En lille stjerne

En lille stjerneEn lille stjerneDa jeg den anden dag viste jer min nyindkøbte Line&Jo ørering Miss Erlanger, da fik jeg spørgsmålet om hvad jeg sætter de enkeltvise ørering sammen med. Mine Line&Jo øreringe er ret blandet og jeg har til både venstre og højre øre. Bla har jeg være glad for at bruge Miss Ebbens sammen med Miss Ewell. Men jeg følte at jeg manglede en der kunne gå til dem alle og derfor købte jeg forleden denne lille stjerne fra mærket også. Det smarte ved den er jo, at den kan bruges i både højre og venstre øre.

Stjernen her fås i 3 størrelser og jeg har valgt den “mellem” som hedder Miss Ethelbert. Den koster 200 kr for en enkelt. Både Schnoor butikken og Dr. Adams i Odense forhandler iøvrigt Line&Jo (jeg købte min hos Schnoor). Men I kan også finde den HER som par og HER enkeltvis.

I just bought another Line&Jo earring. A small star to use with my other Line&Jo earrings.

Skriv en kommentar

 1. Den er virkelig sød.

  Stokrosen forhandler også Line & Jo og bestiller gerne hjem, hvis de ikke skulle have kundens ønske eller størrelse hjemme :)

  • Det ved jeg desværre ikke om jeg kan svare på, fordi det har jeg slet ikke haft problemer med mht Miss Ewell. Overhovedet. Har haft Miss Ethelbert i dag og hun gør det heller ikke. Men måske er vores øreflipper bare forskellige? :)

 2. Line&Jo laver simpelthen de smukkeste enkle smykker nogensinde! Jeg er så vild med dem – desværre rækker mit budget ikke til det, meeen jeg må sgu bare begynde at prioritere! 😉

  xoxo Heidi,
  Hello Vertigo

  • Ellers så kan du starte med at ønske dig det i gaver? Jeg fik min første Line&Jo ørering sidste år i fødselsdagsgave og derefter blev jeg lidt afhængig 😉

 3. Den er virkelig smuk <3
  Har en ring fra Line&Jo, jeg elsker den. Men denne stjerne ville godt nok pynte på mit øre. Men jeg vil nu gerne have til begge mine ører.
  Du lokker godt nok 😀

Skriv kommentar