♥ 10 år ♥

♥ 10 år ♥ Picture: John Fredy

I dag kan jeg fejre 10 år sammen med denne skønne fyr. Det er altså 10 år siden, at vi mødtes til en fødselsdagsfest på A-bar (ja, of all places!! haha) i Odense, flirtede hele aftenen og endte med at sidde og kysse i en kælder til en privatfest han hev mig og min veninde med til. Jeg var bare så sikker på at jeg ville ha’ den her fyr, så allerede samme nat får jeg fyret en sms af med spørgsmålet om vi er kærester eller hvad? (måske formuleret lidt mere romantisk). Jeg har aldrig været en pige der gider de der lange perioder, hvor man ikke ved om man er købt eller solgt. Hvis jeg ved, at det her vil jeg, så griber jeg chancen. Og det gjorde jeg. Og der kom intet svar tilbage. Jeg sov så dårligt den nat. Vågnede kl. 9 om morgenen (på trods af at ha’ været kommet i seng kl. 04) og gloede bare på min tlf. Fuck. Jeg havde måske været for forward 😉 Men nej… omkring kl. 10 tikkede der en sms ind fra Hr. Kæreste (eller bare “Tim”, som han endnu var der) om at der ikke var noget han hellere ville. Han var bare faldet i søvn om natten inden han havde læst min sms. Og vi sås allerede igen næste aften. Og har været kærester siden! (jeg fik et spørgsmål for et stykke tid siden om vi var hinanden første osv. Det er vi ikke – vi har begge haft kærester før vi mødte hinanden).
Det føles både som 100 år siden vi mødtes og samtidigt føler jeg at de 10 år er fløjet forbi! Der er ihvertfald ingen tvivl her: dette er manden jeg skal giftes med, ha’ uvorne unger med og rejse igennem livet med. Han har bedt mig om at være klar senere, fordi han har planlagt overraskelser. Det kan kun blive godt! :)

EDIT: Nogen af jer har efterspurgt gamle billeder af os – så jeg har nu uploadet et billede, hvor vi er hhv 18 og 19 år på bloggens facebookside HER. :)

Today it’s 10 years since I met the man of my life. He has told me to be ready later where he has a surprise for me. Can’t wait! :)

Skriv en kommentar

 1. Hold op, hvor er det sødt! Skide godt gået! Props for at få det på plads med det samme, om I skulle være kærester eller hvordan! Jeg brugte 7 måneder på at få fat i min kæreste! Det der virker så meget nemmere… Hvor er du sej! KÆMPE tillykke til jer! Alt for sødt <3

  • Haha tak Celia! Well, nogle gange kan den der forward-model også blow up in your face, men jeg foretrækker den alligevel frem for “dansen rundt om den varme grød”. Men dejligt du fik ham til sidst 😉

 2. stort tillykke..det er fantastisk at finde manden i sit liv i en tidlig alder og blive voksen med ham, synes jeg! Jeg selv har været sammen med min mand (er det nu) i snart 15 år..siden jeg var 18 og jeg har ikke fortrudt!
  Håber at I får en dejlig dag!
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  • Det er samme alder som vi mødte hinanden! Han var 18½ og jeg var en måned fra min 18års fødselsdag! Ja, det er dejligt at ha’ gået igennem livets faser sammen :)
   Og tak Katja! :)

 3. kæmpe stort tillykke – jeg elsker historier om forhold og kærlighed der har varet ved.

  Du har ret. Når man møder den rigtige, så er man ikke i tvivl :-)

  • Mange tak Debbie! Nej, jeg var slet ikke i tvivl – ham der skulle jeg bare ha’ før andre slog kløerne i ham 😉

 4. Tusind gange tillykke med de 10 år! Nogle gange skal man sgu være lidt direkte, for at få det man gerne vil have. Det er der jo mange der også finder tiltrækkende, og det gjorde din kæreste jo tydeligvis også! 10 år er godt nok lang tid, og det varmer da mit hjerte personligt, man kan have været sammen så længe i så ung en alder. Det giver mig gode forhåbninger for min egen fremtid! Dejligt at læse jeres historie, endnu engang tillykke med det!

