Outfit of the day #196

Mig og mine fregner

Mig og mine fregner

Jeg ELSKER mine fregner og fordi sommeren har været så nederen i DK i år, så savner jeg dem virkelig. Altså, jeg har selvfølgelig altid lidt fregner (året rundt), men slet ikke som på billedet her. Så jeg glæder mig virkelig til at de kommer igen i næste uge <3 Billedet er taget for 2 år siden, da vi var på Cypern. Det her er kun efter 2-3 dage i solen og pludseligt er mit fjæs dækket af et tæppe af tusinde fregner. Jeg elsker det. Hvis I kigger godt efter, så kan I se at jeg selv har et par stykker på selve læberne! Crazy. (og beklager mit makeup-løse ansigt 😉 ).

Jeg hører tit (og kender et par) piger der virkelig disser deres fregner og det forstår jeg slet ikke. De er SÅ smukke og jeg elsker piger der er tæppe-bombet i dem 😉 Er der nogen af jer som også bare elsker jeres fregner eller ville I helst ønske at I ikke havde dem?

Ps. Jeg får dem også på brystet, arme og hænder. Dog slet ikke i samme grad som i mit ansigt.

I love my freckles! Do you love yours?

bloglovin

85 kommentarer

 • Jeg synes at piger med fregner er SÅ smukke. Får selv en lille smule i solen, men slet ikke så mange som dig. Synes det er skønt at du er så glad for og ligefrem stolt af det. Freckles for the win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Vi er helt enige! Elsker piger med fregner (og det er egentlig også ret sødt til mange mænd). Og tak <3 Synes bare man skal elske sine fregner! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også fregner! Jeg har desværre ikke nogen, men min søster har været heldig.. 🙂

  http://stainsofpaint.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er også den i min søskendeflok på 3 der er mest “besat” 🙂 Dog har de andre 2 også lidt, men jeg tager vist prisen for antal 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Fregner er så søde, så ja er enig med dig!
  Det er bare indbegrebet af sommer, og det er du jo et pragteksemplar på (-;
  En af mine veninder har også de sødeste fregner på sine knæ, og det er da helt klart et kendetegn!
  så konklusionen er ja,, fregner er fine (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Laura! Uh ja fregner på knæene lyder vildt sødt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Kjølhede

  Jeg synes også at fregner kan være smukke (man kan se forskel på folk der elsker deres fregner og dem som afskyer dem – og dem som elsker dem, har det med at gøre fregner endnu pænere, for de udstråler glæde over deres fregner 😉 )
  Jeg ejer desværre ikke én eneste fregne, og jeg får heller aldrig om sommeren 🙁 Kunne ellers godt tænke på at få nogle hen over næsen, som spreder sig til lidt under øjnene.. tror det vil se godt ud til mit ansigt! Meeeen… jeg må nøjes med at blive brun 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt enig! Kender også et par stykker der hader deres fregner og det forstår jeg bare ikke. Jeg synes det er SÅ smukt. Jeg siger fx også altid, når jeg er ude og købe foudation, at den IKKE må dække mine fregner, fordi de skal ikke gemmes væk.
   Jeg bliver heldigvis også rigtig nemt brun! Lige på det område er jeg bare dobbelt heldig 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Jeg ELSKER mine! Får dem dog kun over næse og kinder, men synes at det er så sommerligt og pænt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Dejligt at høre Klara – de fortjener også kærlighed <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg elsker også fregner, synes de er SÅ fine! Får også selv et pænt lille dække når solen har skinnet på mig, så jeg glæder mig til (forhåbentligt) mere sol denne sommer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg glæder mig også så meget til mine kommer lige så vildt frem som her på billedet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er dækket med fregner hele året rundt, men det er klart om sommeren at de er flottest, da min hud så får den dejlige glød, som bare er rigtig fint til fregnerne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Helt enig! Bare man havde den glød hele året rundt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken M

  Jeg synes det er så charmende med fregner og jeg elsker ALLE mine, får selv rigtig mange i ansigtet og nogle få på læberne… Så fregner er det fineste og forstår ikke dem, der er kede af deres… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Gør jeg heller ikke! Det er så pænt! Og sjovt at du også får nogle på læben 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Jeg er nok en af dem der aldrig helt har accepteret hendes fregner, som jeg har mange af.
  Dem i ansigtet er fine og det er skam heller ikke dem jeg har et problem med, men har altid været lidt ked af dem jeg har på skuldre og arme.

