TILBAGEBLIK: Juni 2011

Brudekjole inspiration

Brudekjole inspiration

Uh jeg har glædet mig til at lave dette indlæg… især fordi så er jeg ligesom i gang med at finde kjolen, men samtidigt også for at se om I er overrasket over min brudekjole stil. Er I det? 😀

Jeg er selvfølgelig ikke 100% sikker på hvordan den endelig kjole skal se ud endnu, da jeg slet ikke er kommet i gang med at prøve kjoler og kunne forestille mig at man måske bliver overrasket undervejs. Enten over ting man slet ikke troede var en eller omvendt. Dog er der nogle ting jeg er sikker på: Kjolen skal have en slank siluet der fremhæver kroppen. Ingen kæmpe marengs skørter til mig, tak. Kjolen skal være hvid (eller beige/champagne – bare hvid-ish 😉 ) og den skal være lang.
Et lille bitte havfrueslæb er også noget jeg har drømme om. Desuden er jeg besat af tanken om en masse fede blonder – ligesom på kjole 1,2 og 3. Og så må der godt noget et eller andet sexet over kjolen. Det skal selvfølgelig ikke være så voldsomt, at præsten får altervinen galt i halsen, men en dyb ryg, lidt smagfuld cleavage eller en slids til et ben kunne være fint.
Kan I i øvrigt spotte noget de fleste af disse billeder har tilfælles? Jep, intet slør. I dag er der flere og flere der dropper sløret, og sådan har jeg det også. Jeg kan slet ikke forestille mig selv med slør (men kan nemt forestille mig hvor irriterende det må være en hel dag) og så vil jeg gerne have mit hår hængende på dagen – og jeg synes slør gør sig langt bedst i opsat hår. Til gengæld har jeg andre planer om andre ting i håret 😉

Hvis jeg skulle vælge en kjole herfra collagen, så ville det nok være nr. 2 – hende i blonder der står med ryggen til. Er der nogen af jer der ved hvilket mærke den evt er fra? Den kunne jeg virkelig godt se mig selv i. Hvad siger I? Er I overrasket over min brudekjole smag? 😀

Inspiration for weddingdresses now that I’m engaged to Mr. Boyfriend 🙂

bloglovin

109 kommentarer

 • Katrine Reher

  Har slet ikke fået skrevet tillykke!
  Så – TILLYKKE!!! Elsker forlovelsesbilledet af dig, du gløder helt vildt!
  Synes alle kjolerne er vidunderlige, gid man kunne vælge en af hver.
  Jeg kan se dig i alle kjolerne du viser, og uanset hvad du vælger, bliver det afsindigt smukt! Er helt vild med blonderne og de lidt havfrue agtige snit!
  Glæder mig til at se hvad det ender med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tusind tak Katrine!! Jeg glæder mig også til at komme ud og prøve dem rigtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh! Selvom jeg kun snart er 16 år, er jeg helt vild med bryllupstanker, haha. Det er næsten alle piger vel? Kjolen ved hesten, og billede i højre hjørne med to kjoler er mine ynglings!
  Noget helt andet, ændre du endelig bloggens navn? Du kan jo ikke hede ‘Miss’, efter du bliver gift??:)

  http://ladydreamland.wordpress.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, ændrer ikke navn… fordi selvom jeg bliver gift vil der altid være selvstændige, Miss Jeanett som jo ikke ændrer sig bare fordi jeg får papir på min kærlighed 😉 Desuden tager jeg heller ikke kærestens navn, så på den måde ændres ingenting.

   Og mange kan sagtens drømme selvom man kun er 16 😉 Jeg har drømt om min kjole siden jeg var 8-10 år! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med din stil! Jeg vil selv gerne have sådan en, når jeg en gang skal giftes! Jeg vil heller ikke have kæmpe brudekjoler, fordi det ikke er mig, og jeg er også alt for lille til en kæmpe kjole. Men lidt overrasket er jeg nok over din brudekjolestil, men jeg er positiv overrasket, og glad for jeg ikke er den eneste, der har samme tilgang til kjolerne 🙂 Og så er det fedt du også dropper sløret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Maiken! Nej, de kæmpe kjoler gør sjældent noget godt for nogen synes jeg. Og sløret er efterhånden også lidt 80er-ish synes jeg (jeg har dog set enkelte rocke et slør, så det er ikke umuligt at være smuk iført sådan et).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Først og fremmest stort tillykke med forlovelsen! Det er en magisk tid, som I bare skal nyde i fulde drag! Min kæreste (nu mand) friede til mig på en trappesten i Greenwich Village i NYC, så kan kun nikke genkendende til dine tanker om det perfekte, intime frieri 🙂

