✕
Outfit of the day #177

Penclic

Penclic

Jeg har fået tilsendt en rigtig sej ergonomisk mus, som jeg har testet her den sidste uge. Penclic er en mus formet lidt som et joystick. Det var ihvertfald min første tanke, da jeg så den. I starten skulle jeg lige vænne mig til den – især fordi jeg 99% af tiden bruger min bærbar liggende på sofaen 😉 Men jeg synes virkelig den fungerer rigtig godt især når jeg har redigeret billeder og lavet collager i Photoshop. Der har jeg virkelig nydt at bruge den og er helt overbevidst om at jeg fortsat vil bruge den der. Jeg sidder meget foran en computer til hverdag, da jeg hele dagen i skolen sidder foran en skærm og jeg bruger også flere timer foran computeren når jeg kommer hjem på bloggen og skolearbejde. Det betyder at jeg i nogle perioder faktisk kan mærke på led osv, at jeg bruger min hænder på denne måde meget. Derfor er jeg helt vild, at den er ergonomisk. Den eneste kritik jeg har af den er, at jeg i starten kom til at løfte den meget op i luften… så den måtte virkelig gerne have en større og tungere “bund”.

I kan nu også vinde sådan en cool mus. Alt I skal gøre er at smide en kommentar og skrive hvorfor lige præcis DU skal vinde denne mus (værdi 500 kr). Konkurrencen slutter tirsdag kl. 21.00.
I kan også deltage i konkurrencen HER hos Penclicgo, hvor I kan vinde et spaophold for en værdi af ca. 12.500 kr.

Sponsoreret indlæg

bloglovin

63 kommentarer

  • Louise Joli

    Jeg synes jeg skal vinde fordi den ogsĂ„ ville vĂŠre god for min stakkels arm som ofte er lidt for Ăžm grundet for megen computerbrug, haha 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg skal vinde den fordi jeg ligesom dig arbejder rigtig meget pĂ„ min egen blog og sidder alt for meget foran min bĂŠrbar.
    Og jeg kan ligesom dig mĂŠrke det i led og hĂŠnder mege!
    http://anna-mitlivminetankermig.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • sofie

    Jeg vil helt klart gerne vinde denne mus, fordi efter sommerferien skal jeg starte pÄ gymnasiumet og ved at jeg der kommer til at bruge en masse timer foran computeren om dagen!! Kan allerede mÊrke nu at jeg nogengange fÄr alt for ondt i min hÄnd og bliver nÞd til slukke computeren og lave noget andet OG det er bare ikke fedt!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Den mus vil jeg virkelig gerne vinde!
    Grunden til det er, at jeg flere gange om ugen tvinges til at lytte pĂ„ sĂŠtninger som; “ej, nu mĂ„ du lige lave noget andet end at sidde pĂ„ computeren, det er simpelthen ikke godt for dine arme og din ryg at bruge den sĂ„ meget, som du gĂžr” – og jeg hĂ„ber virkelig, at sĂ„dan en fiks mus vil kunne lukke munden pĂ„ min mor pĂ„ dĂ©t punkt! 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Shit det lyder virkelig virkelig godt! Jeg har i de sidste tre Ă„r lidt af seneskedehindebetĂŠndelse i mit hĂžjre hĂ„ndled. NĂ„r det er rigtig slemt breder det sig til mine fingre som hĂŠver helt op – og det gĂžr SÅ ondt. Jeg kan isĂŠr mĂŠrke at computertid ikke just hjĂŠlper, og i eksamenstiden mĂ„tte jeg sygemelde mig til en eksame, fordi jeg simpelthen ikke kunne skrive pĂ„ computer. av!
    Derfor! ville jeg blive forfÊrdelig glad hvis jeg blev den heldige vinder! Det kunne forhÄbentlig afhjÊlpe min mÞgirriterende lidelse (:

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg kunne rigtig godt tĂŠnke mig at vinde den da jeg har lidt tendens til at fĂ„ ondt i fingrende. Det sker oftest nĂ„r jeg sidder sĂ„ meget pĂ„ computeren. hehe..
    😀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Line

    Ihhh den er altsĂ„ bare mega smart! Jeg sidder foran computerskĂŠrmen hele dagen, hvor jeg designer, tegner og alt muligt andet kreativt, sĂ„ sĂ„dan en pen er nĂŠsten et must 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • M.

