Outfit of the day #211

Outfit of the day #211Outfit of the day #211Outfit of the day #211 ASOS jacket – ASOS maternity dressWarehouse cardiganGina Tricot gloves – Marc by Marc Jacobs bag – Dune boots

Shit, nu går det altså hurtigt med den mave! Den tager sig nogle vilde tigerspring for tiden, hvor jeg nærmest føler at den er vokser over night! Hun sparker også løs flere gange om dagen og jeg kan godt mærke at de små spark tager til i styrke nu. Der går ikke længe inden de nok begynder at gøre nas. Men pt er de heldigvis stadig bare vildt hyggelige! Et par har spurgt hvor langt henne jeg er, og jeg ramte uge 23 igår. Dvs. jeg er ca. 5½ mdr henne.

Billederne her er fra i lørdags, hvor jeg fik juleshoppet lidt (faktisk kun til mig selv haha… er slet ikke gået i gang med gaver endnu) og spist smørrebrød på Kong Volmer sammen med en god ven. Jeg hoppede for første gang i min nye cardigan fra Warehouse, som simpelthen er så blød, varm og lækker!! Virkelig et godt køb! Kjolen er også ny og den er fra ASOS’ maternity kollektion. Den er vildt behagelig og den er nok endnu mere perfekt om en måned eller to, fordi lige nu er der lidt meget stof foran til maven (I kan måske lidt fornemme at der er lidt for meget stof lige nede under maven). Men det er selvfølgelig bare godt, at jeg kan bruge den resten af graviditeten. Jeg har bare taget min helt almindelige størrelse i kjolen (UK12). Cardiganen er dog lidt lille i det… ASOS selv skriver også at en str. 10/12 skal tage en str. L (hvilket jeg har gjort), så den er lidt lille. Bare gå ud fra det de skriver størrelsen svarer til derinde. Jeg har været så heldig at kunne købe begge dele på et gavekort jeg har fået af ASOS 😉

Cardiganen står til £50 og kan findes HER.
Kjolen koster kun £20 og kan fås i både bordeaux og sort HER.
(Kjolen fås også HER i en ikke-gravid version til jer der ikke er det 😉 Den har dog helt lange ærmer, hvor min har 3/4 ærmer).

(Dette indlæg indeholder affiliatelinks) 

Skriv en kommentar

 1. Smuk og juleagtig gravid! Hyggeligt at følge din graviditet!
  Har selv termin i morgen!!! Glæder mig sådan til at få vores lille pige ud!

 2. Årh, hvor har du en fin mave <3 Man savner jo helt sin egen! Det troede jeg så ikke jeg ville sige 😉 Men jeg var så også højgravid i 35 graders varme – dét kommer du heldigvis ikke til at være, godt planlagt 😛

  • Jeg tror virkelig jeg kommer til at savne de små spark! De er så hyggelige <3 Og ja, det er ret godt ramt – især fordi jeg både undgår højgraviditet over sommeren + jeg altid gerne har villet ha' en forårsbaby! Dobbelt bonus 😉

 3. Hvor ser du godt ud, Jeanett med gravidmave og det hele! Og tak for oversættelsen af ugerne til måneder 😉 Når folk begynder at skrive 23+3 osv så står jeg af 😉 Har dog nu lært det betyder 23 uger og 3 dage.. 😉

  • Haha sådan havde jeg det også indtil at mine tætte veninder blev gravide! Men det er fordi at man regner en graviditet for at være 40 uger og 40 uger er bare ikke en et “rent” antal måneder (det svarer jo til lidt over 9 mdr). Så det er derfor man regner det sådan :)

   Og tak!! :)

 4. Hvor ser du dog smuk og dejlig ud – ved at det er en kliche men den mave giver dig simpelthen den flotteste glød af liv :) Du bærer det virkelig flot :)

 5. Det er godt nok underligt at se dig med mave lige pludselig. Havde ikke regnet med, at den var blevet så stor. Men du er godt nok smuk!

 6. Nuij, så smuk! Meget fin kjole også… Ville virkelig ønske, at Asos lavede flere af deres graviditetskjoler til os ikke-gravide (chokoladebabyer tæller ikke!) også…

  • Det gør de faktisk også! Tit så er graviditetskjolerne derinde kopier af kjoler der er lavet til jer ikke-gravide! Jeg har lige tilføjet link til den i indlægget :)

 7. Nøøj, hvor er du smuk som gravid, nu er der i hvert fald ingen tvivl længere at du er gravid, he he, så fin en mave:)

 8. Hold da op, der er sket noget siden du viste maven sidst!
  Og som alle andre siger: Du ser virkelig smuk ud! – forstår godt Hr. Kærestes kommentar som du delte på Facebook her den anden dag :)

 9. Årh så fin! Og som de andre – og dig selv også skriver, så er den jo virkelig blevet stor siden sidst? Gode billeder! :)

 10. Ih hvor ser du fin ud!
  Jeg spørger af ren nysgerrighed, da jeg ikke aner hvordan det er med hårfarvning og graviditet.
  Må man gerne afblege sit hår? Hvad har du selv gjort med dit eget hår under graviditeten?

  • De anbefaler at man trapper ned i sit forbrug af den slags :) Enten ved at lade helt være eller ihvertfald gøre det meget mindre end man plejer.
   Jeg har ikke lyst til at dele min egen personlige holdning til det :)

  • Prøv du at tage outfitbilleder på en offentlig sti med en børnefamilie ved siden af, hvor det ene pigebarn bliver ved med at spørge sin far “Hvad laver damen?”. Så skal det bare hurtigt overståes 😉

 11. Wow, en fin lille mave :) Jeg venter selv en lille dreng i begyndelsen af marts :-) Her i min graviditet lever jeg nærmest i samsøe samsøe basic sys long top/kjole – bare et lille tip, når nu du godt kan li at gå i kjole. Kvaliteten er super lækker og de strækker sig nemt ned over maven, men beholder faconen.. Så regner stærkt med at bruge dem efter jeg har født også! De har desværre ikke så mange farver at vælge imellem, men vælger du søster modellen sik, så er der flere… 2 stk koster 400,-

  • Tusind tak for tippet og hvor er det sjovt at vi næsten kan følges ad :) Jeg er desværre ikke så vild med Samsøe Samsøes toppene – synes de er utrolig uflatterende på min krop og de farver jeg har haft har været semi-gennemsigtige. Desuden synes jeg kvaliteten har ændret sig, når de er blevet vasket. Jeg er til gengæld rigtig glad for Gina Tricots basistoppe (den gamle model hed Janet long top, den nye hedder vist Jannice). Og de findes i SÅ mange farver og kun til 79 kr stykket. De slår altså dem fra Samsøe Samsøe med flere tusinde længder if you ask me 😉

   • Okay, jamen smag og behag :-) vil da lige tjekke gina tricot ud så.. Jeg synes det er sjovt at følge dig herinde, specielt fordi man selv er gravid og lidt inspiration skader aldrig 😉 har du mod på at vise flere outfit billeder med badebold?? Du er jo så fin :)

    • Ja, men der går nok lidt tid endnu – har LIGE haft dette på og det er bare langt fra hver uge at man gider at fotograferes, når man føler sig grå og kedelig (kender du nok også 😉 ). Så ja, men tidsrammen er flydende og bliver når jeg lige føler for det.

     Og tak for de søde ord <3

Skriv kommentar