Konkurrence: Eventyrlige rubiner

Outfit of the day #214

Outfit of the day #214Outfit of the day #214
ASOS maternity dressYSL ring – H&M earrings – Glitter bracelet

I får her mit nytårsoutfit. Bare fordi man er preggo og Hr. Kæreste var syg, så behøver man ikke gå ned på glimmer 😉 Vi havde en hyggelig aften sammen med gode venner og deres børn, men mere om det i et andet indlæg. I aften ved midnat (næsten ligesom Askepot, hehe!) skal jeg elektronisk aflevere min synopsis til min eksamen om 6 dage. Jeg glæder mig SÅ meget til at det hele er overstået og jeg derfor kan gå på barsel om 6 dage!! Min barsels SU er netop blevet godkendt, så det er bare lige denne eksamen der står mellem mig og næsten 13 mdrs barsel (til 1/2 2014).

Kjolen her har jeg vist jer før og den er stadig fra ASOS maternity og kan findes lige HER (er nu sat ret meget ned på udsalg!). Den drysser lidt, så jeg vil anbefale at I vasker den en gang før I tager den i brug… det havde jeg selvfølgelig ikke gjort og efterlod derfor en masse fint glimmer nytårsaften 😉

Dette indlæg indeholder affiliatelinks

bloglovin
   

43 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Eventyrlige rubiner