    Jeg skal vinde fordi:
    1:JEG HAR FØDSELSDAG PÅ TIRSDAG!.:D
    2: jeg vinder ALDRIG noget (eller jo vandt engang en tegnekonkurrence hos julemanden, jeg fik 500kr, som jeg brugte pĂ„ et dukkehus…)
    3: jeg mangler noget “luksus” og anderledes til min fesne mini acer.
    4:fordi jeg elsker din blog?;D hehe…

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ditte Mehner Kristiansen

    DET ER LIGE SÅDAN EN JEG MANGLER JO!!!

    Jeg bor i en lillebitte lejlighed, hvor jeg bliver nÞd til at sidde i sofaen ved sofabordet med min computer (for at bÄde sidde rart og kunne se fjerner samtidig, hehe!) og der er simpelthen ikke plads til at fedte rundt med en mus over det hele (bruger endda et blad under, for ikke at skade mit sofabord, og min mus vil slet ikke samarbejde med det blad).

    Jeg kan slet ikke undvĂŠre en mus med alle de blogs jeg lĂŠser (selvfĂžlgelig ogsĂ„ trofast din), da jeg scroller meget op og ned. 🙂

    Min computer og jeg har brug for den slanke smarte sag, sĂ„ vi sammen kan sparke “mussemand” ud af hytten. 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Trine

    Hvis jeg vandt, ville jeg give den til min kÊre mor. Hun har et job, hvor hun sidder meget ved computer og ofte skal arbejde hjemmefra. Det resulterer ofte i Þmme skuldre, og det synes jeg, at hun fortjener at vÊre foruden! Hun er en helt fantastisk kvinde, der altid sÞrger for andre og altid har vÊret en vidunderlig mor. Hun trÊkker lÊsset alene, sÄ jeg synes, hun fortjener at vÊre foruden Þmme skuldre.
    🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Emma Torborg

    Den er super fed!
    Det ville vére fedt at vinde den, da jeg ikke har en mus til min nuvérende computer 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg vil rigtig gerne vinde denne mus fordi min bĂŠrbar mus er en smule i stykker, den “lever sit eget live” engang imellem og det er jo ligesom ikke meningen ;( Og sĂ„ vil det bare vĂŠre den ultimative deltage til mit nye vĂŠrelse nĂ„r jeg flytter om 5 uger 😀
    Knus Katrine

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg bĂžr vinde fordi jeg absolut har haft jordens mest uheldige pĂ„ske, mistet min telefon, tabt en rigtig dyr Ăžrering, mistet mit dankort og en trĂžje.
    SĂ„ synes egentligt jeg har brug for lidt held nu!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Elisa

    Jeg skal vinde den, fordi jeg lĂŠser ude pĂ„ SDU, og for at blive klog nok til at bestĂ„ alle mine fag, er jeg nĂždt til at sidde timevis foran computeren 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • wow den er fed!
    Jeg lÊser til webintegrator, sÄ bruger dagligt mange timer foran computeren. Desuden designer jeg ogsÄ logoer, hjemmeside layout, tegner, og bruger generelt bare photoshop rigtig meget.
    FĂ„r tit spĂŠndinger i min hĂ„nd, fordi jeg nok holder lidt forkert pĂ„ min mus, sĂ„ det kunne vĂŠre mega fedt at vinde denne, da jeg nok skal bruge mange Ă„r endnu foran computeren. 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg skal vinde den, fordi det er sĂ„dan en tingest jeg ikke vidste jeg manglede…. fĂžr nu!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ejj hvor nice!
    Jeg bÞr vinde fordi jeg synes de er meega seje, og jeg bliver seriÞst trÊt at at trykknappen pÄ min bÊrbar er gÄet i stykker.. Det er sÄ besvÊrligt sÄ har brug for en ny mus!
    Kram natalie – http://agoodiebag.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Rikke

