Miss Erlanger

Miss ErlangerMiss Erlanger

Lige siden jeg for første gang stiftede bekendtskab med Line&Jo, så har jeg haft en seriøs crush på øreringen “Miss Erlanger“. Hun er dog en dyr dame (men hun kommer så også med en lille 0,03 karats diamant 😉 ), så jeg har virkelig længe danset rundt om hende uden at tage det endelige skridt. Men hvad gør man jo gerne for ægte kærlighed, ikke? 😉 Hun har siddet i mit øre stortset hver dag siden jeg fik hende for en lille uge siden. Jeg er så glad for hende! Er hun ikke pæn? 😀

Øreringen “Miss Erlanger” fra Line&Jo koster 1800 kr og kan købes lige HER.

I just got this beautiful earring from Line&Jo called “Miss Erlanger and I love it!

Skriv en kommentar

 1. Hej:)
  -Vil bare lige høre hvornår de fortæller hvem der har vundet konkurrencen om shortsene fra Jofama by Kenza :)

 2. Ooh! Har osse haft et crush på hende, siden jeg stiftede bekendtskab med Line&Jo, og jo, hun er rigtig pæn! Og tak for closeup, kan se jeg nok skal ha’ den til venstre øre – hvis jeg er så heldig at få lov at eje hende en dag. Har tre huller i det højre øre, så det er nok næppe plads til hende dér. Hvilket jeg ikke hat kunnet bedømme ud fra andre billeder, jeg har set. Så tak for du lige fik sat det på plads. Og tillykke med hende! 😉

  • Ja, hun er bestemt en af deres smukkeste kreaktioner!
   Og det var så lidt – er glad for at du kunne bruge billederne :)

 3. “Hun” er så fin til dig!! 😉
  Jeg ville ønske den slags øreringe var pæne til mig, men synes ikke liiii..
  Eller så fede til et lidt mere rådt/casual look!

 4. Ååh, hun er SÅ pæn. Jeg har også haft kigget på hende længe efterhånden (sammen med en masse andre smykker fra Line & jo. Ahem), men jeg har simpelthen ikke råd. Men så kan jeg jo bare beundre hende her hos dig nu 😉

  /Stine

  • Me too… jeg har tænkt på hende længe 😉 De burde lave en søster til hendes – uden sten – som måske ville være lidt billigere 😉

  • Ja, hun er lidt en dyr dame! Men så også en dame med diamant 😉 Men de burde lave den uden en sten også!

 5. 1600 kr? For en ørering?
  Det kommer jeg nok aldrig til at forstå at nogen er villige til at investere i sådan noget.

 6. Hvor er den fin til dig! Jeg har selv en lille samling line&jo smykker efterhånden, men denne har jeg endnu ikke kunne tænke mig til, hvad jeg ville sætte i det andet øre som passer til? Hvad gør du? :-) mvh Rikke

  • Mange tak Rikke! :) Jeg har både højre- og venstre øreringe derfra, så jeg bruger dem sammen. Og så har jeg købt endnu en derfra som I nok skal få at se snart 😉

Skriv kommentar