Peplum toppe

Pigefødselsdag med kagebord

Pigefødselsdag med kagebordPigefødselsdag med kagebordPigefødselsdag med kagebordPigefødselsdag med kagebordPigefødselsdag med kagebord

Igår holdte jeg forsinket pigefødselsdag med kagebord for alle veninderne (inkl min søster) + søde babyer. Jeg havde besluttet, at det skulle være cupcake-kagebord (man er vel blogger 😉 ). Der var 3 slags; Red Velvet, lakrids/citron og cupcake-møder-jordbærkage (efter Emilys opskrift som I kan finde HER).
Red Velvet har jeg blogget og lagt opskrift op af HER og lakrids/citron er en ny en jeg selv har fundet på, så der skal nok komme opskrift på dem enten i aften eller i morgen. Det var faktisk de mest populære igår – tøserne var helt vilde med kombinationen af lakrids og citron!

Jeg har virkelig de bedste veninder og jeg var så glad for at størstedelen kom fra København for at fejre mig. Det gjorde mig virkelig glad! <3 Og så fik jeg rigtig gode gaver! Bla. en masse ASOS-gavekort (dem går man aldrig galt i byen med hos mig 😉 ), smykker, rejsebøger, blomster og en smuk BH fra Forrest & Bob.

Yesterday I threw a late birthday cake-party for my girlfriends with a lot of cupcakes.

bloglovin
   

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peplum toppe