  Jeg synes, det er nogle virkelig smukke kjoler du har fundet, og jeg glæder mig enormt på dine vegne til du skal ud at prøve kjolerne også! Det er helt fantastisk! Jeg havde fundet drømmekjolen, allerede inden vi blev forlovede, så det var begrænset, hvor mange jeg prøvede, men når man får kjolEN på, så er det en helt unik og fantastisk følelse.

  Jeg kan se dig i alle kjolerne, men jeg glæder mig til at se, det endelige valg – på den anden side af brylluppet, selvfølgelig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Endnu en gang tillykke 🙂

  Havde regnet med at du var til den romantiske stil med blonder osv, men havde faktisk troet, at du godt kunne finde på at køre prinsessestilen med en stor kjole og slør. Synes dog også selv at den slanke siluet er super smuk og det er nogle virkelig flotte kjoler på billedet. Selv kan jeg godt lide Jesper Høvring og Elie Saab. Åh ville dø for at blive gift i en Elie Saab…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe hvis du havde spurgt mig for 5-7 år siden, så havde jeg også sagt stor kjoler! Dog har jeg aldrig været helt vild med slør. Men de sidste 2 år er jeg begyndt at tænke mere på at klæde mig efter min kropsform og der tror jeg en slank siluet er langt bedre.
   Åhhh ja Elie Saab… then I would die happy! Åhh de kjoler den mand laver er do die for 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  fine kjoler 🙂 kan dog godt afsløre man bliver overrasket over hvad der egentlig klæder en, når man kommer ud og prøver kjoler! 😀
  Må jeg foreslå dig at kigge på Vintage Bride på Frederiksberg? De har unikke kjoler og den stil du leder efter umidddelbart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det tror jeg også at man gør! Er også mest i tvivl om hvordan de stropløse vil sidde på mig. De dybe V-udskæringer ved jeg dog klæder min krop. Men der er ikke andet for end at begynde at komme ud og prøve 😉

   Og Vintage Bride er noteret – du er faktisk ikke den første der nævner den 😉 Har hørt at de skulle ha’ smukke, smukke (men også ret dyre?) kjoler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   ja det er vist rigtigt nok 🙂 også derfor det ikke blev derfra min kjole blev 😀 ikke just SU-venlige priser. Men er sikker på du nok skal finde en fantastisk kjole! 🙂 Held og lykke med jagten

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak Louise 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sikkert alt for sent, da jeg først er kommet ind på det her indlæg nu – men vil lige indskyde, at de har/har haft de to sidste kjoler i Vintage Bride.:)

   //Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak, men der går længe i inden der skal købes kjole 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R

  Meget smukker kjoler! Men jeg synes nu at det er synd at så mange fravælger slør, det er så smukt, fint og særligt, og det giver lige det der ekstra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Mange tak! Haha mht sløret lyder du ligesom min mor 😉 Men jeg er slet, slet ikke til slør. Synes det er gammeldags på den kiksede måde. Dog har jeg set enkelte se rigtig fine ud i slør, så det kan gøres. Jeg kan bare ikke se mig selv med slør på og tror alligevel jeg ville pille det af efter kirken. Og så er det næsten et par åndsvage tusinde kroner at bruge for noget der skal bruges max 1 time.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind gange tillykke!
  Jeg er nu ikke overrasket over kjolernes stil, det er faktisk lige det jeg havde forestillet mig du ville gå efter. Og de er virkelig smukke! Er vild med den der lidt old school hollywood glamour i i stedet for marengs-looket! 😉

  Jeg har selv overvejet valg af brudekjole meget, da jeg også blev forlovet for et stykke tid siden efterhånden. Jeg er dog mere ovre i noget 50’er inspireret, da der ikke bliver meget prinsesse over vores bryllyp. Måske mere noget understated rockabilly inspireret. 🙂

  Men jeg vil glæde mig meget til at se hvad du ender i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Åh, vi har bare fuldstændigt samme stil!

