Maven 35+5

Serie-anbefalinger: Homeland og Breaking Bad

Nu hvor jeg har været på barsel snart 2 mdr, så har jeg fået slugt en del TV serier. Jeg er pt lidt træt af film og er derfor inde i en periode, hvor TV serier er et hit! På den danske front er jeg endelig igen up-to-date med Borgen. Måske er jeg lidt farvet af at ha’ en fod indenfor i den politiske verden, men synes virkelig det er en god serie. Nogle ting kommer farligt tæt på den virkelige verden, hvor andre omvendt er liiiidt overdrevne.

Jeg har fået købt en del DVD bokse den sidste måned og to af de bedste serier jeg der har fået anskaffet mig er de følgende to:

 

Breaking Bad

I har måske allerede hørt om serien før, men det er virkelig også en af de bedste serier jeg har set i et par år! Helt basalt handler den om Walter White – en midalderende kemilærer på den lokale high school. Han får pludselig konstateret lungekræft, men istedet for at dele det med sin familie, så holder han det hemmeligt og begynder istedet for at fremstille stoffer sammen med en af hans tidligere elever for at kunne efterlade en masse penge til sin familie. Stoffer der er af så høj kvalitet, at de hurtigt bliver populære “cookers” og derved hives ind i en kriminel og farlig verden. Stadig imens Walter prøver at holde både kræftsygdom og ny kriminel løbebane hemmelig for familien.Jeg skulle lige “ind” i serien før jeg blev hooked – men så blev jeg også først rigtig hooked! Der er pt 4 færdige sæsoner og så er sæson 5 i gang i USA for tiden. Det bliver desværre den sidste sæson.

I kan faktisk få de 3 første afsnit for kun 50 øre HER hos CDON. Så kan I jo se om det er noget for jer før man køber flere sæsoner.
Og så kan man få sæson 1-4 i en samlet box HER (langt billigere end at købe hver enkelt sæson seperat som jeg gjorde… dumt!).

 

Homeland

Homeland er en endnu nyere serie, hvor vi følger CIA agenten Carrie (spillet af Claire Danes… I ved, hende der engang snavede med Leo i Romeo & Julie 😉 ). Hun har været “agent i marken” flere gange i mellemøsten, men er pt agent hjemme i USA. Under en aktion i Irak finder man marineofficier Nicholas Brody, som har været forsvundet “missing in action” i 8 år. Det viser sig, at han har været holdt til fange, er blevet udspurgt og tortureret. Samtidigt med at han bliver fundet, genforenet med sin familie og kommer tilbage til sit liv i USA, så får CIA agenten Carrie et tip om, at en amerikansk soldat er blevet “turned” og nu arbejder hemmeligt for Al-Qaeda. Kunne denne soldat være Nicholas Brody? Det prøver Carrie nu at finde ud af, selvom hun langt hen ad vejen er alene om at have denne mistanke. Homeland er voldsomt spændende og jeg var faktisk hooked allerede fra første afsnit! Jeg mener, at jeg slugte hele første sæson på 2-3 dage!

Sæson 1 kan købes HER
Sæson 2 kommer til DK på DVD om nogle måneder (og sæson 3 er på vej på TV i USA)

Indeholder affiliatelinks

bloglovin

11 kommentarer

  • Louise

    Vi har samme smag i serier! 🙂
    Især Breaking Bad er en af de bedste serier jeg nogensinde har set.. men skal godt nok også love for at sidste del af 2. sæson på Homeland var fantastisk!

    Venter utålmodigt på at de sidste sæsoner af begge serier lander.. Det er godt nok noget af nogle cliffhangers der er blevet leveret på begge!!

    //Louise

    Ps. Jeg har smugset første del af sæson 5 på BB – det bli’r mere og mere crazy og nervepirrende!! Og og, sidste delsæson kommer først til efteråret, eller også er det foråret 2014? Føles som om der er en evighed til! Mega irriterende! Der er virkelig noget at se frem til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt! Skal i hvertfald lige have tjekket Breaking Bad ud..
    Men trist det kun er Breaking bad man kan købe afsnit af for 50 øre, ville gerne have haft flere muligheder 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Det med de 50 øre er vist et promotion-tilbud de har kørende netop kun med den serie, så det er desværre ikke noget der er med flere. Det er vist noget de har gjort for at få det danske publikum med på serien!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sæson 1 – 4 af Breaking Bad kan man se på netflix (selvfølelig forudsat man har dette).

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      I know 🙂 Men vi kan godt lide at eje de serier vi godt kan lide på DVD, så vi kan gense dem når vi har lyst uden at skulle betale abonnement på noget hver måned. Udover Breaking Bad og House of Cards synes jeg nemlig at Netflix’s udvalg er top-elendigt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Homeland er SÅ god! Lige pt. kan jeg slet ikke vente på, at den nye sæson kommer til efteråret – jeg glæder mig helt vildt! Dog er jeg ikke helt med på Breaking Bad. Altså serien i sig selv, synes jeg egentlig er meget god, men jeg kan simpelthen ikke udstå faderen, hvilket gør det en anelse svært for mig at se. Jeg tror dog snart, jeg vil prøve at se den igen, for jeg mangler faktisk kun to afsnit for at have afsluttet sæson 1, og så kunne det jo være, at jeg blev nødt til at se videre på den 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Ej, jeg er ellers vild med ham! Er netop fascineret af at skaberne af serien har formået at lave en helte-skurk som jo bryder alle love, men alligevel tager man sig selv i at sidde og holde med ham!

      Og ja, Homeland er virkelig fed!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg tror egentlig også mest, mit problem bunder i, at jeg virkelig synes, han er ulækker 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mira Borggreen

    Hej;)

    Nu er I jo ret politisk interesserede så kan bestemt anbefale House of Cards på Netflix. Den dystre, grumme magtfulde version af The West Wing;)
    Go weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • missjeanett

      Tak for tippet – den er vi også godt i gang med 😉 Så du har ret – den er lige noget for os!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brian

    Til dem som ikke har set det: TV2 Zulu sendte sæson 1-3 i søndagens Zulu box. Desværre så jeg ikke at sæson 4 og 5 tilsyneladende også skulle være sendt der. Heldigvis kan man pt. købe sæson 1-4 samlet for kun 400 kr.
    PS:Homeland er en fantastisk serie. Der skulle jf. imdb.com være en sæson 3 undervejs 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maven 35+5