Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

4 kommentarer

 1. Maria

  Hej Jeanett.

  Jeg synes at flere af dine indlæg er efterhånden sponsoret indlæg.
  Det er så ærgerligt at din blog ikke er som den har været.
  Din blog var altid den første jeg var inde på, men synes at den lyst og glæde ved at give den et besøge er så småt ved at være væk.

  Jeg håber at du ser dette som et lille råd til at lave flere af dine andre indlæg, det ville i hvert fald være dejligt.

  • missjeanett

   Det er fordi de personlige indlæg halter pga graviditet – og det har jeg forklaret før. Mængden af spons er den samme. Og at du ikke har lyst kan jeg ikke gøre så meget ved. Jeg har det bare ikke godt og det må mine læsere tage med i en periode. Jeg er også bare et menneske. Jeg er ikke en maskine der kan sidde og spytte indlæg ud samtidigt med at jeg ligger og kaster op 24/7 eller har migræne hovedpiner.

   • Maria

    Jeg forstår godt at graviditeten ikke just hjælper på det.
    Det var nu heller ikke meningen at det skulle forstås negativt, men bare som et råd. Det er det os læsere er her for! Vi skal jo give udtryk for hvad vi kan lide ved bloggen og hvad der måske ikke fungerer så godt.
    Vi er alle mennesker, men dette er jo et valg du har taget, nemlig at lave en blog som folk gider læse.
    Håber ikke at du er en maskine, det er netop dette jeg synes du skal undgå, en maskine producerer som regel det samme om og om igen.

    Held og lykke med ægteskab, barn osv..

    • missjeanett

     Der er vi så bare uenige. Jeg mener ikke læsernes primære formål er at fortælle mig hvad jeg skal med bloggen og hvad jeg ikke skal. Min blog er et frirum for mig til at gøre som jeg har lyst til. Og hvis det er fordi du har et generelt problem med sponsorerede indlæg, så må jeg desværre skuffe dig: de er kommet for at blive, fordi en blog skriver ikke sig selv. Og de timer jeg ligger her kunne jeg istedet bruge på et fritidsjob og tjene penge der. Men jeg vil meget hellere blogge, men derfor bliver der så også nødt til at komme nogle penge ind. Og det gør de via sponsorerede indlæg og affiliate. De fleste bloggere bruger jo timer hver dag på deres blogs… et indlæg laver jo ikke lige sig selv på 10 minutter.

     Og jeg er ked af hvis jeg lyder sharp, men jeg har det bare sådan lidt med råd, at de er rigtig gode, hvis man selv beder om dem 😉 Man begynder jo heller ikke at give ens overvægtige veninde råd om hvordan hun kan tabe sig, hvis hun ikke har spurgt om det? Det kunne jeg ihvertfald ikke finde på. Og pt har jeg brug for ALT andet end at folk fortæller mig at bloggen ikke spiller. Så derfor mit halv-spidse svar.