    Jeg vil rigtig gerne vinde den!
    For min mus pĂ„ min computer, er verdens dĂ„rligste. Musen skal man holde inde i ca. 3-4 sekunder og det lyder ikke af meget men det er det nĂ„r det er hvert klik :/ sĂ„ kunne virkelig godt bruge sĂ„dan en mus! 🙂 den er da rigtig smart 😀
    krydser min fingre!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Marie

    Jeg skal vinde fordi:
    1 – Jeg har aldrig fĂžr vundet en konkurence(!!) – (jeg tror heldet ligger hos min far da han virkelig tit(!!) vinder fodboldkonkurencer, men hvad kan jeg bruge fodbold bluser, halsterklĂŠder, flag osv. til?)
    2 – Min smĂ„ led beder mig tit om lidt luksus, da der bliver arbejdet hĂ„rdt foran computeren
    3 – Jeg skal konfirmeres pĂ„ sĂžndag (sĂ„ tĂŠnker du sikkert jeg er en lille 13-Ă„rig skid, men nej jeg er en hĂ„rdtarbejdende 15-Ă„rig (vil helst ikke bruge ordet skid igen, men kan ikke lige komme pĂ„ noget)
    4 – Jeg i denne kommentar har et overdrevet forbrug af parenteser

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Rikke FM

    Jeg syntes den lyder supe spÊndende og kunne godt tÊnke mig at se hvad den kan, da jeg sidder froan computren hverdag pÄ jobbet. Jeg er sikker pÄ sÄdan en pencil ville kunne hjÊlpe med til at jeg ville fÄ Êndret min arbejdsstilling hyppigere, da jeg sÄ vile kunne skifte mellem den og alm, mus.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg skal vinde den fordi min tudsegamle rollerbar virkelig trĂŠnger til at komme pĂ„ pension.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Det skal jeg fordi det lige prĂŠcis er sĂ„dan en gadget jeg mangler til min computer.! Hvis jeg ikke vinder den bliver jeg sgu nok nĂždt til at kĂžbe den haha 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Charlotte

    Lige netop jeg skal vinde denne mus da jeg efter sommerferien skal starte i praktik ved et rĂ„dgivende ingeniĂžr firma som ingeniĂžrpraktikant og derfor skal sidde foran en computer 8timer hver dag pĂ„ arbejdet og nĂ„r jeg kommer hjem skal jeg jo stadig lĂŠse en masse blogs og online shoppe 🙂 SĂ„ tror ikke helt min krop kan holde til al den computer-tid, puuha.. den brokker sig nemlig allerede selvom jeg sidder mindre ved computeren end jeg kommer til nĂ„r jeg starter i praktik 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Marie

    Ihh det er lige noget for en girly gadget geek som mig. Jeg er arkitekt/grafisk designer og arbejder rigtig meget pÄ min computer, det gÞr at jeg altid har problemer med musearm. Jeg havde tÊnkt mig at inverstere i en tabletmus, men denne lyder meget bedre. SÄ det ville jo vÊre fantastisk hvis jeg kunne vinde den her.
    God pÄske

