It’s back!

It's back!It's back!It's back!

Der var rigtig mange af jer der var rigtig ærgerlige over, at mit fine svale armbånd fra Ebay var udsolgt, da jeg viste det til jer sidst. Derfor tænkte jeg, at jeg lige ville tippe jer om at samme sælger netop har lagt et helt nyt parti på Ebay. Prisen er vist den samme som jeg gav – ca. 74 kr inkl porto. Dvs at I slipper for told selvom den kommer helt fra Kina.
I kan finde den lige HER på Ebay.

I dag står den på træning, lidt oprydning og så fødselsdagsmiddag (for mig! 😀 ) i aften. (Har dog først fødselsdag d. 28. maj). Nyder I helligdagen?

A lot of you were really into my swallow bracelet from Ebay and were sad that it was sold out on Ebay. But now it’s back! Find it HERE.

Skriv en kommentar

 1. Et tillykke må jo næsten være på plads (dem kan man aldrig få for mange af!).
  Håber du og dine gæster får en fantastisk dag!
  Glæder mig til at høre om du hiver nogle af gaverne hjem fra ønskelisten (:

  • Tak – også selvom min fødselsdag først er d. 28. maj 😉 Det er kun mine forældre i aften, så antallet af gaver i dag er nok begrænset. Men håber da også på at en af dem ryger hjem 😉

   • Nej så godt i et tidligere indlæg, at det først er d. 28 – så der får du da bare endnu et tillykke (;
    Der er nu ikke noget som at blive fejret af flere omgange 😀

    • Haha det er rigtigt – og mange, mange tak for dit tillykke. Dem kan man – som du selv sagde – aldrig få for mange af 😉 Ja, det er dejligt… selvom det faktisk er underligt at holde fødselsdag 11 dage før. Men nu sidder jeg jo sydpå på selve dagen, så jeg skal vist ikke klage 😉

 2. Blev RIGTIG glad og bestilte 2 sekunder efter. Uha hvor jeg glæder mig til at modtage den! Hvor lang tid tog det, fra du bestilte til du modtog? :)

  Kærligst

  • Ihh hvor hyggeligt med den første kommentar!! Velkommen til i kommentarfeltet 😉 Og det armbånd er altså også så pænt!

Skriv kommentar