Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

10 kommentarer

 1. Lampen er jo smuuuuuuuuuk!!

  • missjeanett

   Ja, den er jeg også helt skudt i!

 2. Katrine Reher Lund

  Den der lampe… den er virkeligt smuk! Den minder mig om en blød fluffy sky. Desværre tror jeg også den er en virkelig god støvsamler, og det går nok ikke når 66% af husstanden har besluttet at være små-allergiske og 100% af husstanden er fjolser til at rydde op.
  Jeg er også vild med krusene, de er så fine! Jeg har smidt min kærlighed efter Royal Copenhagens Contrast krus i alle farverne, synes de er så fine og er vild med tanken om at designet binder dem sammen, og farverne skaber lidt liv i vores kedelige æggeskalsgrå køkken. 😀
  Glæder mig til at se dine smykker ønsker!

  • missjeanett

   Nej, den kan måske godt være dum mht støv… men der er heldigvis ingen hos os der er allergiske. Men ihhh den er pæn!

 3. Lampen og tæppet er virkeligt fint! Det eneste boligrelaterede på min ønskeliste i år er en køkkenvægt, hehe jeg er stadig så barnlig, at de fleste af mine gaver gerne skal være noget “spændende” 😉

  • missjeanett

   Ja, dette tæppe har jeg virkelig også sukket efter længe nu… Og jeg forstår dig godt, sådan er jeg også normalt! Men i år gider jeg bare ikke tøj og sko, når jeg er gravid. Og make-up, hårprodukter osv får jeg rigeligt af via bloggen 😉

 4. Ditte

  Fine ting du ønsker dig.

  Jeg synes alle skulle ønske sig et af mine værker hahah. Næppe.

 5. Cille

  Jeg ønsker mig at se din fine mave på bloggen snart! 😉

  • missjeanett

   Tak, men det kommer når det kommer 😉 Og der er altså allerede et outfit på bloggen hvor der bliver vist mave 😉

 6. Michelle

  Jeg har lampen – den hænger i mit soveværelse og er fantastisk lækker at se på også med lys i:-) Den rengøres forresten ved at give den en tur med føntørrer:-D
  Jeg er slet ikke kommet til julegaveønsker endnu:-o