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Anita

    Jeg skal vinde den mus sĂ„ jeg kan give den til min storebror! Min storebror er en nĂžrd pĂ„ det omrĂ„de.. Han Ăžnskede sig 5 forskellige mus i julegave! 5!! Han fik to og var ovenud lykkelig.. Han lĂŠser til vĂŠrktĂžjsmager og der er det vigtigt at have grejet i orden.. Og ja han er sgu ogsĂ„ lidt af en computernĂžrd – hvilket han gerne indrĂžmmer og jeg har glĂŠde af nĂ„r min computer driller 🙂 For et par mĂ„neder siden fik han atter en ny mus der kunne noget helt andet end de mange andre han har, og han kunne med glĂŠde vise den frem og fortĂŠlle om hvad den kunne.. Jeg kunne lege den gode lillesĂžster og sige, okay, smart og wow de rigtige steder 😉 Derfor synes jeg min storebror skal have den mus! Og jeg vil elske at kunne overrĂŠkke den til ham og se hvor lykkelig han vil blive for endnu en mus i samlingen.. Jeg forstĂ„r ikke fascinationen af det, for mig virker den mus der er pĂ„ min bĂŠrbare ganske fint og hvis behovet er der sĂ„ har jeg en trĂ„dlĂžs mus der kan klare arbejdet.. VĂŠlg mig og gĂžr en muse-nĂžrd rigtig glad 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Rune

    Jeg vil gerne i dit navn bringe dette vidunder Penclic til GrÞnland. Hvor katte er ulovlige og mus derfor spreder sig og ÞdelÊgger manges liv. Med en Penclic i hÄnden kan jeg kÊmpe imod musens spredning, for det siges, at pennen er stÊrkere end svÊrdet. SÄ med et rent hjerte hÄber jeg pÄ din gunst, for kampen bliver lang og hÄrd og kun du besidder den Pencilc som kan redde mit land.

    Ps. hvis jeg vinder, sĂ„ deler vi lige momsen i porten, OK 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Hej, super sej give away!

    NĂ„ men jeg skal vinde fordi at jeg har en mini computer, dvs. at jeg har en mikroskopisk touchpad. Og ingen mus. ØV BØV. NĂ„r du siger at den er god til collager, fĂ„r jeg endnu mere lyst til at vinde! For jeg laver ogsĂ„ collager, dog ikke sĂ„ mange….

    http://www.mesmerizedbyme.com

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Anne Sofie

    AltsÄ, den skal hjem til mig, sÄ den kan redde mig fra at have ondt diverse steder efter at have siddet ved den bÊrbare! (:

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • CKB

    Jeg arbejder foran computer til daglig og kan godt mĂŠrke, at det slider pĂ„ hĂ„ndleddene. TĂŠnker lidt, om jeg egentlig kan holde til det jeg laver resten af livet. Det er ikke sĂ„ spĂŠndende at mĂŠrke, at man begynder at “knirke og knage” i kroppen, nĂ„r man kun er 28 Ă„r.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Rune GĂžgsig

    Den gamle mus kan slet ikke mere. Nu mus þnskes 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Fordi jeg, ligesom dig, gĂ„r pĂ„ en uddannelse, hvor jeg sidder foran skĂŠrmen hele dagen – for derefter at gĂ„ hjem og blogge. Jeg har tidligere vĂŠre plaget af hold i nakken af samme Ă„rsag, sĂ„ det ville vĂŠre godt med en ergonomisk korrekt mus.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Denise P

    Jeg skal vinde fordi jeg hver dag sidder pĂ„ mit gymnasie med min computer, og nĂ„r jeg kommer hjem, ryger den ogsĂ„ frem. Enten for at hygge og lĂŠse blogs eller for at lave lektier 🙂 Derfor kunne jeg godt trĂŠnge til en ergonomisk mus 😀
    Kan i perioder godt pĂ„ lidt ondt i leddene, og kunne godt trĂŠnge til en mus der kan afhjĂŠlpe det 😀

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • IdaP

    Uhh min Þmme computerarm vil tage i mod den pen med kyshÄnd!!!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Marie

    Jeg har fÞr haft musearm og skal passe meget pÄ, hvordan jeg bruger musen for ikke at fÄ ondt igen. Kunne vÊre man skulle investere i sÄdan en under alle omstÊndigheder

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Nanna

    Jeg gÄr som dig i skole og bruger meget tid foran min computer der. derefter bruger jeg sÄ masser af tid pÄ computeren nÄr jeg kommer hjem, for at lave lektier og lÊse blogs. det kunne vÊre for fedt, at fÄ fingerne i sÄdan en mus! (:

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Laura

    Jeg skal vinde denne fikse lille fĂŠtter fordi den ville vĂŠre et stort plus i min hverdag :).
    Jeg er arkitektstuderende og igang med min bachelor, hvilket betyder at jeg bruger tegneprogrammer og adobepakken i 10-12 timer om dagen! Det kunne vĂŠre rigtig rart, hvis jeg ikke skal gĂ„ pĂ„ sommerferie i juni med en “museskade” ;).