  Men det nytter jo ikke noget at være ked af dem. når alt kommer til alt så er det jo dem og mig røde hår der gør at jeg er mig : )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej kast alt den kærlighed du kan på dem! De er SÅ fine! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg hører til den røde del ag befolkningen, rødt hår, lys hud og en million fregner. Sjovt at du sætter fokus på det, jeg har aldring rigtig tænkt over om jeg elsker eller hader dem, de har ligesom bare altid været der. Min kæreste derimod holder meget af dem og ønsker sig ligefrem at vores lille pige arver mores hud 🙂 Så her vi ned eller oppe med fregner 🙂 Skøn ser du nu ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Enig! Jeg har tre på min næse og jeg elsker dem og ville ønske, der kom flere! Så har bare solen bare at komme;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hihi hvor fint… lad os håbe at de formerer sig 😉 Jeg får flere og flere hvert år!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg elsker også mine fregner! 🙂 Det er også mest når solen kommer, at de titter frem! 😀

  mizze-pii.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Når solen titter frem, viser fregnerne sig også på mig (ikke i samme grad, som med dig – men de er der! (: ).
  og jeg EEEELSKER det også – synes man ser frisk og skøn ud (:
  Da jeg var yngre hadede jeg, når nogen fortalte mig, at jeg havde fregner. Havde jo forstået, at det var solen, som frembragte dem, og brugte derfor kasket i en periode, for at undgå fregnerne så vidt som muligt.
  DUMT!
  Godt jeg er blevet hooked på dem i stedet for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg hører nok desværre til dem, der hader sine fregner! Kan slet ikke arbejde med dem, og ønsker mig intet mere end en ens hud. Men kan være jeg skal til at arbejde med min indstilling 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej hvor ærgerligt… det synes jeg bestemt du skal tænke over, fordi jeg synes ikke der er noget smukkere! Kan du heller ikke lide dem på andre eller er det kun på dig selv du ikke er fan?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får kun en lille smule hen over næse og kinder, men dem kan jeg nu mægtig godt lide!

  Hvor er dine øjne i øvrigt åndssvagt smukke på det billede der!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Over næsen og kinderne er også bare så fint!
   Og tusind tak Miriam <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, jeg ville bare ønske, at jeg fik så mange fregner! Jeg får 2 på næsen, og det er så det, der kommer i ansigtet… Til gengæld får jeg en del på knæene, men det er som om, jeg gerne vil have dem flyttet op på ansigtet, hvor de kommer mere til deres ret. – Ellers må jeg vel bare gå og vise min knæ frem for alle og enhver hele sommeren 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hvor er det sjovt at I er flere der får dem på knæene… det lyder altså vildt sødt! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • som barn drømte jeg om at få fregner -måske fordi pippi har?! jeg tegnede det ihvertfald altid. jeg synes stadig det er smukt. men har ikke en eneste.
  og lige en anden ting. GUD hvor har du en smuk øjen farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg var også stor fan af Pippi!! Måske også derfor jeg altid har elsket fregner? 😀

   Og tusind tak Anna! Jeg synes dog det snyder lidt… de er mere grønne end blå i virkeligheden (nok farven på håndklædet der driller lidt?)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ELSKER også mine! Synes dog jeg har fået færre med årene, desværre?
  Jeg får masser på næsen og kinderne, men også på knoerne på mine hænder, og på knæene. Ret tosset sted, egentlig :)?
  Glæææder mig til turen går til Mallorca lige om lidt, så popper der forhåbentlig et fint fregnet tæppe frem på mit ansigt.
  Kom sol, kom sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej, hvor underligt… jeg får flere og flere hvert år! Og de begynder også at komme nye steder (på Kap Verde fik jeg fx et par stykker på maven!). Jeg får også på hænderne… det er så fint 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får selv en del fregner når jeg får sol, som er noget der er kommet med årene. Da jeg var barn havde jeg næsten ingen. Jeg synes også det er meget pænt, og får mange komplimenter og kommentarer når de er at se om sommeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Me too – jeg plejer også at få søde kommentarer omkring det! Jeg har altid haft fregner, men der kommer flere og flere til for hvert år. Især de sidste 5 år er det eksploderet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker også fregner, de er så feminine, og dækker aldrig de få jeg har, som også kommer rigtig godt frem i solen! dog er der et sted jeg får rigtig mange fregner og det er på overlæben.. så når det rigtig er sommer går jeg rundt med at lille overskæg 😉 knap så feminint

