24 røde kjoler

Election night!

Election night!

Hvis det var helt rigtigt, så skulle jeg egentlig rende rundt og hygge mig med Emily i Israel lige nu. Men skoleprojekter og forhøjet blodtryk – og i sidste ende er det min næste scanning kombolerede med det hele. Men prøv lige at overvej hvor bitter jeg var igår, da Emily viste billeder fra en svømmetur med delfiner? Slet ikke bitter, nejnej.

Nå, men jeg bruger i stedet dagen på nogle aftaler, praktiske ting og i aften står den jo på election night! (jeg er stadig sleeeeet ikke bitter). Den amerikanske valgaften glæder jeg mig dog til… mig og Hr. Kæreste har virkelig fulgt det intenst de sidste par måneder, så jeg glæder mig til at se hvad det bliver til i aften/i nat. Håber selvfølgelig på at Barack Obama, på billedet her, snupper 4 år mere. Kan ikke lige forestille mig at en mand der bla. er modstander af kvindens ret til abort skulle hen og være en af verdens mest magtfulde mænd. Og jeg vil så gerne nå at se Obama-care (sundhedsreformen) nå at træde i kraft, så amerikanerne virkelig kan få at føle at den forbedrer deres hverdag. Nu hvor min gravide krop absolut ikke vil de samme ting som jeg kunne før (fx. være oppe en hel nat uden problemer), så er jeg spændt på hvor længe jeg holder. Skal I også se med i aften?

Ang. scanningen (nu hvor jeg har “afsløret” at den kun er få dage væk), så ved jeg at rigtig, rigtig mange har spurgt om jeg ikke vil skrive kønnet herinde. Og det vil jeg selvfølgelig gerne! Men jeg skriver det ikke herinde samme dag, da vi gerne lige vil fortælle familie og venner det først, så de ikke skal læse “nyheden” på min blog. Og i sidste ende kan vi jo også være uheldig at vi ikke kan se kønnet til scanningen – det sker jo for nogen. Og i det tilfælde så har jeg jo ikke så meget at fortælle 😉 Vi køber os dog til en extra scanning, hvis det skulle være tilfældet – vi er alt for nysgerrig og vil også gerne kunne planlægge lidt indkøb efter hvilket køn det nu er. Var der mange af jer gravide der oplevede ikke at kunne se kønnet til MD scanningen?

bloglovin

40 kommentarer

  • Sanne Elisabeth Jensen

    Min datter ville ikke vise sit køn til MD. Hun havde krydset sine ben og trukket dem op under sig, lille drillepind, så det var en overraskelse da hun kom ud. Jeg er også selv gravid nu og denne gang vil jeg også købe en kønsscanning, så jeg kender kønnet på forhånd.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åhh hvor træls… især fordi man er så nysgerrig 😉 Hvor langt er du henne nu?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Qadri

    Mine drenge var slet ikke generte til scanningerne, så her var der et sikkert svar begge gange 😉
    Min veninde var mindre heldig. Første gang havde hendes søn navlesnoren mellem benene, så det var meget svært at se kønnet. Anden gang lignede det en pige, men ikke med sikkerhed. Så begge gange har hun købt en kønsscanning efterfølgende.
    Men glæd dig, det er bare sådan en spændende scanning! 🙂 Jeg var til den her den 19. oktober og selvom jeg godt kunne huske fra sidste gang at det var for vildt, blev jeg alligevel overrasket!

    Vi har ikke tv, så vi kigger med i aften. Er ærligt talt også alt for spændt, tror jeg. Kommer til at stresse til det er afgjort (forhåbentlig med Obama som vinder!).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åhh jeg håber også at vi kan se det! 😀 Er alt, alt for nysgerrig!

      Ja, vi må virkelig håbe at Obama snupper en omgang mere 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har vist slet ikke fået sagt tillykke! Så stort tillykke med graviditeten! 😀

    Her mente de at kunne se kønnet allerede i uge 13 (nok fordi det var en dreng, haha) og til MD var der ingen tvivl!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ihh tusind tak! De kunne desværre ikke se noget der i uge 13, da jeg blev scannet – eller de sagde ihvertfald ikke noget, så regner ikke med der var noget at se endnu 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • mig og min kæreste skal også følge med i valgaftenen, og jeg glæder mig. They better vote for Obama.. men igen, amerikanere er så skrupskøre, at man aldrig kan vide sig sikker.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Haha ja man kan sgu ikke altid regne med de amerikanere 😉 Så lige igår, at hvis den danske befolkning skulle stemme i dag, så ville 84% af dem stemme på Obama (5% på Romney, 11% ved ikke). Det er alligevel noget af en jordskredssejr, hvis det skete i USA!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min datter ville ikke vise sit køn til MD scanningen, og der måtte en privat scanning til.
    Men min kommende søn var derimod ikke genert, og han flashede lystigt sit køn til MD scanningen. Der var ingen tvivl om at han havde en lille tap.

    Jeg har i begge graviditeter købt en 3D/4D scanning hos jordemoder.dk på Middelfartvej. Hun kan stærkt anbefales, hvis I gerne vil have et kig ind i maven. Hende og hendes mand er simpelthen så søde.