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg ville elske at afprĂžve en sĂ„dan mus, eftersom jeg har svage led (grundet en sygdom), sĂ„ jeg overanstrenger nemt og ofte mine hĂ„ndled ved computerbrug, og nĂ„r man sĂ„ samtidig studerer til designteknolog, hvilket ofte betyder en hel dag med Photoshop/InDesign/Illustrator, sĂ„ har jeg ofte nogle Ăžmme led efter en sĂ„dan dag/uge!

    – Louise KjĂŠr.
    http://trendogtendenser.blogspot.com

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg skal vinde denne mus fordi jeg synes du reprĂŠsentere den skide godt, og den lyder bĂ„de sjov og sej. 🙂
    Jeg skal desuden ogsÄ vinde den for at komme af med smerter i mine skuldre, efter lidt for meget computerpjat..

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Åh, jeg har virkelig brug for at vinde og det er der en meget simpel grund til.
    Jeg har i en alder af 23 og som blot studerende fÄet musearm. Jeg gruer allerede for de mange Är pÄ arbejdsmarkedet, nÄr to arbejdsdage med mus i trÊk, som det ser ud nu, giver sindssyge smerter i hÄndled og albue.
    Ved samme lejlighed vil jeg da lige minde alle om at passe pĂ„. Det tog kun mig en mĂ„ned at fĂ„ skaden – en projektansĂŠttelse med 50-60 timer om ugen og sĂ„ var den klaret. Hold pauser og hvis du bliver Ăžm, sĂ„ husk at lave Ăžvelser – der er masser af dem pĂ„ nettet. Derudover kan det vĂŠre en fordel, at trĂŠkke musen ind foran maven og sidder pĂ„ den mĂ„de eller (men det krĂŠver lidt Ăžvelse) at bruge venstre hĂ„nd i stedet for!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Anne Hagensen

    Jeg vil rigtig gerne eje sĂ„dan en mus, da den kunne vĂŠre en kĂŠmpe hjĂŠlp i forbindelse med mit studie. Jeg studerer kinesisk pĂ„ universitetet, og skal derfor bruge rigtig mange timer pĂ„ at terpe tegn pĂ„ skritter.com. Til tider mister jeg dog motivationen fordi jeg bliver sĂ„ Ăžm i hĂ„nd og led, sĂ„ det ville vĂŠre helt fantastisk med sĂ„dan en mus til at hjĂŠlpe lidt pĂ„ vej 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • FORDI jeg skal skrive speciale til sommer, og nĂ„r jeg kommer hjem efter lange dage pĂ„ UNI, skal jeg have friske led og muskler sĂ„ jeg kan bĂŠre rundt pĂ„ 1 stks frisk drengebebs. Basta bum.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Carina

    Jeg er igang med at lĂŠse til mĂžbeldesigner, og bruger ufatteligt meget tid foran min computer – derfor kunne det vĂŠre super fedt at vinde dette vidunder 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Fie

    det ville vĂŠre super hvis jeg vandt sidder mange timer foran computeren, og har ikke meget plads sĂ„ det ville gĂžre det en del lettere hvis jeg vand sĂ„dan en, da jeg bruger musen meget af tiden 😉 sidder og redigere rigtig mange billeder 🙂
    hÄber jeg vinder!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jette

    Min touchpad er gĂ„et i stykker og er mildest talt temmelig ustabil – og jeg ejer ikke en mus lige nu. Det kunne da derfor vĂŠre halvrart at kunne slippe for genvejstast-mareridtet til daglig 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • J.