  Jeg HADER taft-/satinhelvedet!

  Mine krav er : Halvdyb v-udskæring(Har alt for brede skuldre til, at den kan være stropløs), blonder en masse, tydelig markering af taljen, ikke for stor, men MEGET feminin! 🙂

  Men hmm, må nok hellere går efter at finde manden, før kjolen! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe vi er helt enige – lyder som om du også har god smag 😉 Ja, på jagt med dig! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie M.

  Jeg havde helt klart regnet med en masse blonder, så jeg er ikke spor overrasket. Glæder mig til at se dig i brudekjole! 😀 Ved I ca. hvornår brylluppet skal være?

  Jeg selv er helt vild med Rikke Gudnitz stil.. Jeg var f.eks helt pjattet med Amalie Szigethys brudekjole! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe nej jeg har nok ikke kunne skjule at jeg er vild med blonder 😉 Vi har endnu ikke sat nogen dato, men vi snakker mest om 2014 🙂
   Jeg vil bestemt lige tjekket Rikke Gudnitz ud, men Amalies kjole var jeg ikke vild med. For enkel, kedelig og alt for stort skørt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Benedikte

   2014? Du er tidligt ude 😀 Men okay, jeg har også en idé om, hvordan min kjole skal se ud (meget lig din smag faktisk), og jeg er ikke engang forlovet endnu… Haha.
   Men pas på med at købe kjolen for tidligt – tænk nu, hvis du har tabt dig/lagt dig ud/ændret smag/etc. inden 2014 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg køber heller ikke endnu! Køber tidligst næste år. Men det skader jo ikke at få prøvet en masse + finde ud af hvor ens stil er henad. Jeg vil bare nyde at gå og planlægge, teste, smage og prøve i lang tid… no rush!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak Johanne, det er jeg glad for at du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Lige da jeg så collagen tænkte jeg, at nr. 2 er GUDESMUK!!!! De er allesammen virkelig flotte, men nr. 2 er jeg altså gået lidt i svime over. Suk.
  Derudover elsker jeg din smag i brudekjoler – præcis sådan noget jeg også gerne vil springe i, når jeg engang skal giftes.
  Glæder mig til at se, hvilken kjole du ender op med (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er faktisk ikke rigtig overrasket over din stil. Jeg har hele tiden været ret sikker på, at det ville være noget forholdsvis enkelt, men alligevel med masser af detaljer. Jeg havde dog ikke rigtig tænkt på blonder, men nu du skriver/viser det, så kan jeg godt se, at det jo lige er din stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er mest til nummer et og to. Hvis jeg var dig, ville jeg undgå de stropløse – kan slet ikke huske, hvornår jeg sidst har set en brud i andet end en stropløs brudekjole, og jeg synes, det er ærgerligt, at det er så meget trend, at det næsten er standard! Vil man ikke også gerne skille sig lidt ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det er nemlig også det der gør at jeg er begyndt at overveje stropperne. ALLE brude i dag er nemlig stropløse og det er ved at blive lidt kedelig – det har du helt ret i! Dog vil jeg ikke afvise det hvis jeg forelsker mig i en stropløse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstine

  først og fremmest KÆMPE TILLYKKE! med forlovelsen! ( :
  Jeg elsker de kjoler du har fundet! og kunne snilt forestille mig, dig i nr. 2 den er jo helt fantastisk! Jeg er dog selv helt vild med kjole nr. 7. Men generelt synes jeg at alle er helt fantastiske. Synes kjolerne bliver mere romantiske og personlige når der er blonder. og synes at et slør ville ødelægge disse kjoler du har fundet( :