    Hvis man ikke vil have den store pakke, kan man selvfølgelig også bare nøjes med en kønsscanning. Jeg mener vi betalte 400 kr for den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ihh jeg håber vores lille bølle vil vise sig fra “sin gode side”, hehe 😉 Hvornår er det nu du har termin?

      Tusind tak for anbefaling… vi har også fået anbefalet HC. Andersen klinikken. Har du hørt noget om den? Der koster den fulde pakke vist 1000 kr, men så får man også næsten en times scanning, videoer og billeder med hjem i 3D 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Camilla

      Min datters køn blev afsløret på Hc andersen klinikken. En rigtig sød overlæge i obstetrik scanner en. Det finder jeg ret trygt i stedet for en sygeplejerske eller jordmoder. Ikke noget ondt om dem for jeg er selv en af dem :-). Men synes bare det er rart at det er en overlæge, der ikke har lavet andet hele sit liv. Eneste minus er at de ikke har en stor skærm hvor man kan følge med (som der fx er inde på OUH), man kan kun følge med på den skærm der sidder på scanneren. Og den er atså ikke ret stor. Det kan selvfølgelig ha ændret sig siden jeg var der i august sidst år.
      Han er også meget grundigt og selvom vi kun havde betalt for en kønsscanning lavede han en misdannelses scanning oven i, incl en meget grundigt scanning af hjertet. Han var også rigtig god til at fortælle hvad han så. Så hvis du kan leve med den lille skærm, kan jeg varmt anbefale dem.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, øv det med skærmen! Vi må lige overveje hvilket sted vi ender med at vælge 🙂 Og tusind tak for anbefalingen og dine erfaringer 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg har termin medio januar.

      Jeg er faktisk også blevet scannet på HC. Andersen klinikken, men jeg synes lægen fortalte alt for lidt. Man skulle næsten hive oplysningerne ud af ham. Men det var top professionelt, så dér fejlede det ikke noget.

      På Middelfartvej får du også en dvd med både film med lyd (optagelser fra scanningen, så man kan huske hvad jordemoderen sagde) og billeder med hjem. Og så får man faktisk tilskud fra Danmark til en scanning, fordi klinikken er ledt af en uddannet jordemoder. Så jeg fik 300 kr tilbage ud af de 1000 kr, det kostede.Det er jo også værd at tage med.

      Håber bøllen viser sit køn til MD:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Uh ja så er du lige lidt “foran” mig 😉 Jeg har først termin allerslut marts. Og tusind tak – jeg vil bestemt overveje dem du siger! Er det moderen der skal være medlem af Danmark? Fordi det er jeg ikke, men det er Hr. Kæreste 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det må næsten være den kommende mor, der skal være medlem. Ellers giver det ikke så meget mening:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Arghhh bittert! 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mélanie

    Jaaa, jeg skal se med.. Håber skam også at Obama får 4 år mere!!! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Obama, Obama! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

    Da vi havde været til nakkefoldsscanning, fik vi at vide, at der var forhøjet risiko for downs syndrom. Derfor fik jeg foretaget en moderkagebiopsi i uge 12. Et par dage senere fik vi at vide at vores barn så sundt og raskt ud på alle prøver og at det var en lille pige. Så vi har vidst det lææænge. Lidt godt kom der altså ud af en træls situation:-) og har så de sidste 9 uger faldet i svime over diverse babykjoler, sløjfer og blonder…:-)
    Min graviditet umuliggør også en vågen nat med valgfjernsyn, hvor spændende det end måtte være. Så den står på News i morgen meget tidlig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Hej Jeanett

    Kommer der ikke snart en rabatkode til Asos fra dig til alle os ? 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Desværre – der er ikke nogen på vej pt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil meget gerne se det hele, men jeg er bange for, at jeg ikke kan holde mig vågen. Min krop har det nemlig ikke alt for godt, er lidt bange for, at jeg er ved at blive “rigtig” syg, da jeg har været lidt halvsløj siden efterårsferien. Så jeg overvejer meget, bare at stå tidligt op i morgen, og se med der istedet. Men uanset hvad jeg gør, vil jeg sørge for, at krydse alt jeg har for, at amerikanerne stemmer på den rigtige. Obama skal nemlig virkelig have 4 år mere! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Jordemoderen som scannede mig til MD ude på OUH sagde at hun var ret sikker på at det var en lille pige. De siger aldrig at de er 100% sikre – de vil nok ikke have nogen på nakken hvis de nu ‘gætter’ forkert 🙂

    Da jeg var i uge 30 ca. (tror jeg det var) købte vi os til en lille kønsscanning hos jordemoder.dk ude på Middelfartvej. Ikke for at blive forsikret om kønnet, mere bare fordi jeg gerne ville se babyen igen før hun kommer ud. Jordemoder Birgit sagde at det var så sikkert som amen i kirken at det var en pige, så det er da det vi forventer kommer ud om en tre ugers tid, når jeg har termin 🙂