    Dette ville vĂŠre et sandt mirakel, pga. det Ăžgede tryk pĂ„ min nervus medianus i canalis carpi (karpaltunnelsyndrom) med alle de dertilhĂžrende symptomer: BĂ„de smerter, fĂžlelseslĂžshed og parĂŠstesier. 🙂

    Haha, okay – busted, jeg lĂŠser medicin 🙂

    Og tak for en skĂžn blog – I’m a fan!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Sheila

    Jeg vil gerne vinde den mus, da den ville tvinge mig til at sidde op ved mit skrivebord. Jeg ender altid med – ligesom dig – at sidde med min bĂŠrbar i min sovesofa :b

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Nanna

    Fordi jeg er studerende og snart skal igang med at skrive min afsluttende hovedopgave hvilket betyder mange kliks frem og tilbage blandt mange forskellige dokumenter, og det bliver med touch-pad da jeg ikke har en mus! Derfor ville det vére perfekt at vinde denne seje prémie 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Emma Vester

    Jeg ville ligesom nogle andre skriver ville den fine pen til min dejlige mor, der har et arbejde hvor hun sidder foran computeren dagen lang og hun kommer tit hjem med ondt i nakke og ryg, sĂ„ det kunne vĂŠre en dejlig gave, at give hende nĂ„r hun fylder 50 om et par uger! 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Den skal ti lmig, fordi jeg er begyndt at designe webbannere for andre, og det er belastende at gĂžre det via alm. mus. FĂ„r jeg den, kan den gĂžres 10 gange hurtigere, sĂ„ kan jeg bruge mere tid pĂ„ at tĂŠnke i detaljer frem for at koncentrere mig om at klippe pĂŠnt ,med musen. Please! 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Charlotte Louise

    Min mousepad (hedder det ikke dĂ©t? Den der firkantede mussedims pĂ„ en bĂŠrbar) virker ikke pĂ„ min bĂŠrbare – som er min eneste computer. Har derfor en mus koblet til, som irriterer mig som dĂžd og helvede; irriterende ledning, intet underlag nĂ„r man sidder i sofa/seng osv. Den har vĂŠret i stykker ret lĂŠnge og jeg aner simpelthen ikke, hvad der er galt.

    Synes altid at computere gĂ„r i stykker pĂ„ de mest mĂŠrkelige mĂ„der. PĂ„ min sidste bĂŠrbare virkede cd-drevet pludselig ikke og nu er det altsĂ„ mousepad’ens tur. IHH! Kunne godt bruge en lĂŠkker mus som trĂžst 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Christina

    Jeg synes, jeg har fortjent at vinde den.
    For det fÞrste, sÄ vinder jeg aldrig noget (og nej, jeg har heller ikke held i kÊrlighed.. et eller andet er gÄet fuldstÊndig galt!).
    For det andet, sĂ„ bruger jeg computer utrolig meget bĂ„de pĂ„ studiet, men ogsĂ„ pĂ„ mit arbejde – og det kan mĂŠrkes (pĂ„ den dĂ„rlige mĂ„de!). Jeg er ret sikker pĂ„, at sĂ„dan en fĂŠtter der ville kunne hjĂŠlpe pĂ„ den der tilbagevendende seneskedehindebetĂŠndelse.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Therese

    Jeg vil rigtig gerne vinde da jeg er midt i specialeskrivningen – og det kunne forsĂžde det faktum, at jeg skal bruge hele sommerferien pĂ„ at fĂŠrdiggĂžre mit speciale, hvis jeg vandt sĂ„dan en fin Ă©n:)

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg har lige afleveret og fĂŠrdiggjort mit bachelorprojekt, og oven pĂ„ sĂ„dan en omgang skriveri, tror jeg at min stakkels hĂžjre arm og skulder ville have godt af en ergonomisk mus, sĂ„ jeg hĂ„ber den bliver min – en form for “tak for god ro og orden under arbejdet” gave..

