Vidunderlivet: Få en sms-reminder!


Vidunderlivet: Få en sms-reminder!

Sidste gang jeg skrev om Veninder for Vidunderlivet kampagnen, der nævnte jeg den feature de har på deres facebookside, hvor man sammen med ens veninder kan lægge planer for hvordan de 3 stik efterfølgende skal fejres sammen. Det er super fedt at man også kan få hevet veninderne afsted, men vi må jo ikke glemme os selv! Derfor er der også lavet en super smart feature med en sms-reminder, hvor man kan tilmelde sig og så sender de en sms-reminder om at man skal huske den tid hos lægen man har! (Og hvis man endnu ikke har fået lavet en tid, så kommer der sms om at man skal huske at ringe til lægen… smart!). Det er vigtigt at komme afsted og det er vigtigt at man overholder det faktum at der skal være ca. 2 måneder mellem hvert stik. Det nævnte mine venindes læge ihverfald en extra gang, da jeg var med hende afsted og holde i hånden imens hun fik sit første stik.

Husk nu at den er gratis for årgange 1985-1992 til og med 2013, men da det jo tager 6 måneder at få vaccinen (1 stik, så venter man 2 mdr på 2. stik og så 4 mdr på 3 stik), så skal man jo igang snart så man kan nå at få alle 3 stik gratis!
Jeg bliver SÅ glad hver gang der er en af jer der skriver at I er kommet igang med vaccinen her under kampagnen. Det er jo lige præcis det der er målet; at få så mange afsted som muligt. Og hvor fedt er det egentlig lige at tænke på, at man kan blive vaccineret mod kræft? Det synes jeg stadig er så fantastisk!

Læs mere om kampagne på Vidunderlivets facebookside HER (og find sms-reminderen i menufeltet under “Prik til din veninde”).

Vidunderlivet: Få en sms-reminder!

Sponsoreret indlæg

Skriv en kommentar

 1. Er i gang. Det er virkelig skønt, at det er blevet gratis for vores årgange, og kender ingen, der ikke enten havde dem i forvejen eller er i gang..

  Men, lige for at der ikke skal opstå forvirring, så er det altså kun mellem 1. og andet stik at der skal gå to måneder. Mellem 2. og 3. stik er det seks måneder. Så det er endnu en god grund at folk kommer i gang :)

  • Åhh hvor godt at høre! Så vigtigt at alle piger/kvinder får den!

   Mht længden imellem stikkene, så tager vi faktisk begge fejl… tjekkede lige materialet fra Kræftens Bekæmpelse og der står dette (dvs 2 mdr mellem 1. og 2. stik – og så 4 mdr mellem 2. og 3. stik):
   Det kræver tre stik at blive vaccineret mod HPV. Anden og tredje indsprøjtning gives henholdsvis
   to og seks måneder efter den første.

 2. SÅ! Efter at have læst alle dine opfordringer (så fint at du har fokus på det) – har jeg langt om længe fået taget mig sammen og bestilt tid til 1. stik… :) Var dog ikke klar over det med sms-reminderen, tak for info, det vil helt sikkert gøre det nemmere for mig at få 2. og 3. stik :)

Skriv kommentar