Kryddermandler

Green & glitter

Green & glitterGreen & glitterGreen & glitter

Der er måske en lille smule dejavu over dette indlæg, men efter at jeg lavede mine prinsessenegle, så fik jeg lyst til at lege mere med glimmer på neglene. Denne gang har jeg brugt den grønne neglelak “Navigate her” fra Essies nyeste kollektion. Jeg har brugt samme glimmer neglelak som sidste gang – Stairway to Heaven – fra Deborah Lippmann. Denne gang startede jeg bare glimmeren fra negleroden og op – modsat sidste gang, hvor jeg lagde den på tipperne og ned. Jeg kan faktisk bedre lide at glimmeren ligger inde på neglen som helst modsat sidste gang. Den her kombination med grøn & glimmer minder mig af en eller anden grund om Tinkerbell/Klokkeblomst.

Der er to lag af begge neglelakke – og husk at lade hver lag tørre godt inden næste kommer på. Den grønne hedder som sagt “Navigate her” fra Essie og glimmer neglelakken hedder “Stairway to Heaven” fra Deborah Lippmann (kan købes HER).

Today I made these Tinkerbell-inspired nails with “Navigate her” from Essie and “Stairway to Heaven” from Deborah Lippmann.

bloglovin
   

44 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kryddermandler