Outfit of the day #183

Outfit of the day #183Outfit of the day #183Outfit of the day #183Outfit of the day #183Outfit of the day #183
Darling dressASOS hair bandASOS clutch – Ebay bracelet – Topshop heels

Så fik jeg endelig mit kamera til at makke ret! I er rigtig mange der har spurgt til den gule blonde kjole, som jeg købte for et stykke tid siden. Jeg har med vilje gemt den til den barnedåb vi var til i søndags. Det smukke forårsvejr passede jo perfekt til lejligheden! Det fine blomster hårbånd er også nyt – købte det faktisk sammen med kjolen, da jeg tænkte de ville passe godt sammen. Og det synes jeg også de gør 😉 Kan I lide min styling af kjolen?

Kjolen er i øvrigt til den lille side i størrelsen. Især presser den lidt over min barm (som I måske kan ane på billederne 😉 ). Jeg lurer også selv på den i blå – men kun hvis den ryger på udsalg 😉 Der er link til de ting jeg har på under sidste billede – hvis altså de stadig kan købes 😉
I morgen har jeg konkurrence til jer, så kig endelig forbi der!

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

 

Skriv en kommentar

 1. Årh Jeanett, du er simpelthen indbegrebet af forår – yndig og fyldt med varme 😀
  Jeg elsker hårbåndet, synes det sætter prikken over i’et, det passer så fint til, og meget romantisk – lige dig 😉

  – Maj 😀

  • Mange tak Stine! :) Ja, synes næsten også det ville være synd at sætte mørke accessories til den!

 2. Rigtig søde farver og den hårbånd er perfekt til dit hår.
  Men men men, kjolen ser ret kort ud :-O

  • Yes, men den viser heldigvis ikke mere end den skal 😉 Og tak – og også rigtig glad for hårbåndet!

 3. Den er vildt flot på :) var ikke så vild med den før nu. Må jeg spørge hvad du har under kjolen? Synes den ser liidt kort ud, så tænker det kan blive problematisk med blæst eller hvis man bukker sig?:)

  • Trusser 😉 Jeg er ikke så bange for korte ting – hvis folk ser min røv, så ser din min røv. Og så kan de sige tak bagefter 😉 haha.
   Og mange tak – synes også den er så smuk! <3

 4. Jeg synes du ser absolut fantastisk ud! Sådan virkelig bedårende! Jeg håber sådan kjolen kommer på udsalg, for den vil jeg godt nok gerne have fingrene i! Jeg er ikke særlig høj, så kjolen ville sikkert være nærmest lang til mig 😉 haha ej..

  Men du ser delicious ud! Hapss..

 5. Du ser virkelig gennemført fantastisk ud! Det eneste, jeg ville ændre, var, at jeg ville sætte et bredt bælte i, så den ændrede sig fra empire, til taljeskæring. Det er pænere til mig. :)

  • Mange tak Miriam! Ja, man kan jo ændre det så det passer til ens kropstype. Synes bare det ville være så synd at sætte et bælte i en så smuk kjole.

 6. Wow, hvor er du floooot! :O Virkelig et smukt, sommerligt look! Så dejligt at se på, haha.
  (btw, synes virkelig, din blog er blevet god på det sidste! Misforstå mig ikke, jeg har altid syntes rigtig godt om den, men det er som om, du giver den ekstra skalle i øjeblikket? Point is: keep up the good work, det er fantastisk at følge med! :) )

  • Tusind tak Celia! Og yes, du har helt ret… jeg har virkelig arbejdet lidt extra for at give bloggen et extra løft her på det sidste 😉 Hvor er det dejligt at det også kan ses for jer! Så tak for det :)

 7. Smukt, smukt, smukt! Det er altså en skøn kjole, men den skulle altså lige være en tak længere, for at den ville komme herhjem – selvom du naturligvis er en del højere end mig 😉 Hårbåndet passer rigtig god til, det kunne jeg godt overveje at købe. Jeg kan godt lide at du har brugt diskret tilbehør, så kjolen rigtigt kommer til sin ret.

 8. Da mine forældre og jeg sad og snakkede om dagen, hvordan den var gået og gæsterne etc., skulle jeg forklare min far, hvem du og Tim var og så sagde han “Nåå, hende i den fine, gule kjole” : )

 9. Overdrevet smukt og gennemført outfit! Elsker hvor feminint og forårspræget det er – sådan helt tilpas uden at være for meget. Og så sidder kjolen rigtig godt på dig!

 10. Super fint og forårsagtigt outfit! Er helt vild med den gule farve 😉
  Dog syns jeg kjolen er lige lidt for kort til min smag, men ellers ser du virkelig flot ud!

  • Hehe jeg elsker også bare korte kjoler 😉 Og så får mine lange stænger den nok også til at se endnu kortere ud end den er.

 11. Den er så smuk!
  dog synes jeg den er en tand for kort til min smag, ville slet ikke turde hoppe i den hvis jeg var af din højde. Der er lidt for meget risiko for flash af understellet.

  • Jeg har ikke noget imod det – jeg flashede ingen til barnedåben og hvis nogen ser et par trusser, så ser de et par trusser. Det dør de ikke af 😉

 12. Jeg synes du rocker det outfit mega meget! God balance i farver og snit. Og flotte ben! Jeg er selv indehaver af et par lange stænger og ville ønske at jeg også ejede den kjole, så jeg kunne abe efter!

  Fin blog forresten!

 13. Så fint outfit!! :) Hvilken størrelse er kjolen? Lurer lidt på at købe den, men er i tvivl om, hvilken størrelse jeg skal vælge.

Skriv kommentar