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe ja okay det kan jeg godt se… men godt at du stadig elsker dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lonnie

  Hvor er det da bare et mums-lækkert billede af dig! Og tak for du lige fik mig til at længes endnu mere efter sommervejr. 😛
  Har selv næsten lige så mange fregner som dig – også ved og på læberne. Det sjove er, at jeg synes det er så yndigt på andre, men ofte fortrænger, jeg selv har dem. Er lidt et chok at se sig selv i spejlet nogle gange faktisk. ;P Men ligesom dig ville jeg dog aldrig dække dem med foundation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh tak Lonnie, hvor er du sød <3
   Nej, fregnerne skal frem så man kan se dem! De er så smukke! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg var ikke glad for mine fregner som barn, nok bl.a. fordi jeg blev drillet lidt med dem. Den dag i dag er jeg dog glad for dem, om sommeren (hvis solen skinner) flyder de næsten sammen og giver mit ansigt endnu mere glød, hvilket jeg bestemt ikke kan være utilfreds med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det kan jeg godt forstå – det lyder virkelig også fint! Og så ser man brunere ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Hej med dig Jeanett – ja jeg er helt ny har for et par dage siden opdaget din blog. Jeg er dog næsten dobbelt så gammel som dig (49 år)har faktisk en søn på din alder 27 år. Men jeg føler mig ikke spor gammel og jeg bliver vildt inspireret af din stil dog noget af det er lige for ungdomligt til mig men jeg kan virkelig bruge nogen af ideerne. Jeg har forøvrig også frengner og jeg hadede dem da jeg var barn og ung jeg blev drillet så meget i skolen med dem. Men nu er jeg vild med dem og elsker dem, dog er de ikke så tydelige mere som da jeg var ung. Men solen skal bare titte frem så kommer de har fregner mest i ansigtet, har dog også lidt på mine arme. Min ene søn har også fået fregner men ikke sådan vildt mange. Jeg går selv og overvejer at lave en blog men modet svigter lidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hej Tina!

   Tusind tak – og velkommen til! Jeg synes bare at du skal spring ud i at lave en blog! Det er jo gratis at starte og så kan du jo altid se hvordan det udvikler sig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Nogle gange ville jeg også ønske at jeg havde flere (og tydeligere) fregner end jeg har, og jeg kan slet ikke vente til der kommer sol igen, så jeg kan lade den tegne små fine prikker hen over næse og kinder 🙂

  -Mia
  Letitrainwithglitter.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hader at jeg har så mange fregner.. lidt hist og her over næsen er da sødt, men det er træls at have så mange som mig, synes ikke det er særlig pænt til mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Nej, det kunne jeg slet ikke forestille mig… tror du er smuk med dem! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Det er så ikke lige om fregner (har slet ikke selv nogen), men hold op hvor har du smukke øjne!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette W N

  Jeg kan rigtig godt lide dine fregner og fregner generelt. De er skønne på alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes også, at fregner er noget af det sødeste. Jeg får altid fregner på næsen og henover mine kinder om sommeren (ligemeget hvor meget solen skinner). Helårligt går jeg rundt med fregner på mine skuldre, som altid får en sød kommentar med på vejen.

  Jeg er helt vild med fregner – og jeg ville gerne have dem i hele krydderen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg eeeelsker også mine fregner. Og hvor ser du bare dejlig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg vil også have fregner! Har en veninde med de sødeste fregner, og hun hader dem. Jeg forstår det virkelig ikke..
  Du ser forresten virkelig smuk ud på billedet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ej du må lære hende at elske dem! Det er smukt!
   Og tusind tak, hvor er du sød. Uden makeup og alt muligt 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har også selv fregner (mange endda) og jeg elsker dem! Da jeg var mindre syntes jeg at de var grimme. Til alle andre var det pænt med ikke til mig. Men nu hvor jeg er stører har jeg fundet ud af at de er en del af mig og jeg ikke vil kunne leve uden dem! 🙂 Og fuck du er smuk!

  http://www.cecilieormrod.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg har rødt hår, så fregner er nærmest en selvfølge, og ligesom dig, så har jeg dem HELE året! Men jeg er rigtig glad for dem, for jeg ville ikke være den samme uden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Kan jeg godt forstå – dejligt at du også elsker dine fregner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg elsker også fregner 🙂 Efter en solbrænding har jeg fået en del på skulderen og jeg synes simpelthen de er så fine og feminime 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får en smule på næsen og så får jeg en del på armene – dog stadig færre end du har. Jeg må dog tilstå at jeg hader dem. Det er først for nyligt at jeg er begyndt at få fregner, så det kan være at jeg vender mig til dem på et tidspunkt, det startede i det små sidste sommer, og da jeg var på ferie i år, kunne jeg nærmest se hvordan de tittede frem en efter en ude i solen.

