Outfit of the day #178

Kryddermandler

KryddermandlerKryddermandler

I dag fik jeg lyst til at lave en lille snack, så det blev til disse lækre kryddermandler. Jeg er en sucker for den slags mandler – og er især glad for når de er lidt spicy og gerne med noget røget/BBQ smag. De er tit bare så dyre at købe færdige, så det her er en rigtig billig måde at lave dem på.

Til 200 g kryddermandler:

200 g mandler
1½ dl vand
½ spk salt
1 tsk sød paprika (min yndlings er fra Urtekram), gerne med “top på”
½ spk Cajunmix fra Urtekram (I kan også bruge fx noget BBQ eller mix krydderi i samme dur – det er for at få en lidt røget smag til mandlerne)
Chiliflager efter smag

Hæld vand, mandler og alle krydderierne på en pande og rør rundt indtil alt vandet er væk. Hæld mandlerne ud på en bradepande eller i et fad – de skal ligge helt fladt og må ikke ligge i en bunke oven på hinanden. Giv dem ca. 25-30 min ved 150 grader i ovnen til de er lidt sprøde. Tag dem ud og lad dem køle af. Så er de kryddermandler klar til at spises, når de ikke længere er lune 🙂

bloglovin
   

20 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Outfit of the day #178