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Kerstine!! Ja vi er helt enige – både med blonder og mht sløret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er kjolerne i nederste højre hjørne fra? De er fantastisk smukke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, de er! 😀 De er fra Jenny Packham 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg er på ingen måde overrasket over billederne 🙂 Mine favoritter til dig må helt klart være nr. 1,2 og 3…! De er GUDE smukke! Også kjolen med lilla stropper 🙂 Og så kan jeg se dig med smukt løst hår og SELVFØLGELIG en fin blomsterkrans 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tak! 😀 Hehe tror dog ikke der bliver nogen blomsterkrans – det er alligevel lidt for “sødt” til mit bryllup, synes jeg. Men andre former for blomster i håret er jeg bestemt ikke afvisende overfor! 🙂
   Jeg ved ikke helt hvilken med de lilla stropper du mener? Den er ingen lilla stropper her hvor jeg kigger?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Nøøøj hvor er de fine. Selvom jeg er langt fra giftestadiet må man vel gerne drømme, og et mix af dem der ville være sagen! 🙂
  Synes også Bellas brudekjole (fra Twilight, du ved) er vildt smuk http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/47042-get-bellas-breaking-dawn-wedding-dress/1321974962_bella-wedding-dress-article.jpg

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Det den bestemt også… ryggen er rigtig fin! Jeg kan bare ikke særlig godt med satin og det sidder oftest ikke særlig godt med mindre kroppen er fuldstændig trimmet. Satin viser alt det man ikke vil ha’ det skal vise 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie

  tillykke med af du skal giftes 😀
  jeg er kke overrasket over dine brudekjolestil men jeg er helt vildt med den 😀
  jeg tror vi har ret meget samme syn på hvordan drømme brudekjolen skal se ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er også afsindigt smukke alle de kjoler!! Og det synes jeg måske især, fordi de minder en god del om min egen 🙂 <3 Blonder, bar ryg, lidt slæb, intet slør, løst hår og evt. små perler ned langs numsen og bagen, som en diskret men drilsk detalje – det kan jeg kun hylde 😉 haha….

  Jeg glæder mig til at høre/se hvad du vil have i håret <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Krogsgaard

  Tillykke med forlovelsen.

  Nu kender jeg naturligvis ikke dit budget, men når du kommer til København for at prøve kjoler så skal du lige tjekke butikken Jesper Høvring p H.C. Ørstedsvej ud. Jeg cykler forbi hver dag og de har nogle smukke kjoler, der sikkert også koster en formue. 🙂

  Held og lykke med jagten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak! Og alt skal prøves! Jeg har et max beløb for kjolen, men hvis den perfekte kjole dukker op og koster 5000 kr mere, så er der nok plads til den lille stigning 😉 Det er trodsalt kun en gang man bliver gift!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Af dem der er her er jeg også helt vild med nummer to. Smukke blonder og udskaring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er SLET ikke overrasket over din brudekjole-stil. Faktisk er den 100% som jeg havde forestillet mig – og det synes jeg er totalt spot on!
  Er sikker på at netop denne form for kjole vil klæde dig vanvittig godt, og komplementere dine fine kvindelige kurver.
  Du bli’r gudesmuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow de er flotte !! – jeg har to jeg er helt vilde med nemlig de to øverste i midten!!

  knus ellinorthorsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er VILD med nr. 2! Wow hvor er den smuk! Den kunne jeg også godt se mig selv i en dag.. 🙂 Jeg er faktisk slet ikke overrasket over din stil i brudekjole, det var faktisk noget lignende jeg tænkte at du ville vise os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Ej nr. 2 er såååå smuk! hvis jeg skal giftes engang, så er den perfekt! og det er den sikkert også på dig Jeanett 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Emma… den er også den jeg er mest vild med! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Neeeeeeej, hvor er de smukke! Kan se, at vi har samme smag 🙂 Jeg ønsker mig også en forholdsvis simpel kjole uden det vilde marengs.. Bliver spændende at se, hvad du vælger.
  Hvad skal du mon have i håret? En blomsterkrans måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, tror ikke at det bliver en blomsterkrans… men nok nogle blomster, bare ikke i form af en krans 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det overrasker mig egentlig slet ikke! Måske fordi du bla. er så smuk i din gule blonde kjole!!! 🙂 glæder mig til at se hvad du hopper i på dagen – tror vi har samme smag! Er også mest til 1,2 og 3.
  Uden tvivl, lige meget hvad bliver du en smuk brud! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • den er også supersmuk. Hvis jeg må give et godt råd, så lad være med at vælge en uden stropper. Det gjorde jeg og det var altså meget belastende hele dagen…Hvis jeg skulle gøre det om, havde jeg valgt en kjole med stropper og dermed mere støtte til barmen 🙂

  -Katja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Winnie

  smukt, virkelig smukt!!! De første tre kjoler ville jeg ikke kunne vælge imellem….