  Men hold op hvor har du smukke øjne, din øjenfarve ser helt vild ud side om side med det blå håndklæde, så smukt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Får selv rigtig mange fregner om sommeren, både i ansigtet men også på arme og ben, og elsker dem! Kender også mange som hader deres fregner, og forstår lige som dig, det slet ikke! Synes fregner er noget af det mest charmerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også mægtig glad for fregner – har dog kun selv nogle stykker strøet over næseryggen og på kinderne.

  Synes dine er virkelig fine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Ihh, hvor er du fin.. Selv uden makeup! Fregner er bare så smukt, men har fandme ikke selv en eneste, selvom jeg er en naturlig blond pige med blå øjne. Så hører det sig ligesom til, ikke? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dobbelt A

  WOW! Normalt er jeg ikke til fregner, mere til den helt “rene” porcelænshud, men du er bare så smuk, at jeg næsten skifter mening! Og så er du bare skide flot uden makeup. Har ikke set dit ansigt sådan rigtigt før, men du har godt nok nogle flotte træk. Dine øjne, mund og øjenbryn…. Du er herrelækker. Seriøst. Haha, jeg lyder lesbisk, men det er jeg ikke (siger jeg bare lige, mest for at bekræfte det for mig selv ;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også bare dækket til med fregner, må sige, jeg har lært at leve med dem, jeg kan meget bedre li’ dem nu end for fx 5 år siden. Der syntes jeg virkelig de var grimme og irriterende (kørte det blege look)

  Men nu syntes jeg bare det er chamerende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, jeg synes også de er super charmerende! Jeg har faktisk altid elsket mine fregner 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg elsker fregner. Mine egne og andres. Jeg elsker fregner sÅ meget at jeg foretrækker at spise fregnede æg frem for hvide og brune. Jeg får fregner i ansigtet, så skuldrene og fødderne. Når de forsvinder hen ad vinteren savner jeg dem. Jeg er ikke mig uden fregnerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Åhh hvor er du sød… nu vil jeg lægge mærke til de fregnede æg næste gang jeg køber en bakke 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig jeg ville SO oenske det var mig der fik saa mange fregner! Virkelig, jeg synes bare det er rigtig charmerende – og hvor ser du godt ud!Helt naturlig og smuk – det er flot til dig uden makeup! (-:

  http://agoodiebag.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • elsker dine øjnbryn og dine øjne smukt ansigt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg er rødhåret og har mange fregner. Knæ, fingre, arme, skuldre, brystet og selvfølgelig hele hovedet er fyldt. Da jeg var barn prøvede jeg en overgang at kradse dem væk. Jeg kom grædende hjem fra skole da jeg blev drillet. Det har fået mig til at hade dem utrolig meget og ofte fået mig til at blive usikker. Dog mener alle jeg kender at det er utrolig smukt og at jeg er en meget heldig pige. Jeg vil nok altid have lidt imod dem, men det hjælper da bestemt at nogle roser dem, de kære pigment fejl.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   En læser skrev til mig på facebook den anden dag: A face without freckles is like the sky without stars. Synes det var så fint! Husk det næste gang du hater lidt på dine smukke fregner 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk både med fregner og uden make-up! Kan godt forstå, at du er glad for dem (:

  Jeg har ingen fregner selv overhovedet :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  i don’t tan i freckle, og jeg elsker det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER mine fregner! Har ikke en eneste hele året, men når jeg kommer ned i varmen går det helt amok! For mig handler det nok også lidt om, at fregnerne symbolisere sommer og varme, hvilket jeg personligt elsker rigtig højt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Skou

  Dine fregner passer utrolig godt til dig, og syntes det er fedt at du er stolt af at have dem! Har selv fregner, men jeg syntes ikke rigtig om dem, desværre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Tusind tak Sofie <3 Du skal bare lære at elske dine også!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas Bruun

  Hej, du har da helt ret. Det er super smuk, specielt når de også når ned på brystet. Lad vær med at undskylde dit makeupløse ansigt, du er super smuk og naturlig. En dejlig skøn kvinde…
  THomas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day #196