Statement smykker + 25% rabatkode til ASOS

Statement smykker + 25% rabatkode til ASOS
1. ASOS £85   2. ASOS £6   3. ASOS £15   4. Just Acces £18   5. Just Acces £18   6. ASOS £15   7. ASOS £6   8. ASOS £15   9. Dogeared £40   10. Whistles £18   11. ASOS £6   12. ASOS £20   13. ASOS £15   14. Shourouk £145   15. ASOS £15   16. ASOS £12

Jeg lover som altid at dele ASOS rabatkoder med jer, når jeg har dem. Og der er lige kommet en rigtig god en! Koden BONUS25 giver hele 25% rabat og den gælder til og med onsdag morgen. Den virker ikke på allerede nedsatte varer. I kan shoppe løs på ASOS HER.

Og så har jeg lige samlet en masse lækre smykker derinde fra… det er nemlig det jeg går og overvejer at bruge koden på. Vil gerne ha’ opdateret mine accessories og smykker lidt til den kommende sæson, så dette var jo en oplagt mulighed. Er især helt vild med armbåndet fra Whistles (nr. 10) og øreringene nr. 12. Og læg i øvrigt lige mærke til hvor meget halskæden nr. 8 minder om den halskæde fra Gina Tricot jeg har på HER? Nærmest ens, ikke?

The discount code BONUS25 gives 25% off at ASOS right now.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

Skriv en kommentar

 1. Virker desværre ikke for mig, havde ellers lige fundet en masse ting. Den siger bare “the discount code “BONUS25″ has already been used and is no longer valid” :(

 2. ØV – prøvede lige at købe en fødselsdagsgave til kæresten, men der stod :
  Please note: this item does not qualify for the applied discount.

  Virker koden kun til women? :(

 3. Jeg tror kun det er nogle udvalgte kunder, der har købt for over et særligt beløb i løbet af det sidste stykke tid, som kan bruge koden. I den mail jeg har fået står der i hvert fald “as a result for being such good costumers we’re giving you 25 % off for the next 48 hours” :)
  Du har i hvert fald tidligere lagt en kode ind, som kun var for kunder, der havde købt for særlig meget..

 4. Tak for koden! Så fik jeg endelig købt de Converse, som jeg synes er ALT for over-priced i DK – til 297 kr i stedet for de 599, de tager i de danske butikker :-)

 5. Hej igen :-)

  Jeg skrev til ASOS og dette svar fik jeg retur :

  I can confirm that the promotion codes we send out are sent out to specific customers, and the code is locked to their account only.

  Unfortunately these codes are leaked on some (unaffiliated) discount websites or passed on by friends, and we get queries from disappointed customers who have not been able to use the code.

  However, if you received an email from us with the code, could you kindly forward it to us and as soon as we hear from you we’ll be able to investigate and ensure you get the discount if it should have been granted to you.

  Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal svare tilbage eller gøre mht koden nu her, nogle forslag? :-)

  • Nej, så er der nok ikke så meget at gøre. De skriver jo at du skal fremvise den email du har fået med koden af dem, og hvis du ikke har det, så er der ikke så meget at gøre. Beklager!

     • Jamen det var hvad den udregnede :-S jeg snød den ved at remove et par sko jeg havde lagt i og fået rabat på, og så stod der lige pludselig en anden pris på blusen, men da jeg skyndte mig at prøve at betale så stod der error. Så jeg kunne desværre ikke snyde den, men blusen blev omregnet til 76, 80 ca.
      Jeg gætter på det måske er fordi det er en herre bluse..ved ik :-/

 6. Jeg takker for koden Jeanett 😉 – har netop bestilt en jakke og sparet næsten 150 kr. Juhuu :)
  Min kode virkede fint – og det er bestemt ikke fordi jeg er en særlig god kunde hos dem eller noget, så jeg var nok bare heldig :) men tak!

Skriv kommentar