  – og hjertelig tillykke med den store begivenhed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh mange tak Winnie! (du deler navn med min mor 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har den samme smag i brudekjoler! De er simpelthen så flotte dem du har valgt frem. Jeg er især vild med de to nederst til højre. Deres form er helt perfekt og så skuller der være blonder på dem. Lidt vintage-agtigte brudekjoler er jeg vild med 🙂 Det bliver spændende at se hvordan din kommer til at se ud! Du bliver en smuk brud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Først og fremmest stort tillykke! Hvor er det dog spændende!
  Nu skal jeg ikke selv giftes lige foreløbig, meeeen det er nu altid ret sjovt at kigge på brudkjoler. Jeg kan se vi har nogenlunde samme smag – og jeg synes vældig godt om denne her:
  http://www.casalezar.dk/Linea-Raffaelli.22.aspx?recordid22=1710 . Ellers er der også ret mange andre flotte kjoler derinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Julie. Hehe ja det er aaaaltid sjovt at kigge på brudekjoler! Tak for link, men lige den er jeg ikke så vild med. Kan ikke lide stropperne og alt det pynt rundt om barmen. Men kigger på linket! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååååååårh jeg bliver helt varm om hjertet, du bliver den smukkeste brud Jeanett, hvis du har brug for en personlig assistent siger du bare til 😉 Mine favoritter er helt klart de to nederste til højre, hold op hvor er de smukke – med et par elegante nude hæle, løst bølget hår og en lille fin hårkrans, jeg vil også giftes haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Er faktisk ikke overrasket over din brudekjolesmag.. Ja selvfølgelig vælger du noget med meget blonder der fremhæver kroppen på en utrolig feminin måde.. 🙂 Og må sige at det er nogle utrolig flotte kjoler du har fundet!
  Men måske det er noget helt andet du ender med at vælge. Min veninde havde valgt og næsten købt kjolen, men til sidste fitting og betaling, faldt hun pladask for en helt anden..

  Og kæmpe stort tillykke med forlovelsen, glæder mig til at følge planlæningen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fravalgte også sløret – synes at det var pænt gammeldags. Havde en blondebøjle på. Det var højsommer og passede bedre. Jeg fik min kjole syet i Vietnam. Jeg fravalgte satin, da det sjældent sidder pænt på kvinder med for meget sul på kroppen.

  Du har god smag Jeanett!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ihh tak Klejs! Ja, jeg er heller ikke vild med det slør, så det skal jeg ikke ha’ 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Er overhovedet heller ik overrasket, det er da lige dig:) Forresten lavede jeg i dag (for nok 5 gang) din kikærtesalat til aftensmad, den er altså bare god:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor fedt at høre! Dejligt at du er glad for den!! 😀 Tror også at jeg vil lave den i aften 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte flotte flotte kjoler!
  Den med hesten, er min yndlings! Wauw, det er flot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Slet ikke! 🙂 Og lige da jeg så collagen, var det præcis kjole nr. 2 jeg kunne se dig i. Ihhh glæder mig til at se hvordan din kjole kommer til at se ud.

  //Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Jeg er ikke overrasket 🙂 Jeg tænkte nok at din kjolestil var mere romantik en marengs 🙂 De fede blonder er også super smukke og jeg tror virkelig de klæder dig 🙂 Er spænt på at se hvad du ender med en dag 🙂

