Lissabon

Den lille forskel

Den lille forskelDen lille forskel
Jeg er absolut ikke fanatisk, når det kommer til miljøbevidste valg – men det er virkelig noget jeg tænker over i specifikke situationer; fx. mht økologi (både for min egen krop og for miljøets skyld), sparepærer i lejlighed og generelt hopper jeg hellere på cyklen eller offentligtransportmidler end ind i bilen. Til gengæld er jeg slem til lange bade og man må sige at jeg får taget mig en del flyveture om året, som jo langt fra er særlig miljø-friendly! Men for mig handler det om at gøre små ting i hverdage.

Vi kan ikke redde det hele på en gang, men man kan gøre små ting der gør en forskel. Jeg køber ikke så tit vand på flaske, men når jeg nu står nede i 7/11 og skal vælge en flaske vand, så er det virkelig rart, at man nu har et mere miljø-venligt valg. Egekilde er nemlig nu kommet på en ny grøn CO2-neutral flaske, så man nu har mulighed for at gøre en lille forskel i hverdagen. Det vil jeg ihvertfald gøre fremover, hvis jeg skal købe vand på flaske!

I kan læse meget mere om Egekilde og den nye grønne flaske HER på deres facebookside.

Sponsoreret indlæg, men det er udtryk for min egen personlige holdning og jeg laver ikke indlæg om ting jeg ikke kan stå inde for.

bloglovin

3 kommentarer

  • Kat

    Det er altid dejligt, at virksomheder går den grønne vej, men når det er sagt, så kan vand på flaske aldrig blive miljøvenligt – især ikke når grønheden er baseret på CO2-kreditter. CO2-kvoter og CO2-kreditter giver ingen mening for mig, og det er ærligt talt lidt snyd, synes jeg. Ligesom de såkaldte CO2-neutrale taxaer – ikke så fedt, når det skyldes køb af CO2-kvoter, fordi det løser ikke det reelle problem og spænder faktisk kun ben for en RIGTIG grøn udvikling.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mener bestemt også at vi alle har en del af ansvaret for at bevare naturen og miljøet! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Enig! Hvis bare vi alle gør lidt, så er vi sammen nået et godt stykke!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lissabon