Green & glitter

Green & glitterGreen & glitterGreen & glitter

Der er måske en lille smule dejavu over dette indlæg, men efter at jeg lavede mine prinsessenegle, så fik jeg lyst til at lege mere med glimmer på neglene. Denne gang har jeg brugt den grønne neglelak “Navigate her” fra Essies nyeste kollektion. Jeg har brugt samme glimmer neglelak som sidste gang – Stairway to Heaven – fra Deborah Lippmann. Denne gang startede jeg bare glimmeren fra negleroden og op – modsat sidste gang, hvor jeg lagde den på tipperne og ned. Jeg kan faktisk bedre lide at glimmeren ligger inde på neglen som helst modsat sidste gang. Den her kombination med grøn & glimmer minder mig af en eller anden grund om Tinkerbell/Klokkeblomst.

Der er to lag af begge neglelakke – og husk at lade hver lag tørre godt inden næste kommer på. Den grønne hedder som sagt “Navigate her” fra Essie og glimmer neglelakken hedder “Stairway to Heaven” fra Deborah Lippmann (kan købes HER).

Today I made these Tinkerbell-inspired nails with “Navigate her” from Essie and “Stairway to Heaven” from Deborah Lippmann.

Skriv en kommentar

 1. FED ide, jeg fjernede lige den lækre Navigate Her fra mine negle igår, men er da simpelthen nødt til at få fat i den glimmer-halløjsa der, for det ser sgu lækkert ud! Og jeg er klart mere en Tinkerbell- end en Prinsessepige 😉

  • Mange tak Malene! Ja, Stairway to Heaven kan varmt anbefales! Den fungerer perfekt til den her slags negle 😉

  • Lige med glimmer neglelak der synes jeg virkelig man kan mærke forskel på prisen – og den her fra Deborah Lippmann holder jo vildt lang tid!

 2. Super flot – tror også jeg lige vil friske mine negle op nu :p Den er virkelig fin den grønne farve. Er selv stor tilhænger af Essie og har fundet en frisør inde på Christianshavn som sælger dem til 80 kr :) det er det billigste jeg har fundet dem til indtil videre :)

 3. Hej Jeanett :)
  Jeg synes virkelig godt om dine indlæg med neglelakkerne! Synes det ser super fedt ud, og det giver virkelig én lyst til at eksperimentere mere med ens egne.

  Dog har jeg det problem at jeg ryster utroligt meget på hænderne, så ville høre om du havde et godt råd til at lægge det så pænt? 😉

  • Åhh mange tak Kamilla! Hmm… nej, desværre. Jeg er sådan en irriterende en der stortset overhovedet ikke ryster på hænderne. Men mit råd ville nok bare være at tage dig god tid… tag en negl ad gangen :)

 4. Yes! Der var neglene til mit klokkeblomstkostume jo :-)
  Min sidste skoledag er reddet (eller i hvert fald piftet op)! Sjovt nok fik jeg selv idéen inden du nævnte Tinkerbell 😉

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

Skriv kommentar