  Jeg drømmer også om noget simpelt, med en flot taljering og for alt i verden ikke stropløst. Jeg er bange for at have en million billeder fra den dag med den klassiske BH-delle.. Øv hvor ville det være ærgerligt.. Og så syntes jeg mine arme er pænere med et lille ærme 🙂
  Jeg kan virkelig godt lide den i nederste højre hjørne. Jeg elsker skuldrene og den flotte deltaje ved taljen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, det med bh-dellen har jeg også overvejet… den vil var nemlig ikke ha’ med på billederne 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Såååå smukke kjoler!! Waaaaauw!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er alle rigtig fine, men min yndligns er nok nummer tre 🙂
  Og tillykke btw! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare nogle smukke kjoler! Ved du hvor 1, 2 og 3 er fra? Jeg har en gang gemt dette billede på min pinterest: http://pinterest.com/pin/167829523583973567/ den er simpelthen også så smuk. Jeg aner dog ikke hvor den er fra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nr. 1 er fra Romona Keveza 🙂 Og nr. 2 og 3 ved jeg ikke – har selv spurgt i teksten om der er nogen der ved hvor nr. 2 er fra 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sjovt nok slet ikke overrasket over stilen – de skriger jo dig, specielt dem med blonder 😀

  Det må være en helt speciel følelse det der med at finde KJOLEN over dem alle. Jeg er jo ret meget Disney-fanatiker, så jeg har jo set mig lidt lun på brudekjolerne, som er lavet ud fra en speciel Disney brudekjole kollektion, meeeeen tror dog der går nogle år, inden min kæreste kommer ned på knæ, så de er nok ikke til at støve op der længere, desværre.

  Er dog ret overbevist om, at lige netop på den dag, der skal der skal man ikke gå på kompromis med noget som helst. Once in a lifetime experience, forhåbentligt (: Glæder mig til at se dit endelige valg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg elsker ideen om de der Disney kollektioner, men jeg er bare ikke rigtig faldet for nogen af dem. Ved du i øvrigt hvilket prisleje de ligger i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Andersen

  den kjole på billede nummer 2, kunne godt være denne; http://www.etsy.com/listing/55188572/super-elegant-french-lace-wedding-dress
  og nå ja, tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg synes ikke de sidste billeder ligner? Meget underligt blonde der. Desuden må den ikke være så høj foran (men det kan godt være nr. 2 på min collage er det – det ved jeg desværre ikke).

   Og tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Åh, de sidste to er vanvittigt smukke. Ved du hvem der har designet dem?/hvor har du fundet billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Dem i højre hjørne? De er fra Jenny Packham (desværre ikke billigt 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med det 🙂 du bliver gudesmuk i en brudekjole!

  Jeg er model for en hjemmeside, som sælger brudekjoler. Hun er lige startet op, og har derfor ikke alle kjolerne på nettet – men hun har simpelthen så mange fine brudekjoler, også er de til en rigtig god pris.

  Du kan se nogle af kjolerne på min blog også, fra de fotoshoots jeg har været på 🙂

  Hjemmesiden hedder:
  http://www.kjoledroemme.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Fine fine kjoler – jeg dør selv lidt over nummer 2 🙂
  Har du prøvet at uploade billedet af kjole nummer 2 på google’s søgefunktion? Det kan af og til give held med at finde ud af hvor billedet stammer fra 🙂

  – Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at følge med i dit eventyr! Da jeg arbejder som bryllupsarrangør, er det altid spændende at se hvad andre gør med deres bryllupper. Selvom jeg arbejder i USA, og det er helt anderledes end i Danmark, er det altid vildt inspirerende. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh så har du måske nogle gode tips som gammel bryllupsarrangør? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gammel og gammel! Hehe, men tips har jeg da! Hvis du nogensinde skulle få brug for nogle, feel free to ask! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak, det vil jeg huske! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej miss jeanett,

  Skønne kjoler, faktisk den stil jeg leder efter i butikkerne pt. Den stil koster ca. Fra 10.000 og opefter:/ medmindre du køber fra nettet. Ang. Billede nummer 2 så ligner det noget fra Jim Hjelm! Ellers har jeg set de sælger den på eBay-fra kina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak for tip – vil tjekke Jim Hjelm ud!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Wirstad

  Jeg faldt lige over indlægget igen 😉 De er godt nok flotte alle sammen! Selvom jeg kun er 18, elsker jeg at kigge på bryllupsting 😉 ved du tilfældigvis hvor kjolen med hesten er fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGEBLIK: Juni 2011