  – Anne Katrine

  • Tusind tak Anne Katrine – jeg tror tricket er, at man stadig sørger for at være unge sammen selvom man er blevet faste kærester. Vi har fandme haft vilde branderter, rejser osv sammen selvom vi har været sammen – faktisk har min vildeste periode været imens vi har været sammen. Så det handler bare om ikke at blive gammel af sind selvom man finder ham man vil blive gammel sammen med 😉

 5. Stort tillykke :) Vi har 12-års dag om en måneds tid og gud, hvor er jeg enig i, at det på en måde føles som om man har kendt hinanden hele livet og på den anden side, som om der kun er gået et minut.
  Nyd dagen og alle de mange år i fremtiden <3

  • Præcis! Man husker dårligt nok livet før ham gutten, men omvendt føles det absolut ikke som om der er gået så mange år!
   Og tusind tak! 😀

 6. Stort Tillykke med et helt årti med din udkårne – det er fantastisk! I er simpelthen også virkelig søde og bedårende sammen, og sikke nogle smukke børn I kommer til at producere 😉

  Min Mand og jeg har også været sammen 10 år i år OG vi mødte også hinanden på A-Bar i Odense, hvem skulle tro at A-Bar kunne skabe True Love – ha ha ha…

  – Maj 😀

  • Tak søde Maj! Jeg håber da at der en dag kommer nogle søde mini-udgaver 😉
   Hahah ej hvor er det sjovt… vi har jo så begge mødt vores mænd nærmest på samme tid derinde så? Hvor er det sjovt! Og ja, lige A-bar of all places 😉

 7. Åh, en dejlig historie 😉 Nu tør jeg vist godt finde min indre forwarder frem igen, høhø.. Og kæmpe tillykke med dagen. Håber de næste 10 år bliver endnu bedre :)

 8. Årh, hvor er det bare sødt! Jeg synes simpelthen, at I er så seje! I er det sødeste par everrrr, seriøst!
  Jeg håber, at I får en helt fantastisk dag i hinandens selskab – og så ønsker jeg jer al mulig held og lykke i fremtiden <3
  Knus Pernille

  • Tak Mathilde! Hehe ja sådan har jeg altid været… jeg gider simpelthen ikke fyre der trækker den i langdrag. Enten vil de mig, eller så vil de ikke. Punktum 😉

 9. Hold nu op…. Ej… Hvor er det jo alt for godt!! Kæmpe stort tillykke! Så fedt at i har været sammen i et helt årti! Håber at dagen idag bliver helt fantastisk for jer begge to og så må i virkelig have alt held og lykke fremover! Hvor er jeg bare en sucker for kærlighedshistorier som dem her! Og endnu mere når det sker i virkeligheden og ikke kun på film! Sidder helt og bliver sentimental bag skærmen… Ej, stopper nu. Ha’ en fantastisk dag! Jeg glæder mig til at høre om den!! 😀

  • Åhh tak Nanna! Jeg er også den vildeste håbløse romantikker! Jeg er totalt Charlotte fra Sex and the City, haha!

 10. Stort tillykke med dagen, hvor er det fantastisk at man kan finde ham, man bare ikke kan leve uden, dejligt for jer to… :) Og dejligt at vide der er håb… 😉 Håber I får er rigtig fantastisk aften…

  • Tusind tak Maiken! Og selvfølgelig er der håb… der er en til dig derude også! Jeg er en håbløs romantikker 😉

 11. Åh, hvor romantisk!! Fik helt tårer i øjnene af din lille historie (er en sucker for love..!) Mange gange tillykke med 10-års-dagen!

