Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

19 kommentarer

 1. Louise Johnsen

  Hej:)
  -Vil bare lige høre hvornår de fortæller hvem der har vundet konkurrencen om shortsene fra Jofama by Kenza :)

 2. Lonnie

  Ooh! Har osse haft et crush på hende, siden jeg stiftede bekendtskab med Line&Jo, og jo, hun er rigtig pæn! Og tak for closeup, kan se jeg nok skal ha’ den til venstre øre – hvis jeg er så heldig at få lov at eje hende en dag. Har tre huller i det højre øre, så det er nok næppe plads til hende dér. Hvilket jeg ikke hat kunnet bedømme ud fra andre billeder, jeg har set. Så tak for du lige fik sat det på plads. Og tillykke med hende! 😉

  • missjeanett

   Ja, hun er bestemt en af deres smukkeste kreaktioner!
   Og det var så lidt – er glad for at du kunne bruge billederne :)

 3. Super lækker ørering! Jeg kan rigtigt godt lide det ro look mikset med den søde diamantsten :)

  • missjeanett

   Me too! Er helt forelsket i hende Erlanger 😉

 4. Endelig !!! <3

  • missjeanett

   Ja!!! Det tog alt for lang tid 😉 <3

 5. Anna Lorentzen

  “Hun” er så fin til dig!! 😉
  Jeg ville ønske den slags øreringe var pæne til mig, men synes ikke liiii..
  Eller så fede til et lidt mere rådt/casual look!

  • missjeanett

   Tak Anna! Ja, jeg kan også godt lide det rå look den har!

 6. Ååh, hun er SÅ pæn. Jeg har også haft kigget på hende længe efterhånden (sammen med en masse andre smykker fra Line & jo. Ahem), men jeg har simpelthen ikke råd. Men så kan jeg jo bare beundre hende her hos dig nu 😉

  /Stine

  • missjeanett

   Me too… jeg har tænkt på hende længe 😉 De burde lave en søster til hendes – uden sten – som måske ville være lidt billigere 😉

 7. Wauw, hvor er hun smukke! Hvis det ikke havde været for prisen, så havde jeg også købt mig en ;b

  • missjeanett

   Ja, hun er lidt en dyr dame! Men så også en dame med diamant 😉 Men de burde lave den uden en sten også!

 8. Mette

  1600 kr? For en ørering?
  Det kommer jeg nok aldrig til at forstå at nogen er villige til at investere i sådan noget.

  • missjeanett

   Du kommer aldrig til at forstå, at folk investerer i diamanter? 😉

 9. Rikke H.

  Hvor er den fin til dig! Jeg har selv en lille samling line&jo smykker efterhånden, men denne har jeg endnu ikke kunne tænke mig til, hvad jeg ville sætte i det andet øre som passer til? Hvad gør du? :-) mvh Rikke

  • missjeanett

   Mange tak Rikke! :) Jeg har både højre- og venstre øreringe derfra, så jeg bruger dem sammen. Og så har jeg købt endnu en derfra som I nok skal få at se snart 😉