I maven...

New years dresses: Glitter

New years dresses: GlitterNew years dresses: Glitter
1. Coast £180   2. Miss Selfridge £89   3. ASOS £55 £38.50   4. Topshop £180   5. Rare £72   6. French Connection £275   7. Mango 699 kr   8. Warehouse £90 £63   9. ASOS £180   10. mint & berry 529 kr   11. TFNC £50 £35   12. Mango 999 kr   13. Motel £58   14. ASOS £55   15. Topshop £59   16. ASOS £55 £25   17. TFNC £65 £19.50   18. VILA 600 kr   19. ASOS £45 £31.50   20. VILA 500 kr   21. Miss Selfridge £89   22. French Connection £220 £130   23. TFNC 529 kr   24. ASOS £150 £45

Jeg har oplevet at flere af jer er begyndt at spørge efter inspiration til nytårskjoler (også en god idé at finde den snart, da butikkerne plejer at være rippet for den slags midt-december) og jeg kan se på mine søgeresultater, at flere og flere ender herinde fordi de søger efter nytårskjoler. Så jeg har tænkt mig at lave et par indlæg med en masse inspiration! Vi starter med et indlæg kun med glitter kjoler, da nytår jo er den perfekte anledning til den slags! Eneste minus er at de oftest koster et par hundrede kroner mere pga de mange palietter.
Der kommer bla. også et indlæg med lange nytårskjoler som mange af jer (især dem af jer der har galla rundt om hjørnet) også har efterspurgt.

Hvis jeg ikke havde en bold på maven, så var mine favoritter nok nr. 2, nr. 5, nr. 6 og nr. 8. Og valget ville nok stå imellem nr. 6 og 8. 6’eren er godt nok lidt dyr, men hvis man zoomer ind på detaljerne, så kan man virkelig også godt se at det her på ingen måder er en cheap palietkjole. Og så er jeg vild med de forskellige “blokke” i farver. Nr. 8 er festlig, men samtidigt ret klassisk og den ville jeg bestemt bruge igen (det tror jeg nu også jeg ville 6’eren, men nr. 8 er lige det mere nedtonet).
Hvilke er jeres favoritter og hvilken type kjole går I efter til nytår i år?

Og så 2 små tip: Koden DKASOS10 skulle give 10% på alt, men jeg kan ikke selv få den til at virke. Men måske kan I! (min veninde kunne godt)
Og hvis I var vilde med nogle af de røde kjoler fra det indlæg jeg lavede kun med dem, så synes jeg I skal tjekke det HER igen. Der er nemlig rigtig mange af dem der er blevet sat ned. Bla. den røde kjole jeg har er nedsat nu!

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks)

bloglovin

34 kommentarer

 • Cecilie

  Oh, damn you! Du SKULLE lige hinte om, at den røde kjole var sat ned.. Ih! Must.. buy..
  SUK! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hæhæ I’m evil 😉 Og jeg tror i øvrigt kun det er for en bestemt periode – der stod ihvertfald i den mail jeg fik at de havde sat partywear ned for en lille periode!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