 12. Aaaaaw. Hvornår vidste du, at Tim var ham du ville ha’ resten af livet? Det kommer vel først hen af vejen?!

  Btw. lidt sjovt billede med Tim der stirrer ind i dit ansigt mens i kysser 😉 hehe

  • Nope, jeg vidste det med det samme. Det kan bare ikke forklares, men jeg havde det bare på fornemmelsen med det samme, at dette var fyren jeg skulle giftes og ha’ børn med!
   Haha ja, han er dødirriterende på det område… han kysser tit med åbne øjne. Vildt mærkeligt! haha (men billedet var til ære for en journalist fra Fyens Stiftidende, så det er lidt opstillet – så det ser lidt sjovt ud 😉 ).

 13. Og han har stadig ikke været på knæ 😉 hehe. Ej, tillykke Jeanett! Det er sgu vildt at tænke på. 10 år alligevel en del! Håber I får en rigtig dejlig dag sammen.

  Kram

  • Hehe nej det er FOR dårligt 😉 Jeg har prøvet at stikke ham hints – og især da Carl gjorde det 😉 Men det praller bare af. Desværre 😉
   Og mange tak søde!

  • Hehe tak – ja, det kan godt betale sig bare at være lidt forward omkring det man gerne ville ha’ 😉 Heldigvis var han lige så vild med mig som jeg var med ham… heldigt for mig 😉
   Og mange tak!

 14. Wow! Fik helt gåsehud! Hvor er det egentligt fantastisk at I har været sammen så længe og ligner også bare the perfect couple!

  Men jeg studsede lige ved noget.. Du mødte ham lige før du blev 18 år, hvilket må betyde, at du er 28? Det havde jeg ikke troet. Havde en eller anden forestilling om, at du er 24 eller sådan noget :-)

  • Åhh tak Nanna… hvor er det sødt sagt!
   Og yes, det er helt rigtigt regnet. Jeg er 27 (men fylder 28 d. 28. maj). Og tak 😉 At jeg ligner en på 24 tager jeg som et kompliment! Men jeg får den faktisk tit – folk gætter mig altid til at være 23-25 år.

 15. Hvor er det et skønt billede af jer! Tillykke med 10 års dagen, er sikker på i får en dejlig dag sammen 😀 Det var noget lign. med min kæreste, vi mødtes så bare ikke på en bar 😛 men der var vi også meget hurtige til at blive kærester og har fejret de første 5 år i december.. tiden flyver jo i godt selskab 😀 vi er heldige at have nogen gode mænner :)

 16. Sød lille historie, følelsen af at vide at man er sammen med den eneste ene er så dejlig og det at man stadig kan føle sig forelsket selvom man har kendt hinanden i mange år <3

  Stort tillykke med de 10 år og de kommende 10 år x mange, spændende hvad der venter af overraskelser i dag :)

 17. Åh stort tillykke til jer begge to!
  – Lidt nysgerrighed, da jeg er ny ‘følger’ af dig, hvornår fik du din første kæreste?(:

  • Ihh tak Alberte! Min første “rigtige” kæreste fik jeg da jeg var 16 :) Jeg havde haft folkeskole-kærester før det, men det er vist ikke noget som var så seriøst at jeg vil kalde det “rigtige” kærester 😉 Det var nemlig bare lidt holden i hånden og et par kys her og der.

 18. Ihhh tillykke Jeanett! Jeg håber I har en fantastisk aften, for det fortjener du! :)
  Jeg mødte selv min kæreste da jeg var 18 år og meget fuld til en nytårsaften! Nogen gange er man åbenbart heldig i fuld tilstand 😉

 19. Det er så vildt med 10 år når i ikke er ældre. Men når det er rigtigt, så ved man det bare. Stort tillykke med dagen igår. Glæder mig til at høre om overraskelsen :)

  • Ja, det er ret crazy 😉 Helt enig – når prince charming kommer forbi, så er man bare ikke i tvivl! Tak! :)

Skriv kommentar