ej, altså! Den kande ledte jeg efter, da jeg for længe siden var på lagersalget – men den eneste de havde, stod ovre bag ved deres kasser og var ikke til salg.

  Jeg har med det vuns, været inde og “liked” din side på FB – for jeg gik lige præcis glip af lagersalget, da det var der sidst. Blev ringet op af en veninde, en halv time efter de havde lukket om lørdagen, om at der havde været lagersalg.

  Så nu vil jeg se frem til at du annoncerer om en ny omgang :)

  Fine fine glas altså – og selvfølgelig kande :)

  Kh. Lisa

Skriv kommentar