Figueres & Dalí

Mit nye YSL køb

Mit nye YSL købMit nye YSL købMit nye YSL købMit nye YSL køb

Så er den her endelig! Mit smukke, smukke YSL køb som jeg gjorde mig i Barcelona. Jeg har været SÅ glad for min anden guld/turkise YSL arty oval ring, at jeg længe ikke har været i tvivl om at jeg måtte eje en mere. Jeg har dog længe været i tvivl om hvilken, men det var kun indtil jeg så deres nye kollektion, hvor der er en masse i mørkt/oxideret sølv. Selvom jeg elsker min guld ring, så har jeg ofte stået i situationer, hvor en sølv udgave ville passe bedre til det jeg skulle ha’ på. Og derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at jeg skulle ha’ en sølv… hvilken farve sten der skulle sidde i det besluttede jeg mig først for, da jeg stod og prøvede i butikken i Barcelona.

Jeg overvejede både den med sort sten, ren lilla sten og så denne som både er lilla og blå. Jeg endte med denne, da jeg var helt vild med spillet i stenen. Plus at den er endnu mere anvendelig end hvis den fx bare havde været lilla. Så den røg med hjem til Danmark! Den kostede mig knapt 1500 kr (195 euro), så man sparer ikke noget specielt ved at købe den i Spanien. Dog fik jeg oplevelsen med at købe den i en Yves Saint Laurent butik og det er altså lidt lækkert, fordi det er service på drengen! På et tidspunkt var der endda 2 ekspedienter der hjalp mig med farver, hente størrelser osv. Det kan anbefales, hvis man ved man alligevel snart skal i nærheden af en YSL butik. Men ellers er de også til salg på deres webshop og min kan I finde HER. Med porto osv skulle den gerne ende på omkring 1600 kr, hvis I køber den derinde.

Og de her billeder er ikke engang redigeret – stenen ER bare så smuk. Ej, hvor er jeg forelsket i den! 🙂

When I was in Barcelona I did buy something in the YSL shop. I couldn’t resist this beautiful silver and blue/purple arty oval ring. You can find it HERE on the YSL webshop.

bloglovin
   

39 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Figueres & Dalí