Babyanskaffelser so far

Ciaté: Glametal

Ciaté: GlametalCiaté: GlametalCiaté: Glametal

For ikke så længe siden modtog jeg en rigtig lækker pakke med forskellige lækre beautyprodukter fra søde Mildh. I den var der bla. denne fede neglelak fra mærket Ciaté (og nogle graviditets-venlige mascaraer som er GODE – de får deres eget indlæg snart!).

For det første er farven virkelig cool… selvom den er fyldt med bitte små guldglimmer stykker, så synes jeg stadig den kan bruges til hverdag også. Den var ret nem at lægge og jeg har 2 lag på på billedet (1 lag var ikke nok). Det bedste ved det hele er virkelig holdbarheden! Jeg havde den på over halvanden uge og det var først efter4-5 dage at de første små cracks og hakker begyndte at opstå. Det er virkelig i orden holdbarhed, if you ask me. Jeg har faktisk kendt til mærket i flere år (har været forelsket i de små søde flasker med sløjferne flere gange), men det var første gang jeg endelig fik muligheden for at teste det. Og det er ikke sidste gang!
Farven her hedder i øvrigt “Glametal”.

Herhjemme kan de fås i bla. Sephora og Illum til 95 kr stykket, men de er faktisk lige præcis denne farve HER på ASOS til £9 (og der er fri fragt).
Så hvis man godt kan vente en uges tid på at modtage den, så kan man spare en 10 kroner på dem hos ASOS.

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyanskaffelser so far