Mit træningsprojekt

Lookalike: Mit Primark playsuit

Lookalike: Mit Primark playsuit

En af de ting jeg har modtaget flest mails og kommentarer omkring i løbet af bloggens levetid, er nok mit blå svale playsuit fra Primark (til venstre). Jeg købte det sidste år i Barcelona og da vi jo ikke har Primark i DK (og da de heller ikke har en webshop), så var det lidt svært at få fingerne i.

Men så faldt jeg over dette playsuit til højre fra Oasis. Det er selvfølgelig ikke 100% den samme  buksedragt, men den har rimlig mange ting til fælles med den fra Primark: længden, snittet, farven, ærmer og begge har fugleprint. I kan finde den HER hos ASOS. Ville bare lige dele den med jer, da jeg ved rigtig mange af jer gerne ville ha’ haft fat i det fra Primark – og det er altså en rigtig fin erstatninger, hvis man stadig ikke kan få det andet ud af hovedet 😉

So many of you have been asking about my Primark swallow playsuit since I got it. It’s sold out by now, but I just found this playsuit from Oasis which looks a lot like it.

bloglovin
   

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit træningsprojekt