13 yellow

13 yellow
1
. ZARA 679 kr   2. Mulberry ca. 2475 kr   3. Topshop £25   4. ASOS £18   5. Topshop £10   6. H&M 99 kr   7. Paul Smith £69   8. H&M 49,95 kr   9. Topshop £42   10. ALDO £36   11. Topshop £62   12. Marc by Marc Jacobs ca. 412 kr   13. Topshop £16

First of all: Ingen aprilsnar her på bloggen. Jeg er en af de sure mennesker der overhovedet ikke synes det er sjovt, så I er safe her! Intet der bliver sagt her i dag er en aprilsnar (jeg ved heller ikke lige hvordan jeg skulle lave en aprilsnar om gule accessories? 😉 ).

Jeg har fornemmet på jer, at flere af jer er vilde med sæsonens hotteste farve gul, men at flere af jer tøver lidt og synes det er en svær farve at kaste sig ud i. Det er det også! Især hvis det er et helt gult outfit vi snakker om. Derfor vil jeg give jer lidt bud på gule accessories, fordi det er en nemmere måde at starte stille ud med farve ved fx at have et par gule sko på eller en gul taske. Et tyndt gult bælte kunne også være en cool, men diskret måde at afprøve farven på. Eller en gul BH til en tanktop, hvor man så kan ane de gule stropper. Har I allerede købt noget gult eller har I mod på at kaste jer ud i farven nu?

Yellow is one of this seasons most hot colours. If you think yellow clothes is overwhelming then try some yellow accessories!

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Skriv en kommentar

 1. Jeg har endnu ikke fået købt noget i gult, men skal helt sikkert have anskaffe mig noget. Synes det er en skøn farve. Jeg vil rigtig gerne have nogle fede gule jeans, en taske eller nogle sko. Må se hvad jeg finder på næste shoppingtur :)
  Jeg er ret vild med den gule clutch fra Topshop (nr. 13)

  • Ja, blege gule jeans har jeg også overvejet flere gange. Vi havde nogen i GT for et par uger siden! De var pastel-gule, men da jeg så stod med dem i hånden, så var jeg mere tiltrukket samme jeans i mintgrøn, så jeg endte med dem istedet 😉

 2. Intet gult i min garderobe – men har hørt rygter om, at skoene (nr. 1) i collagen gerne vil hjem til mig og bo 😀

 3. Jeg er helt forelsket i farven gul.. Har allerede erhvervet mig blazer, top, kjolen, t-shirt osv.. og så synes jeg, at gul og sort er så fint sammen! :)

  • Jeg har også kjole, t-shirt, nederdel og neglelak so far. Tror clutch og sko står næst på listen 😉

 4. De gule sko med kilehæl (nummer 9), er min favorit, kan sagtens se mig selv bruge dem til sommer både på stranden og på en shoppingtur osv. :) Farver kan man ikke få nok af, selvom jeg er slem til at klæde mig meget i sort. :)
  Topshop laver altså sådan nogle fine sko til overkommelige priser! :)

Skriv kommentar