TILBAGEBLIK: April 2011

TILBAGEBLIK: April 2011

Så er der Tilbageblik på April for præcist et år siden! Da jeg gik igennem mit arkiv, så kunne jeg se at vejret tydeligvis var en del bedre sidste år i april end det har været indtil videre. Sidste år lå jeg flere gange og slikkede sol ude i haven, jeg grillede med venner og gik i sandaler. Det må godt snart vende igen, så vi kan få noget rigtigt forår :)

I April 2011:

… Fejrede jeg årsdag med Hr. Kæreste på No. 61. Sindsyg god mad!
…  nød jeg påsken udendørs med grill, blogging i haven og masser af is fra il gusto!
… købte jeg bla. BH fra Calvin Klein,  smuk medi nederdel fra Gina Tricot, iPhone 4, flybilletter til New York, sjov urring fra Gina Tricot og en smuk grå stropløs kjole fra Topshop (som jeg faktisk sælger lige HER, hvis det er).
… holdte jeg tapasaften (aka påskefrokost) for gode venner! Uhm det var lækkert.
… tog jeg smukke outfit billeder omringet af smukke blå blomster HER.
… mødtes jeg endnu en gang med søde bloggere fra Odense. Bla. Fie og Jane.
… var jeg til 25 års fødselsdag i Særslev, hvor fødselaren blev overdynget med kanel (stakkels Martin!).

Looking back at April last year!

Outfits April 2011:TILBAGEBLIK: April 2011

Skriv en kommentar

 1. Åhh!! Det playsuit fra Primark drømmer jeg stadig om om natten… Hvis du spørger mig, er det det bedste køb du næsten ikke gjorde 😉

  Blomstertæppet inde ved mosen er SÅ smukt – det minder mig om, jeg må se at gå tur der inden de er væk igen..

  • Det har du helt ret i! Jeg var jo SÅ tæt på at lade den hænge i det der mareridt der er Primark butikker. Men hvor var det heldigt at jeg besluttede mig for at købe den, da jeg virkelig har brugt den RIGTIG mange gange!

  • Det var det virkelig også :) Ja, selvfølgelig! Det er lavet i Photoshop. Det er der jeg laver ALT min billedredigering :)

 2. Elsker dine tilbageblik – og sjovt som man kan huske alle indlæggene fra året før, når du laver de her tilbageblik (burde muligvis bruge mindre tid på blogs;-)

  Krydser fingre for sol og forår lige om lidt!

  • Jaaaa, det var en fin april måned <3 Den er også så fin – ærgerligt at det ikke bliver vist mere frem 😉

  • Ja, fuldstændig! Vildt at det kan være SÅ forskelligt! Jeg havde nemlig bare ben mange gange i april måned sidste år.

  • Mange tak Ida, det er jeg glad for! Og tak… jeg får også helt lyst til snart at lave dem igen. Det er længe siden at jeg har haft krøller! :)

 3. Ja, helt ærligt, så er der sgu da ikke noget at sige til, jeg synes det var toppen at have barsel med nyfødt i april!! Vildt, at vejret faktisk var så godt…husker også tydeligt at vi vandrede parker og gader rundt og nødt kaffe i solen i spandevis, men alligevel…..hold op hvor skørt, set i forhold til det nuværende vejr…! Der er lige præcis DERFOR jeg elsker dine tilbageblik Jeanett. Det er sådan en god ide! Jeg elsker dem!

  • Ihh tak Louise! Jeg elsker virkelig også at lave dem! Men ja, april var sgu skøn sidste år! Det lune vejr må godt snart begynde :(

 4. Hej :)
  Ville bare lige smide et kompliment, for jeg synes nemlig du er en virkelig smuk og inspirerende kvinde!
  Og så synes jeg tilbageblikket er en virkelig god måde at få et andet perspektiv på sit liv.. Så bliv ved med at være så inspirerende som du er!
  kh Maria

  • Ej, tusind tusind tak Maria! Helt fantastisk kommentar at få… TAK! Bliv ved med at være sådan en fantastisk læser og person :)

Skriv kommentar