Outfit of the day #192

Outfit of the day #192Outfit of the day #192Outfit of the day #192Outfit of the day #192 American Apparel blouseGina Tricot skirtPrimark flats

Igår var jeg ude og spise med søde Jane. Jane er netop flyttet ind 500 meter fra mig – det er lidt sjovt, at jeg kan gå op til hende på 1½ minut. Inden vi smuttede ind og spise, så fik jeg hende lige til at tage et par outfit billeder. Jeg synes, at den hvide fluffy bluse spiller ret godt sammen med den mintgrønne nederdel.

Vi spiste i øvrigt vietnamesisk på Phunky inde omkring gågaden. Jeg har før nævnt restauranten og det er en af mine totalt yndlings steder i Odense. Maden er fantastisk, sund og samtidigt billig (enten 2 retter for 159 kr eller 3 retter for 189 kr). Både Jane og jeg er i gang med at træne os bikini-klar, så vi var fornuftige og sprang desserten over. I kan læse min anmeldelse af Phunky i min Odense Guide HER (guiden ligger også fast oppe i menuen under min header :) ).

My outfit from yesterday where I went out for dinner with Jane.

Skriv en kommentar

 1. Lækker kombination – bluse og nederdel klæder hinanden formidabelt og neglelakken komplimenterer resten til perfektion. – og så er du i øvrigt sød, med alle de detaljebilleder hvor forlovelsesringen optræder – det tror jeg også jeg ville have svært med at lade være med. Forsinket tillykke.

 2. Virkelig lækkert outfit! Elsker mintnederdelen, den er noget af det fineste, men den sidder desværre ikke særlig godt på mig. Så trist, farven er jo perfekt…

  • Åhh tak Line!! Ja, farven på den nederdel er virkelig, virkelig lækker… har helt lyst til at æde den! 😀

 3. Simpelthen så fint et outfit. Jeg tror ikke umiddelbart selv jeg ville have kommet på den tanke at sætte de to ting sammen, men det ser jo så lækkert ud! :) Rigtig fin neglelak også!
  … og ekstra pæn ring 😉

 4. Simpelthen så fint et outfit. Jeg tror ikke umiddelbart selv jeg ville have kommet på den tanke at sætte de to ting sammen, men det ser jo så lækkert ud! :) Rigtig fin neglelak også!
  … og ekstra pæn ring 😉

 5. Hej Jeanett:-)

  Jeg går og overvejer at købe den jumper du har på, og da jeg er lige så høj som dig. Vil jeg høre hvordan den er i længden?

 6. Sikke et fint outfit! Jeg kan vildt godt lide din neglelak. Jeg synes bare, det er SÅ svært at lægge hvid og pastelfarver på neglene. Men det har du dælme klaret super! :)

Skriv kommentar