Ny French Connection kjole

Barcelona for 2. gang

Barcelona for 2. gangBarcelona for 2. gangBarcelona for 2. gangBarcelona for 2. gangBarcelona for 2. gangBarcelona for 2. gang

I fredags var vi, som jeg har nævnt tidligere, i Barcelona for at hente de venner der er her sammen med os den sidste uge. Inden vi smuttede tilbage til sydfrankrig og vores lejlighed, så brugte vi lige lidt timer i den skønne by. Vi var der jo sidste år og var rigtig vilde med byen. Det har så meget at tilbyde; fantastisk mad, masser af kulturelle ting (vildt meget Gaudi – I love!!) og så er det samtidigt nok en af de fedeste byer jeg har været i med hensyn til shopping.

Vi brugte som sagt et par timer der – blandt andet med shopping (viser jeg jer senere… mit dankort bløder! haha) og så sluttede vi af med at spise fantastisk tapas på restauranten El Jabali, som vi også var på flere gange sidst vi var i byen. I kan finde min anmeldelse af restauranten oppe i menuen under “REJSER/TRAVEL” og så ned under Barcelona 🙂

Vi spent a few hours in Barcelona, Spain last friday when we were picking up our friends there. We did some shopping and ate fantastic tapas at El Jabali.

bloglovin
   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny French Connection kjole