✕
London / Birmingham billedestorm

Bye Gina Tricot og tak for denne gang!

Bye Gina Tricot og tak for denne gang!

Ikke nok med at jeg i denne uge er røvpresset af studiet med alt for mange deadlines (vi har ikke haft nogen rigtige deadlines i 2 mdr, og så pludselig har vi 3-4 stykker på 1,5 uge.. det er da for åndsvagt?), så har jeg også måtte tage en lidt større beslutning. Som jeg nævnte i indlægget HER (iøvrigt tak for alle de søde kommentarer og bud på navne til pigebabyer 😉 ), så har jeg haft lidt smerter og desuden så er mit blodtryk pludselig blevet ret højt. Smerter har især været når jeg har været på arbejde og min jordmoder mener, at det er fordi min krop allerede nu ikke er glad for at stå op så længe. Det er simpelthen dens måde at sige fra på. Desuden sagde hun at et studie, en blog OG et job er ALT for meget for de fleste gravide. Så sammenlagt smerter efter vagter + forhøjet blodtryk, så kunne jeg godt se hvor det bar hen. Jeg fik simpelthen at vide af hende, at jeg ikke burde arbejde mere.

Jeg har virkelig haft blandet følelser omkring den besked, da jeg sagtens kunne se det fornuftige i det. Det er jo ikke smart at jeg gør noget der giver mig smerter (og som hun sagde kunne blive til meget tidlige plukveer eller bækkenbundsløsning senere, hvis jeg ikke lyttede til min krop) og samtidigt har jeg virkelig, virkelig følt mig stresset. Det er meget at sidde med studie i hverdagene, bloggen og så samtidigt også arbejde i weekenden… og så lige oveni det hele været gravid med diverse fysiske gener! Men omvendt har jeg været i Gina Tricot i 2,5 år og har været rigtig glad for det (ellers bliver man jo nok ikke 2,5 år 😉 ).

Men jeg har ladet fornuften råde og i tirsdags var jeg oppe og sige op. Jeg stopper med det samme, så jeg har haft min sidste vagt der. Jeg må sgu indrømme, at jeg tudede lidt da jeg var derinde og fortælle min chef det. Det var oprindeligt min plan at tage hele 2012 med, og måske endda også januar, hvis jeg kunne klare det på det tidspunkt. Heldigvis er jeg stadig meget velkommen til vores julefrokost, så det tager jeg med til og får sagt ordentlig farvel til alle pigerne og så kommer jeg nok forbi derinde tit og siger hej til dem.

Jeg er ked af at jeg fremover ikke kan hjælpe jer så meget med hvilke Gina Tricot ting der er kommet i butikken her i Odense (ved der er så mange af jer der tit spørger), men det er de sødeste piger der arbejder derinde, så jeg ved I altid kan få hjælp inde i butikken. Et godt tip: tag et billede af det I søger med jeres tlf eller ha’ den slået op på hjemmesiden – det gør det en del nemmere for os at hjælpe end hvis man bare kommer og beskriver “en sort top med kort ærme” 😉

Tusind tak for 2,5 år Gina Tricot! Jeg har været glad for at være hos jer! <3

bloglovin

18 kommentarer

  • Det forstĂ„r jeg ikke en dyt af?? Man plejer da at blive sygemeldt??? Ikke selv sige op.

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Det er jo ikke mit fuldstidsjob, sÄ det giver ingen mening at sygemelde mig i 1,5 Är? Jeg er egentlig ansat indtil d. 1. dec, men sÄ sygemeldt indtil da. Jeg gÄr jo pÄ barsel efter jul anyways.
      Og jeg aner jo ikke om jeg kommer tilbage efter barsel heller… der har jeg jo et barn, sĂ„ ved ikke om jeg til den tid bĂ„de har tid til studie, blog, barn OG studiejob. SĂ„ jeg havde alligevel tĂŠnkt mig at sige op, nĂ„r jeg skulle pĂ„ barsel.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • maja

    Øv hvor ĂŠrgeligt, at du blev nĂždt til at sige op. Kunne du ikke ha’ gĂ„et pĂ„ noget sygeorlov eller sĂ„dan ifb. med din graviditet?

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Giver jo ingen mening at gÞre, da jeg ikke ved om jeg kommer tilbage efter endt barsel om 1,5 Är. Og jeg ville alligevel ikke fÄ penge imens jeg var sygemeldt, da jeg ikke har nok timer til det. Og jeg ville ikke komme tilbage inden baby kom, det er helt sikkert (mÄ jeg jo ikke ifÞlge min jordmoder).

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Afslutninger er oftest en start pĂ„ et helt nyt (og i dit tilfĂŠlde sikkert helt fantastisk) eventyr 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Åhh hvor er du sĂžd! SĂ„dan burde jeg bare prĂžve at tĂŠnke pĂ„ det! 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Det er jeg ked af Jeanett!
    Men din krop og baby er bare det vigtigste, og det er du heldigvis klar over! Du mĂ„ tĂŠnke pĂ„ alt det nye og spĂŠndende der venter dig – Jeg er sikker pĂ„ det er en god grund til at sige op 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Åhh tak Ida! Ja, jeg er helt sikker pĂ„ at du har ret – baby og min krop er vigtigst lige nu!