    Nåmen ville egentlig bare anbefale jordemoder.dk og så sige at hvis de er det mindste i tvivl om kønnet ude på OUH, så siger de sandsynligvis at de er i tvivl eller at de ikke kan se det. Hos jordemoder.dk får du en ny scanning gratis hvis de ikke kan se kønnet – men mon ikke de kan det når du er ved at være i 20. uge. Held og lykke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Hehe nej, de vil nok ikke risikere at der kommer forældre par med en bon på en hel lyserød garderobe der så vil ha’ hospitalet til at betale en ny, fordi det så var en dreng 😉
      Åhhh og hvor dejligt med en pige! Og tusind tak for anbefalingen 🙂
      Ja, jeg rammer uge 20 på søndag, så det burde man vel næsten kunne? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nina

      Haha nej – det kunne hurtigt blive en dyr fornøjelse for det offentlige hvis forældrepar begyndte at komme rendende for at få dækket udgifter til det forkerte tøj 🙂

      Ang. det med at vide kønnet – jeg forstår dig 100%. Jeg var helt sikker på at vi skulle vide kønnet – ikke fordi jeg håbede på et bestemt køn, men fordi jeg var alt for nysgerrig til ikke at vide det. Og heldigvis var min kæreste enig. Det er mega hyggeligt at gå og kigge efter tøj og andre sager til ens baby, ikke kun for én selv, men også for familie og venner, så jeg forstår virkelig godt at I også vil vide det. Desuden bliver det også mere personligt at kunne sige ‘han’ eller ‘hende’ om babyen 🙂

      Held og lykke med scanningen, det er en stor oplevelse.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ja, for os er det både nysgerrighed og praktisk mht planlægning. Det er nu ikke fordi vi ønsker et bestemt køn – vi håber bare på en rask baby! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Er der ikke også noget spændende ved måske ikke at vide det? Jeg tænker, det må da være en dejlig overraskelse. 🙂 Og GO GO OBAMA!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Nej, slet ikke! Altså jeg respekterer fuldt ud, hvis andre ikke vil vide det i deres egen graviditet (kender faktisk et par der pt venter sig, hvor de har valgt ikke at ville vide det), men jeg selv kan selv slet ikke se det “spændende” i det. Jeg er alt for nysgerrig til den slags og kan mærke at jeg overhovedet ikke gider at købe en hel garderobe fyldt med kønsneutralt tøj. Og der skal nok komme så mange andre overraskelser hen ad vejen, så det er vi slet ikke i tvivl om at vi vil (og har heldigvis været 100% enige hele tiden – må være træls i de forhold, hvor den ene virkelig ikke vil vide det og den anden virkelig godt vil!).

      Yay, Obama – vi håber 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Min veninde ville ikke vide kønnet, da hun her i foråret var gravid med sin nr. 2. Alligevel sagde sygeplejersken (? er det en sygeplejerske der skanner?) “han” flere gange under skanningen, så min veninde var overbevist om, at hun skulle ha en dreng! Stor var overraskelsen da lille Lærke kiggede ud og var en pige:-)

    Hvis jeg ikke skulle meget tidligt op på job i morgen, så ville jeg også følge med i det amerikanske valg hele natten – men måske det alligevel først bliver rigtig spændende når mit vækkeur ringer!
    Jeg ville helt sikkert stemme på Obama, hvis jeg måtte:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandra Danielsen

    Sidder og følger med, og håber da selvfølgelig på sejr til Obama;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Yay, vi må lige håbe på “4 more years!”.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hej Jeanett!
    Ved du altid er på jagt efter rabatkoder til asos. Fik en mail i går at der ville komme en rabatkode på myunidays.com i dag klokken 9, som giver 25 % i 48 timer. Ved ikke om du er medlem af unidays og allerede kender til koden, ellers skriver jeg den til dig når den kommer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Mange tak for tippet, men min studiemail kan desværre ikke bruges til unidays… lidt bittert 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Jeg er ret sikker på, at I kan se kønnet til næste scanning.
    Det bliver da så spændende 🙂 Pøj pøj.

    En 3D/4D scanning er en fantastisk oplevelse oveni at man får gennemchecket barnet igen.
    Det er alle pengene værd.
    Jeg fik foretaget min i Aarhus hos Scanningsjordemoderen, hvor jeg bor, men som også har klinik i Silkeborg og København.
    Det er et fantastisk sted.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MAJ

    NEEEEEEEEJ har jo slet ikke set, at du er gravid! Ihh stort tillykke! Har ikke fulgt så meget med herinde de sidste par måneder, da jeg selv blev mor i august. Ih, stort tillykke – det er det hårdeste, vildeste og absolut DEJLIGSTE i hele verden! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tusind tak Maj, og forsinket tillykke til dig også 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ana

    Jeg har tvillinger, og de lå begge med krydsede ben til 20-ugersskanningen, men den ene flyttede på sig imens, så de mente at kunne se, at det var en pige (det var det). Man skal jo til skanning hver anden uge til sidst, når man skal have tvillinger, men allerede ved den næste skanning kunne de se, at den anden var en dreng. Du skal glæde dig så meget. Det er en skøn oplevelse med den skanning.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ihh hvor fint med tvillinger… men er nu selv meget glad for at der kun er en 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 røde kjoler