   Tja, nu skete det i hvert fald.. Endte med at købe to; black og oxblood (kunne ikke overskue den helt røde) – huskede at sætte det til GBP (Tak, Jeanett!) og fik de 10%.. Første køb på ASOS, og så med rabatter, valutafordele og procenter.. Ikke dårligt! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Oxblood var også super fed! Og så håber jeg du bliver glad for det hele! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare super – 1000 tak for oversigten – har vist besluttet mig til nr. 17 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Den er også fin, klassisk og billig! 🙂 (og den findes vist også i et par andre farver, hvis du trykker på linket… men det kan godt være at du allerede har set det 😉 ).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige et lille tip til dem der køber fra ASOS, koden DKASOS10 giver 10% indtil på søndag 🙂
  Har selv lige købt nr. 17 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Yes, jeg fandt den også selv lige efter jeg havde udgivet dette indlæg. Jeg har allerede delt den inde på facebooksiden, men må hellere tilføje den til indlægget her. Jeg kunne dog ikke selv få den til at virke 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes glitter/paliet kjoler er super smukke, men langt fra praktiske. Og ja kjoler skal ikke altid være praktiske, I know. Men de glitter kjoler jeg har ejet har været frygtelige. Glitteren føles som sandpapir på huden, så efter en god aften i byen med dans er ens arme mindre kønne og ret så ømme. Det er super synd, men gør desværre at jeg holder mig væk fra den slags. De er ellers alle rigtig flotte. Hvis jeg bare skal til fin middag og ikke bevæge mig så meget, så kunne jeg måske lokkes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hmm… det lyder som om du måske har haft fat i nogen af de billige så? Fordi det har ingen af mine gjort overhovedet, men jeg har så heller ikke palietkjoler der har kostet mindre end 400-500 kr. Sådan nogle som dem fra French Connection ville ALDRIG gøre sådan noget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej nej nej, SÅ mange pæne kjoler! Godt jeg allerede er dækket ind (med mørkeblå pailletter på langærmet skater dress), så jeg ikke bliver fristet over evne :p Specielt nr. 7 og 16 (i sort) er pæææne(/min stil 😉 ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Uh mørkeblå palietter lyder heller ikke skidt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Normalt plejer jeg også at blive inspireret af de collager, du laver.
  Men denne gang er jeg vild med stort set DET HELE.
  Åh.
  Og så lige palietter – det er begrænset hvor tit, man lige får det brugt.
  Men er nødt til at købe bare en af dem (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Hehe sorry! Jeg er altså også en sucker for glimmer, så kan godt forstå at du bliver nødt til at eje en af dem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra D.

  Åhrr, nogle lækre kjoler:), kan rigtig godt lide nr 17 og den er tilmed billig, er dog bange for den bliver lidt for kort til mine 177 cm og aner ikke hvordan den er i str, så turde næsten ikke købe, men den frister gør den!!;P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg er 178 cm og jeg plejer ikke at ha’ problemer med længderne på ASOS’s kjoler (til gengæld er det næsten altid et problem hos Topshop)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert indlæg – dejligt med inspiration 🙂 Jeg vil vildt gerne have en pailetkjole, men pengene er ikke rigtig til det. Og jeg vil hellere “spare op” til en lækker én, end at købe en jeg ikke føler er 100% perfekt (men billig) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   God idé! De super billige kan ihvertfald ikke anbefales – det kan mærkes! (med mindre det er fordi den har være dyrere og er blev sat ned!)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie H

  Sikke et skønherligt glitrende indlæg 🙂 har lyst til at købe dem alle sammen! Glæder mig helt til nytår allerede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for rabatkode:-) så er portoen hjemme(for hurtig lev. pgra julefrokost) 🙂
  Og julefrokostkjolen er købt:-) Skønt sted Asos…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Ja, ASOS er et meget, meget farligt sted 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt fede kjoler 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fine kjoler!
  Din røde sag – der er på tilbud – hvad str har du mon den i? Jeg er dybt forelsket, men jeg ikke sikker på størrelserne.. Er der mon noget stretch i den?
  Hav en dejlig weekend 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg har den i en UK 12 og yes, der er stretch i stoffet! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

   Nu så jeg lige at du – og modellen – er 178 høj. Med mine 170’ish, vil kjolen vist være en del længere. Æv også, for flot er den i hvert fald!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • missjeanett

   Jeg tror ikke den ville være SÅ meget længere til dig – tror den ville være fin! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Wow det er nogen flotte kjoler, måske man skulle ud og handle!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhh jeg ville ønske det indlæg var kommet noget før – mangler desperat en kjole til firmafrokosten på fredag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Uhh sikke fine kjoler.. Jeg skal til nytår i år ha denne skønne palliet kjole på fra Femalelux.dk http://femalelux.com/toej?catalogue_selected=615252_58570#615252

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I maven...