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Mette K

    Hejsa

    jamen jeg skal da vinde fordi jeg sidder ved computeren dagen lang grundet mit job og da det er sund at skifte musen ud en gang i mellem nÄr man bruger PC sÄ meget

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Sophie Heiberg

    Jeg kom hjem fra en rejse til Afrika sensommeren 2011. Nu er jeg sÄ endelig for alvor gÄet i gang med at redigere mange af de smukke billeder jeg har taget.
    Det er min hensigt at billederne skal redigeres i photoshop (her ville denne seje mus lette mit arbejde meget – og helt sikkert gĂžre det sjovere!) NĂ„r billederne er fĂŠrdigredigeret hĂ„ber jeg meget pĂ„ at fĂ„ nogen til at sponsorere at fĂ„ dem printet ud i et kĂŠmpe format, og sĂ„ ville jeg rigtig gerne kunne sĂŠlge et par af dem, og sĂ„ lade pengene gĂ„ til nogen af de steder i Afrika jeg besĂžgte pĂ„ min rejse 🙂

    Jeg ville elske at kunne bruge denne nye mus bÄde til at redigere mine Afrika-billeder og alle de andre billeder jeg tager hver dag!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Reza Ismaili

    Jeg skal vinde, fordi jeg desginer meget med hjĂŠlp af Photoshop, og det vil gĂžre meget lettere for mig at bruge denne smarte mus stedfor en rigtig mus. Jeg har virkelig brug for den. HĂ„ber at vinde den 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Charlotte A

    Hvor er den bare super fin. Den vil jeg rigtig gerne vinde. Jeg har endelig fĂ„et et job efter et Âœ Ă„r som ledig, og ved det bliver hĂ„rdt at skulle bruge rigtig mange timer foran en computerskĂŠrm igen. Er sikker pĂ„ denne ville kunne lette “arbejdsbyrden” ved skĂŠrmen 🙂

    Samtidig elsker jeg photoshop, indesign mm. hvor der ogsÄ lige pludselig kan ryge rigtig mange timer uden jeg ligger mÊrke til det. Ville vÊre fedt med en mus som kan gÞre bÄde arbejdet og private interesser nemmere.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Nanna Bak

    SĂ„dan en mus ville da bare vĂŠre skĂžn, nĂ„r man sidder foran computeren stort set hele dagen med lektier og opgaver 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jeg skal vinde den fordi jeg elsker at prĂžve nye ting. Denne mus ville vĂŠre perfekt til billederedigering, leg pĂ„ computeren og gĂžre det lidt mere morsomt at bruge bĂŠrbaren, da man godt kan “slide” pegefingeren af at kĂžrer den rundt pĂ„ pladen der er pĂ„ en Mac 🙂

    fed konkurrence!

    //Nanna H.
    http://www.blogbyhau.com (trĂŠning/fitness, hverdags og citatblog)

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Fordi jeg ALDRIG i mit liv har vundet en giveaway pĂ„ trods af MANGE skud i bĂžssen. Ej… Fordi sĂ„dan en mus er uundvĂŠrlig! IsĂŠr nĂ„r man er tvunget til at sidde en hel dag foran firkanten, det kan sku godt give nogle Ăžmme hĂ„ndled her og der!

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Jytte Isberg

    Hmm … jeg synes at jeg skal vinde fordi den mus jeg har er ubeskrivelig dĂ„rlig 🙂
    KH Jytte

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Asta

    Den mus vil jeg super gerne vinde, primĂŠrt fordi jeg gĂ„r pĂ„ en medierelateret skole hvor jeg ofte bruger mellem 6 og 8 timer om dagen foran computeren, ofte for at redigere film. Her bruger man selvfĂžlgelig musen meget, og ofte kan jeg mĂŠrke det helt op i skulderen nĂ„r jeg kommer hjem, ligesom du selv nĂŠvner 🙂
    Derfor er jeg sikker pĂ„ at bĂ„de min lĂŠrer (for bedre resultater), min kĂŠreste (for mindre brok) og mig selv vil vĂŠre mere end glad for sĂ„dan en til hjemmet 😉

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

Outfit of the day #177