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • A

    Ej hvor ĂŠrgerligt at du mĂ„tte sige op i Gina fĂžr tid – men selvfĂžlgelig skal man altid lytte til sin krop, og gĂžre hvad der er bedst for en (og jeres lille ny). HĂ„ber i hvert fald, at det vil kunne hjĂŠlpe dig til at fĂ„ slappet mere af i kroppen, og have bedre tid til at nyde graviditeten 🙂

    Jeg har forresten lige et Gina-spĂžrgsmĂ„l jeg tĂŠnkte du kunne svare pĂ„ (skal nok lade vĂŠre med at spĂžrge ind til tĂžjet :p) : hvordan fĂ„r man job der? Henvender man sig bare i butikken med et cv? Skriver man til en bestemt mail? Jeg skrev mig op pĂ„ job-sektionen pĂ„ Ginas hjemmeside for snart 1 Ă„r siden, men har stadig ikke hĂžrt noget, sĂ„ mĂ„ske jeg skal ĂŠndre min taktik 🙂

    Ser frem til at fþlge med i dit og Tims nye eventyr! 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Mange tak!

      Ang job sĂ„ skal du klart gĂ„ ind i butikken med ansĂžgning istedet for. Nu ved jeg ikke hvad du sĂžger, men det er typisk kun de “store” stillinger som butikschef osv de kigger efter via hjemmesiden. Alt andet sĂžrger butikkerne selv for og vi bruger i Odense overhovedet ikke noget pĂ„ nettet. Vi slĂ„r stillinger op i selve butikken og folk kommer ind med ansĂžgningerne. Hvis vi ikke leder efter nogen pĂ„ det pĂ„gĂŠldende tidspunkt man kommer ind, sĂ„ gemmer vi ansĂžgningerne et par mĂ„neder, men ikke mere end det.

      Vi mangler ingen fuldstids pt i Odense, men det kan godt ske at de vil ha’ en “skolepige” extra nu, hvor jeg stopper (dvs. i gennemsnit ca. 5 timer om ugen… og for det meste fredag-lĂžrdag (og sĂžndage nĂ„r vi er i december). Det ved jeg ikke 100%.

      Jeg fik selv job der lige inden den Ă„bnede, sĂ„ det var via nettet hvor de havde slĂ„et stillingen op. Men der var der jo heller ingen butik at gĂ„ ind i pĂ„ det tidspunkt 😉 Alle mine kollegaer der er blevet ansat efterfĂžlgende er blevet ansat fordi de selv kom ind i butikken eller fordi de kendte nogen af de andre ansatte i forvejen (netvĂŠrk er tit det der giver Ă©n et lille forspring!).

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Årgh hvor er det bare ĂŠrgeligt 🙁 ØV!

    /G

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ih det lyder trĂŠls!
    Kan godt fĂžlge hvordan du har det, Ă©n gang ginapige, altid ginapige i hjertet 🙂

    Anyways, spĂžrgsmĂ„lene om Gina, mĂ„ du gerne smide over til mig, jeg kan jo sagtens overtage, dog fra Kolding 😉

    HĂ„ber det hele bliver bedre – der er ikke noget vĂŠrre end stress og smerter!

    Ps. Hils Hannah (Pocahontas) i butikken 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • N

    NĂ„r din krop siger stop sĂ„ skal du ogsĂ„ stoppe:) det var den helt rigtige beslutning 🙂 et arbejde ved siden at studiet med baby vil nok heller ikke vĂŠre sĂ„ optimalt, sĂ„ det skulle jo ske pĂ„ et tidspunkt 🙂
    Men du mĂ„ endelig ikke sĂŠtte dig i sofaen og svinge benene op, din krop skal stadig bruges, bare pĂ„ en anden mĂ„de 🙂 det er hĂ„rdt at stĂ„ i butik, men det kan vĂŠre du kan holde til nogle daglige gĂ„ture, det er bestemt bedst at holde musklerne igang nĂ„r man laver en baby 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Ja, jeg tror du har ret! Lange ture gĂ„r dog ikke – det giver samme smerter! Men jeg er jo stadig aktiv, da jeg gĂ„r i skole og sĂ„ cykler jeg bare istedet for at gĂ„ 🙂 At gĂ„ er Ă„benbart bare lidt mere “belastende” for min krop.

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
  • Ana

    Hej Jeanett. FĂžrst og fremmest tillykke med baby. Det er virkelig godt, at du lytter til din krop. Jeg fĂždte 5 uger fĂžr tid, fordi jeg ikke lyttede (nok) til min krop, og selvom det ikke fik nogen alvorlige konsekvenser, sĂ„ er det ikke en oplevelse, jeg Ăžnsker for nogen. Tillykke igen 🙂

    Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar
    • missjeanett

      Mange tak! Og ja, man mĂ„ hellere lytte efter! Og er glad for der var ingen konsekvenser for dig og baby! 🙂

      Siden  ·  Svar pĂ„ kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *

 

NĂŠste indlĂŠg

London / Birmingham billedestorm