Banankage... Igen

New in: Ganni dress

New in: Ganni dressNew in: Ganni dress
Nederste billeder lånt af Emily

Jeg gider ikke rende rundt og købe en masse tøj jeg først kan bruge efter fødslen, men jeg har været helt forelsket i denne kjole fra Ganni lige siden jeg så den på fine, fine Emily. Jeg ville dog ikke give fuld pris for den på 999 kr, men så ville skæbnen at Ganni her i Odense er startet udsalg og hvad hænger der så lige der foran mig – 40%? (Hehe jeg behøver nok ikke skrive svaret). Den røg med hjem og det er måske lidt risky, da ens krop jo kan ændre sig, men har taget den størrelse jeg ville ha’ købt, hvis jeg ikke var gravid. Så har jeg også den at gå efter som mål efterfølgende! Og hvis jeg taber mig mere, så kan en for stor kjole jo heldigvis syes ind.
Jeg kan af gode grunde ikke vise jer den på (endnu)… der sidder ligesom noget i vejen foran på min mave 😉 Men jeg er sikker på I synes om smukke Emily i den også!

Jeg kan ikke finde den online overhovedet, men ASOS har en Ganni kjole i nøjagtig samme stof, bare i et andet snit HER. Og så endda på udsalg!

Vil I iøvrigt ikke gøre mig den store tjeneste at stemme på mig i DENNE konkurrence? Alle der stemmer deltager selv i konkurrencen om en rejse til Barcelona, og I øger både mine og jeres chancer for at vinde ved at stemme hver dag. Tusind tak <3
I kan stemme HER.

Dette indlæg indeholder affiliatelink

bloglovin

19 kommentarer

    • missjeanett

      Åh ja! Jeg tror det er den samme kjole som den jeg linker til? De ligner ihvertfald hinanden MEGET! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Hvor er den fin! 🙂
    En kjole fra Ganni er det næste på min shoppe-liste! 🙂
    Jeg har også lavet indlæg med forskelligt Ganni-tøj på tilbud 🙂

    http://www.mizzepii.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kristine

    Jeg faldt lige over dit indlæg, da jeg har købt præcis samme kjole i dag 🙂 Jeg fandt den i Samsø Samsø til -50%. Det var på Værnedamsvej i Kbh, men mon ikke også de har den i de andre Samsø Samsø butikker?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Fedt tip – det er givet videre til andre i Kbh eller omegn 🙂 Vi har også en Samsøe Samaøe butik i Odense, men jeg har faktisk aldrig spottet Ganni i den?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne V

    Åh den kjole har jeg stået udenfor Ganni og sukket efter, men netop tænkt, at jeg jo var gravid:-( men kan godt mærke at man begynder at se sig om efter tøj man kan passe efter man har født:-) du bliver så fin og yndig i den, glæder mig til at se dig med den på om lidt tid!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Åhhh tak Anne… Du kunne jo købe dig selv samme belønning 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Det er da også et super køb! Jeg kan rigtig godt lide farverne. Lidt en chance at tage mht størrelsen 😉 Er det ikke vildt mærkeligt, og lidt kedeligt, ikke at kunne tage den i brug med det samme?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Jo, jeg er vildt ærgerlig over at jeg ikke kan hoppe i den med det samme! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er noget af det smukkeste og mest feminine! Og jeg er sikker på at den også vil klæde dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MAJ

    Den er så fin 🙂
    Er der knapper i ryggen på den? Jeg skulle nemlig til bryllup i september, da min datter var 5 mdr, og jeg manglede en kjole, der var egnet til at amme i. Jeg købte så samme kjole fra Ganni i et andet print – problemet var jo bare, at den ikke er åben foran. Men fordi den havde knapper i ryggen forsøgte jeg mig med at vende den om i prøverummet, og det kunne faktisk godt gå, idet kraven er den samme for og bag. Og så kunne/kan jeg jo bare knappe op, når truntelutten skal have mad. Og når jeg er færdig med at amme, kan jeg jo så bare bruge den, som det er meningen 😀 Bare et lille tip. (man bliver nødt til at pille mærket væk i nakken, men det gøres meget nemt med en broderisaks eller lignende).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanen

    Hej!

    Har du ikke en e-mail adresse el. lign hvor man evt. kunne kontakte dig vedr. din blog? Har muligvis et tilbud du kunne være intesseret i forbindelse med din blog!

    Alternativt kunne jo du smide mig en mail på Instaflows@yahoo.dk

    Håber på at høre fra dig!

    Kh!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Du kan kontakte mig på missjeanettblog@forum.dk
      Og ellers står min kontaktoplysninger både oppe i menuen under “Om Jeanett/Kontakt” og nede i bunden af bloggen 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Husk at der efter fødselen kommer en lang periode hvor du skal amme (hvis du da skal det 🙂 ). Det havde jeg glemt alt om dengang jeg var gravid, gik og glædede mig noget så frygteligt til at kunne komme i mit eget tøj efter fødselen men opdagede hurtigt at der var noget der hed amme venligt tøj. Må jeg anbefale samsøe samsøe s sue toppe :-). Nu er det over et år siden jeg fødte min datter og omsider kan jeg tage på hvad jeg vil uden at skulle tage hensyn til hverken mave eller amning:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det har jeg skam tænkt på 😉 Men der kommer måske tidspunkter hvor man skal noget uden baby og derfor sagtens kan tage sådan noget på. Desuden ammer man jo ikke forevigt! Det er jo kun en 6 mdr fuldtid og derefter op til max et års tid.

      Og tak for tip til toppe. I er flere der har nævnt dem, men jeg er bare ikke gode venner med Samsøe Samsøes basis varer.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage... Igen